Proljetne bebe 2025. 🦋🍀🐣🌤️🥰🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Čokoladica 🍀
    02. Lipanj 2025. 21:00

Sirenita

Čokoladica 🍀

Koje bi mi ad preporucile? To je skoro jedino sta nisam uopce istrazivala jer sam se nadala da cu uspjet u dojenju. Ali dok ne uspijem moram koristit dohranu… ne znam imaju li neke koje lakse padaju bebama u smislu grceva itd.

Ja sam ti koristila Nan optipro jer su taj koristili u bolnici jer beba s njim nije imala problema, a i kao treba nastaviti s ad s kojim se počne, ako bebi pase.. držim fige da ti se sto prije uspostavi dojenje🤞🏻

Bas sam pitala, aptamil1 koriste. Zna malo na kraju bljucnit, ali mislim da joj je ok. Pojede sve i nije puno izgubila na kilazi. 

👱‍♀️ 36, hipo, hashi, amh 44,5 👨‍🦳 normo
    ~ '22. Missed ab (prir. tr.) 💔
    ~ '23. 2 x IUI ❌️❌️
    ~ 04/24 1. IVF - 13 🥚, 9 opl. - 4 bc, 3❄️, β ❌️
    ~ 05/24 prir. FET - 1 bc, β ❌️
    Histero✅️ Kariogram✅️ Trombofilija✅️
    ~ 09/24 stim. FET - 1 bc, 12dnt β 421, 14dnt β 1170, 6w0d ❤️, Panorama low risk 🩷

Kawa
    02. Lipanj 2025. 23:41

kod nas su koristili bebimil a ja sam mu davala aptamil dok nismo uspostavili dojenje. kakio je jednom dnevno dok se malo prilagodio na promjenu formule.
    ja sam uzimala mamine kapi i Milky mami laktacijske kekse dok nismo uspostavili dojenje, pa eto moja preporuka. svakako nastavi s izdajanjem dok ti ona prihvati sisu i samo hrabro, nemoj se bedirat :) mene je patronazna spasila, puno je poticala dojenje i trudila se da uspijemo.

♀️ 28; PCOS, IR, AMH 34.1 pmol/L
    ♂️ astheno
    2024.: 2x IUI ❌️
    06/24 1. IVF: ET 1BC ❌️ 3❄️
    08/24 FET 1BC - 6dpt ➕️ ß 9dpt 204; 11dpt 406 🥰
    sin 💙

• cupko
    03. Lipanj 2025. 08:54

Jutro cure! Mi smo jučer cijeli dan samo spavali i cicali, meni mlijeko počelo curiti i dođe noć i opet kaos. Cijelo vrijeme gladan, ne želi bez šeširića, iz njega mi je sve nešto curilo, on zaspi nakon 3 min buđenje i opet traži jesti. Na kraju u 4 nisam mogla više i napravili smo mu dohranu i zaspao je tako da smo ga u pola 8 mi budili.
    Ne znam jel moguće da mu preko noći fali još malo dodatno hrane? 
    I izdojenog mlijeka sam mu dala noćaš i nije bio mir dok nije 30 ml dohrane dobio, a kroz dan nikakav problem i cica je dovoljna. 

28👩🏽
    30🧔🏽‍♂️
    9.9. ⏸️
    24.9. 5+5t ❤️
    5/2025 💙

• LeJe
    03. Lipanj 2025. 11:35

Simbalija ima li novosti? 🫣

Simbalija
    03. Lipanj 2025. 11:58

Nema 😂 sutra će me hospitalizirati, kažu da ne bi čekali jer imam i GD, primam heparin.. inače čekaju do 41+3, u pola noći tek daju gel tako da ću biti 41+1. Beba se provodi ko nikad i nema plan da izađe. 

👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
    MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
    Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
    AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
    12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
    ........loading 🌈 due date 28.5.2025.

Lejla97
    03. Lipanj 2025. 12:32

Simbalija

Nema 😂 sutra će me hospitalizirati, kažu da ne bi čekali jer imam i GD, primam heparin.. inače čekaju do 41+3, u pola noći tek daju gel tako da ću biti 41+1. Beba se provodi ko nikad i nema plan da izađe.

Sretnoo🤞🏼 stize bebica❤️

28👱🏻‍♀️ 45🧔🏽‍♂️
    16.07➕❤️

Sirenita
    03. Lipanj 2025. 12:52

Čokoladica 🍀

Bas sam pitala, aptamil1 koriste. Zna malo na kraju bljucnit, ali mislim da joj je ok. Pojede sve i nije puno izgubila na kilazi.

ma to super zvuci, samo sto vise na prsa ju stavljati. Ti si u Vinogradskoj? Kad sam ja bila imali su i aptamil i nan.

Cupko jel velika beba? Možda mu za noć bas još malo fali hrane da lakše zaspe, znam da je moja takva, a isto je velika.

Jučer smo obavili uzv kukova, sve je ok i odmah smo naručili preko amazona nosiljku ergobaby uz razne popuste i vaučer platili ju 50 eura.

Simbalija sretno😊

It’s a girl🩷

Simbalija
    03. Lipanj 2025. 14:33

Hvala vam drage žene ❤️

👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
    MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
    Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
    AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
    12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
    ........loading 🌈 due date 28.5.2025.

rosie0111
    03. Lipanj 2025. 15:15

cupko

Jutro cure! Mi smo jučer cijeli dan samo spavali i cicali, meni mlijeko počelo curiti i dođe noć i opet kaos. Cijelo vrijeme gladan, ne želi bez šeširića, iz njega mi je sve nešto curilo, on zaspi nakon 3 min buđenje i opet traži jesti. Na kraju u 4 nisam mogla više i napravili smo mu dohranu i zaspao je tako da smo ga u pola 8 mi budili.
    Ne znam jel moguće da mu preko noći fali još malo dodatno hrane?
    I izdojenog mlijeka sam mu dala noćaš i nije bio mir dok nije 30 ml dohrane dobio, a kroz dan nikakav problem i cica je dovoljna.

Pa mislim da mu ne fali, tj ako dobiva na težini i piški sigurno mu ne fali, nego si navlači sad mlijeko. 

Čokoladica 🍀
    03. Lipanj 2025. 17:56

Simbalija sretno!

Cure, dobila sam na porodu hrpu hemica. Uz to jos i rez. Jel vam sta pomagalo? Ne sjedim, moram lezat. I pijem brufen.

👱‍♀️ 36, hipo, hashi, amh 44,5 👨‍🦳 normo
    ~ '22. Missed ab (prir. tr.) 💔
    ~ '23. 2 x IUI ❌️❌️
    ~ 04/24 1. IVF - 13 🥚, 9 opl. - 4 bc, 3❄️, β ❌️
    ~ 05/24 prir. FET - 1 bc, β ❌️
    Histero✅️ Kariogram✅️ Trombofilija✅️
    ~ 09/24 stim. FET - 1 bc, 12dnt β 421, 14dnt β 1170, 6w0d ❤️, Panorama low risk 🩷

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.