Koje bi mi ad preporucile? To je skoro jedino sta nisam uopce istrazivala jer sam se nadala da cu uspjet u dojenju. Ali dok ne uspijem moram koristit dohranu… ne znam imaju li neke koje lakse padaju bebama u smislu grceva itd.
Ja sam ti koristila Nan optipro jer su taj koristili u bolnici jer beba s njim nije imala problema, a i kao treba nastaviti s ad s kojim se počne, ako bebi pase.. držim fige da ti se sto prije uspostavi dojenje🤞🏻
Bas sam pitala, aptamil1 koriste. Zna malo na kraju bljucnit, ali mislim da joj je ok. Pojede sve i nije puno izgubila na kilazi.
👱♀️ 36, hipo, hashi, amh 44,5 👨🦳 normo
~ '22. Missed ab (prir. tr.) 💔
~ '23. 2 x IUI ❌️❌️
~ 04/24 1. IVF - 13 🥚, 9 opl. - 4 bc, 3❄️, β ❌️
~ 05/24 prir. FET - 1 bc, β ❌️
Histero✅️ Kariogram✅️ Trombofilija✅️
~ 09/24 stim. FET - 1 bc, 12dnt β 421, 14dnt β 1170, 6w0d ❤️, Panorama low risk 🩷
kod nas su koristili bebimil a ja sam mu davala aptamil dok nismo uspostavili dojenje. kakio je jednom dnevno dok se malo prilagodio na promjenu formule.
ja sam uzimala mamine kapi i Milky mami laktacijske kekse dok nismo uspostavili dojenje, pa eto moja preporuka. svakako nastavi s izdajanjem dok ti ona prihvati sisu i samo hrabro, nemoj se bedirat :) mene je patronazna spasila, puno je poticala dojenje i trudila se da uspijemo.
♀️ 28; PCOS, IR, AMH 34.1 pmol/L
♂️ astheno
2024.: 2x IUI ❌️
06/24 1. IVF: ET 1BC ❌️ 3❄️
08/24 FET 1BC - 6dpt ➕️ ß 9dpt 204; 11dpt 406 🥰
sin 💙
Jutro cure! Mi smo jučer cijeli dan samo spavali i cicali, meni mlijeko počelo curiti i dođe noć i opet kaos. Cijelo vrijeme gladan, ne želi bez šeširića, iz njega mi je sve nešto curilo, on zaspi nakon 3 min buđenje i opet traži jesti. Na kraju u 4 nisam mogla više i napravili smo mu dohranu i zaspao je tako da smo ga u pola 8 mi budili.
Ne znam jel moguće da mu preko noći fali još malo dodatno hrane?
I izdojenog mlijeka sam mu dala noćaš i nije bio mir dok nije 30 ml dohrane dobio, a kroz dan nikakav problem i cica je dovoljna.
28👩🏽
30🧔🏽♂️
9.9. ⏸️
24.9. 5+5t ❤️
5/2025 💙
Nema 😂 sutra će me hospitalizirati, kažu da ne bi čekali jer imam i GD, primam heparin.. inače čekaju do 41+3, u pola noći tek daju gel tako da ću biti 41+1. Beba se provodi ko nikad i nema plan da izađe.
👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
........loading 🌈 due date 28.5.2025.
Nema 😂 sutra će me hospitalizirati, kažu da ne bi čekali jer imam i GD, primam heparin.. inače čekaju do 41+3, u pola noći tek daju gel tako da ću biti 41+1. Beba se provodi ko nikad i nema plan da izađe.
Sretnoo🤞🏼 stize bebica❤️
28👱🏻♀️ 45🧔🏽♂️
16.07➕❤️
Bas sam pitala, aptamil1 koriste. Zna malo na kraju bljucnit, ali mislim da joj je ok. Pojede sve i nije puno izgubila na kilazi.
ma to super zvuci, samo sto vise na prsa ju stavljati. Ti si u Vinogradskoj? Kad sam ja bila imali su i aptamil i nan.
Cupko jel velika beba? Možda mu za noć bas još malo fali hrane da lakše zaspe, znam da je moja takva, a isto je velika.
Jučer smo obavili uzv kukova, sve je ok i odmah smo naručili preko amazona nosiljku ergobaby uz razne popuste i vaučer platili ju 50 eura.
Simbalija sretno😊
It’s a girl🩷
Hvala vam drage žene ❤️
👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
........loading 🌈 due date 28.5.2025.
Jutro cure! Mi smo jučer cijeli dan samo spavali i cicali, meni mlijeko počelo curiti i dođe noć i opet kaos. Cijelo vrijeme gladan, ne želi bez šeširića, iz njega mi je sve nešto curilo, on zaspi nakon 3 min buđenje i opet traži jesti. Na kraju u 4 nisam mogla više i napravili smo mu dohranu i zaspao je tako da smo ga u pola 8 mi budili.
Ne znam jel moguće da mu preko noći fali još malo dodatno hrane?
I izdojenog mlijeka sam mu dala noćaš i nije bio mir dok nije 30 ml dohrane dobio, a kroz dan nikakav problem i cica je dovoljna.
Pa mislim da mu ne fali, tj ako dobiva na težini i piški sigurno mu ne fali, nego si navlači sad mlijeko.
Simbalija sretno!
Cure, dobila sam na porodu hrpu hemica. Uz to jos i rez. Jel vam sta pomagalo? Ne sjedim, moram lezat. I pijem brufen.
👱♀️ 36, hipo, hashi, amh 44,5 👨🦳 normo
~ '22. Missed ab (prir. tr.) 💔
~ '23. 2 x IUI ❌️❌️
~ 04/24 1. IVF - 13 🥚, 9 opl. - 4 bc, 3❄️, β ❌️
~ 05/24 prir. FET - 1 bc, β ❌️
Histero✅️ Kariogram✅️ Trombofilija✅️
~ 09/24 stim. FET - 1 bc, 12dnt β 421, 14dnt β 1170, 6w0d ❤️, Panorama low risk 🩷
Sortiraj odgovore
Najstariji