Meni je super igraonica Zmajček u Čakovcu, ima još jedan kafić-prostor na Jugu, aplay Cafe mislim da se zove, no tamo je manji prostor i manje sadržaja... Je, baš kak veliš, ionak pobere bez obzira dal je okružen ljudima ili ne, a u igraonici nije uvijek jednako puno ljudi

M-mama, jel ti znaš za još koju igraonicu ili kafić u Čk ili Vžu s kutkom za djecu naše dobi? U Luminiju mi se baš i ne sviđa igraonica, a kafići jasno baš i nisu opremljeni igračkama, a sad po zimi mi nije za biti doma stalno niti vani po igralištima

Ja se tebi divim kak si mobilna s malcem, odlazak na more mi djeluje kao pothvat. Ja još nikud nisam otputovala s curkom, nikad nije spavala drugdje nego u svom krevetiću i u vrtiću, baš se pitam kak bi joj bilo i kak bi meni bilo parkirati sve kaj treba, valjda bi imala osjećaj da bi pol kuće trebalo nositi sa sobom 😬

Navodno se play zatvorio?! Bili smo jednom i ok je. U Zmajčeku smo bili kad je imao 10-11 mj.. 😂 sramota, a kul je igraonica, ima prostora za hodanje.
Mislim da je jedna bila u MTC, sad ne znam jel se preselila negdje ili ne. do re mi , čini mi se. Možda stari trogohit? Oni su imali onaj dio s velikim labirintima ili kako se vec to zove. Ima tih par rodendaonica/ igraonica jer je nećak slavio svake godine drugdje. Mozda neka u ivanovcu ima isto.
Planirala sam u Lumini i nakraju odustala. Zašto nije
ok? Nema sadrzaja za tako malene?
A za put....kako je veći puno je lakše. Onaj prvi put , kad je bio 1,5 mj je bio baš ono... nikakav. Em nas vrijeme nije služilu, em je bio još malen pa sam bila osjetljivija oko plahti, prematanja, dojenja, spavanja, urednosti... itd pa sam nosila tisucu plahti 😂 al ok.npr Kad smo isli s 3 mj starosti od 8 do 6 kako smo bili na plazi on je meni bio na sisi ili spavao na sisi. Al ajd... barem sam dojila sa pogledom i na svježem zraku u hladovini :) nisam ni očekivala neki ludi provod z malom bebom.
Sad pokupim robu, nesto sitno meni, šampon, flašicu par igračaka i obavezno ljekove. To je u principu to. 1. Put ti se put čini na kraj svijeta, ali kako više puta ideš istom rutom sve je kraći put 👍
Ima vremena za putovanja... ja se tješim da ćemo putovati izvan hrvatske kad malo poraste, steta da odemo npr u pariz a nece ga se sjećati 😂😂😂

Je, i meni se sviđa u Zmajčeku da ima mjesta za hodanje i da sadržaji nisu jedan na drugom. Za razliku od toga u Luminiju mi je se ne sviđa niti umjetna rasvjeta niti nisku strop niti zgusnuti sadržaji, taj put kad sam bila je bila cika i vriska i jurnjava tak da je nemoguće da naši malci hodaju okolo u istraživanju, a zapravo je za njih samo jedan kutak s lopticama i mini toboganom, ostalo su napuhanci i drugo tereni za starije, a roditelji mogu sjediti u nekakvom mini prostoru i uzeti kavu na automat na kune, a u Zmajčeku je sve nekak humanije i mogu s curkom dok odmara sjesti ko čovjek i naručiti kavu i možemo si i pojesti nekaj, a dok još naraste će sama moći juriti u ograđenom

No čak mislim da nije potrebno za nju da je stalno u igraonici nego bi nam bilo dosta i da je neki kafić koji za malce ima kutak sa stolićem za crtanje i nekom još sitnicom, tipa kak je u predvorju na čakovečkim bazenima

O tome maštam - da ja u lijepom kafiću mirno sjedim i pijem kavu, listam novine, a da mi je curka u vidokrugu i u kutiću za malce crta ili slaže kocke, mislim si pa to nije baš neka pretjerano zahtjevna želja ☺️

Ovaj opis za dojenje i ležanje na plaži u hladu mi sad zvuči idilično 😀 Da, ima vremena za putovanja...
Jučer sam bila ko iz one reklame s tv-a di roditelj brzom reakcijom spriječi ozljedu djeteta - nekom ludom brzinom sam uspjela podmetnuti ruku pod leđa curki dok je pala s kauča, direkt bi pala plosnato na kralježnicu i usput s glavom lupila na rub donje etaže stolića, sva sreća da sam sjedila na podu i uhvatila ju na 2 cm od poda i ruba stolića, a sve zato jer se popela na kauč i leđima bila okrenuta prema podu kad sam ja pored silovito kihnula pa se prepala i pala

Sarita, sad se treba priviknuti natrag na radni ritam, jel? Baš se pitam i kak je Frajla sa svojim malcem i malom mrvom

Moj se baš i ne bi zaigrao sam. Nekako sam si sad smješna da stalno hodam za njim da ne padne, hoda i stabilan je, ali me još uvijek treba pored sebe. Mislim da ću u ljeti moći sjediti na klupiti i promatrati ga. Dakle u lumini nije baš vrijedno otići samo zbog igraonice🤷🏻♀️
Super da si ju uhvatila, meni je malac beki dan pred nosom pao. Ja skupljala carape po podu i bum meni pod noge 😥 dobro je pa ne place puno. Ali stvarno ovo mi je valjda 5 pad u zivotu tako sa nije bas da pada svaki dan. Desi se😭😭 1. Put sam plakala kakva sam to mama , sad sam dobro 😂😂😂 malo lakše podnosim njegov pad haha
Brr ali bome je hladno vani, trebat će malo da se naviknemo. Odmah je dobio neki osip po licu. Više kao suha koža od hladnoće na obrazima. Možda bi melem pomogao. Pokušat ću..
Rekla sam ja da će se frajla javiti tamo na proljeće 😂

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji