Čupko čestitam na bebi! Drago mi je čuti da su svi bili dobri u KBCu 😊
Čokoladice, ima li novosti?
👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
........loading 🌈 due date 28.5.2025.
Cupko cestitaaaam ti, super porod za prvu bebicu😊
Odmaraj i uzivajte sada🥰🥰
👧🏼 35 g.👨37 g.👨👩👧2021👨👩👧👧2025
RhD senzibilizirana🩸titar: 7tj-1:4➡️11tj-1:8(1:4)➡️Nifty uredan💜➡️14 tj Petrova(1:2)➡️16 tj- 1:8(1:16)➡️18 tj Petrova 1:2(1:8)➡️20 tj - 1:8(1:16)➡️22 tj Petrova 1:2(1:8, 1:4)➡️24 tj - 1:8(1:16)➡️26 tj Petrova - 1:4(1:16, 1:8)➡️27 tj 1:32(1:32)➡️28 tj 1:16(1:64,1:64)➡️30 tj 1:32(1:128, X)
Cupko, cestitam! 🌷
Simbalija, nista, smirila se situacija 🙈 a ja se ponadala da je to to 🤣
👱♀️ 36, hipo, hashi, amh 44,5 👨🦳 normo
~ '22. Missed ab (prir. tr.) 💔
~ '23. 2 x IUI ❌️❌️
~ 04/24 1. IVF - 13 🥚, 9 opl. - 4 bc, 3❄️, β ❌️
~ 05/24 prir. FET - 1 bc, β ❌️
Histero✅️ Kariogram✅️ Trombofilija✅️
~ 09/24 stim. FET - 1 bc, 12dnt β 421, 14dnt β 1170, 6w0d ❤️, Panorama low risk 🩷
Evo cure nikako da se javim, ali naša beba je stigla jučer, 3330g i 49 cm 🥰
Bilo je jako bolno, ali mogla bi reći i brzo za prvorotku. U ponoć su mi dali prvi gel od kojeg nisam dobila nikakve trudove ni bolove, ali je doktorica ujutro na pregledu prije novog gela rekla da na cerkvisu ima nekih promjena. Oko pola 7 ujutro sam dobila novi gel i već oko 7 kreću trudovi odmah na razmak od 2 minute. Bili su izdržljivi negdje do prije 12 kad sam počela govoriti da ne mogu više, a sestra mi govori da mora boljet ako se želim otvorit 🤣 na kraju sam malo preko veze došla kod doktorice na pregled jer stvarno više nisam mogla i odmah me poslala u rađaonu, bila sam s 4 na 5 cm otvorena. U rađaonu sam došla oko 13:30, stavljaju mi epiduralnu koja nije zahvatila lijevu stranu, dolazi opet anesteziolog kao nešto popraviti, ali i babinjače i doktorice govore da je već i kasno za epiduralnu. Brzo nakon toga sam već imala nagon za tiskanje i u 15:40 rodila. Nisu me rezali, ali kažu da sam malo popucala. Za sad me ništa ne boli nisam još ni jednu tabletu popila tako da mi je super. Sutra idemo kući ako sve ostane dobro, a do tad se borimo sa sisanjem i bolnim bradavicama 😁
Ako nekog još zanima neko iskustvo iz rodilišta Rijeka neka pita, ali svi su bili ljubazni i puna podrška.
Čestitke 🥰
👱🏼♀️34.g-05/23 AMH 0,1 pmol/L, FSH 26,1
dijagnoza: preuranjena menopauza, POI
MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
🧔🏻27.g-oligoasthenozoospermia
1.IVF 10/23-1 folikul, 1js ❌ 2.IVF 12/23-2 folikula, 0js❌ 3.IVF 03/24-1 folikul, 1js❌
4.IVF 05/24- 1 folikul❌ 5.IVF 06/24- 1 folikul❌
08/24 ➕ spontana trudnoća, NIFTY✅ curica🩷
Čestitke cupko😊
Simbalija i čokoladice sretno vam, sad će to svaki čas krenuti 😊
Rosie poslala mail za WA grupu😀
Kapi - vidim da samo moja patronažna ne preporučuje nikakve kapi, nego da se pusti da im ta crijeva prirodno sazriju. Ona nama sad već tjedan dana nije kakala, prdi stalno i smrdi to pa sve iščekujemo da će uskoro i paketić u peleni, ali još ništa. Razmišljam o kupnji te biogaje pa bar da probamo
3🧒
Evo kod mene grcevi cijelu noc, bila na kontroli, vratila se kuci. Nista se jos ne otvara. Ali kaze dr da misli da cu se vratit popodne 🤣 a ja vec iscrpljena 🤣
👱♀️ 36, hipo, hashi, amh 44,5 👨🦳 normo
~ '22. Missed ab (prir. tr.) 💔
~ '23. 2 x IUI ❌️❌️
~ 04/24 1. IVF - 13 🥚, 9 opl. - 4 bc, 3❄️, β ❌️
~ 05/24 prir. FET - 1 bc, β ❌️
Histero✅️ Kariogram✅️ Trombofilija✅️
~ 09/24 stim. FET - 1 bc, 12dnt β 421, 14dnt β 1170, 6w0d ❤️, Panorama low risk 🩷
Tinchilina i Cupko cestitam na bebicama, brz oporavak 🥰
Cupko meni su u bolnici svi bili dragi i susretljivi na sva 3 odjela bas nemam nikakvih prituzbi, imaju jako puno studentica koji voze razvoze donose i pomazu novim mamama za u wc itd, pa se ove sestre ne napate toliko da trce po sobama sta je bas super.
Mi smo dobro jucer smo imali tj dana i prvi put smo izasli malo iz kuce, borimo se sa zuticom i uspavanom bebicom i hranjenjem. Morali smo uvesti malo dohrane jer cicanjem nije dovoljno jela tj zaspivala bi pa mi je malo opala moja kolicina mlijeka i sad radim na tome da podignem opet.
Cupko ti si super prosla na porodu bolje nego ja kao drugorotka 🥲. Ja sam popucala dosta i morali su me sivati pa se i s tim borim, a i zdjelica mi je u bolovima tocnije trtica iako svakim danom sve manje.
Cure koje jos iscekujete nadam se da ce vam se brzo pokrenuti i da ce vam porod biti lak 🤗🥰
Uzbudljiv finis 🤭
Evo cure nikako da se javim, ali naša beba je stigla jučer, 3330g i 49 cm 🥰
Bilo je jako bolno, ali mogla bi reći i brzo za prvorotku. U ponoć su mi dali prvi gel od kojeg nisam dobila nikakve trudove ni bolove, ali je doktorica ujutro na pregledu prije novog gela rekla da na cerkvisu ima nekih promjena. Oko pola 7 ujutro sam dobila novi gel i već oko 7 kreću trudovi odmah na razmak od 2 minute. Bili su izdržljivi negdje do prije 12 kad sam počela govoriti da ne mogu više, a sestra mi govori da mora boljet ako se želim otvorit 🤣 na kraju sam malo preko veze došla kod doktorice na pregled jer stvarno više nisam mogla i odmah me poslala u rađaonu, bila sam s 4 na 5 cm otvorena. U rađaonu sam došla oko 13:30, stavljaju mi epiduralnu koja nije zahvatila lijevu stranu, dolazi opet anesteziolog kao nešto popraviti, ali i babinjače i doktorice govore da je već i kasno za epiduralnu. Brzo nakon toga sam već imala nagon za tiskanje i u 15:40 rodila. Nisu me rezali, ali kažu da sam malo popucala. Za sad me ništa ne boli nisam još ni jednu tabletu popila tako da mi je super. Sutra idemo kući ako sve ostane dobro, a do tad se borimo sa sisanjem i bolnim bradavicama 😁
Ako nekog još zanima neko iskustvo iz rodilišta Rijeka neka pita, ali svi su bili ljubazni i puna podrška.
Čestitam 🥳🫶
Cupko i ostale koje ste rodile cestitam🥳 sretno onima koje jos cekaju svoje paketice💪
Mi smo klasika za prva 2 tj samo dojenje, izdajanje, i spavanje na mami😅 dosta izazovno s dvoje djece ali ide..💪
2019 ❤️baby girl
2022 Missed ab. 21 tj 😔
2024 ➕ dolazi baby boy 💙
Sortiraj odgovore
Najstariji