Cupko sretno ti, vjerujem da je uzbudenje na razini. Jos malo i evo bebe🥰 Na utzu se vidi samo kolicina plodne vode, a amnioskopijom boja. Ne znam kako to odlucuju kome rade kome ne. Meni su s prvom tocno na termin, to jest na prvom pregledu u bolnici i uzas je bolilo. Al mislim da to osim o njeznosti doktora ovisi i o tvom stanju dolje dal je usce omeksalo jesi se krenula otvarati itd.
👧🏼 35 g.👨37 g.👨👩👧2021👨👩👧👧2025
RhD senzibilizirana🩸titar: 7tj-1:4➡️11tj-1:8(1:4)➡️Nifty uredan💜➡️14 tj Petrova(1:2)➡️16 tj- 1:8(1:16)➡️18 tj Petrova 1:2(1:8)➡️20 tj - 1:8(1:16)➡️22 tj Petrova 1:2(1:8, 1:4)➡️24 tj - 1:8(1:16)➡️26 tj Petrova - 1:4(1:16, 1:8)➡️27 tj 1:32(1:32)➡️28 tj 1:16(1:64,1:64)➡️30 tj 1:32(1:128, X)
Cupko ti si u RI? Kad sam došla na pregled je doktorica komentirala da su jednu curu hospitalizirali zbog manjka plodne vode.. je ti bila mlada specijalizantica? Meni jako ugodna. Ali da grozna je gužva bila danas, čekala sam od 9 i pol do 13:30.
Jesam, daa, danas je bila bas jako simpatična specijalizantica. ☺️
Sretno onda, nadam se da će brzo tvoja beba😊
Ja sam došla sva u strahu jer mi je taj pregled u 1. trudnoći bio ful traumatičan, išao me otvarati ručno pa je gledao plodnu vodu i to je baš sve bolilo i onda me još isprepadao jer je plodna bila zelena i rekao sad odmah u rađaonu pa vi morate roditi, zašto niste prijavili trudove (koje nisam osjećala).. a ovo danas milina, toliko nježno me pregledala da ništa nisam osjetila. Samo mi je ful čudno rekla je da vise ne rade amnioskopiju već da oni na ultrazvuku vide jel plodna ok?! Kako to vide na utz?
Meni je do sad tu bila svaki put druga doktorica (specijalizantica) i svi su mi bili super samo jedna je bila koja samo šuti i ništa ne priča pa ne znaš što se dešava 🤣 ona mi je u ponedjeljak samo na nalaz napisala manjak plodne vode, da je bila ona i danas možda me nebi ni zadržali tko zna.
Kad je počela pričati ja sam mislila da će umjesto hospitalizacije reci da idem bas na tu amnioskopiju. Ne znam kako to išta vide preko ultrazvuka 🤷🏽♀️
Ja normalno ne mogu spavati, sad će mi u ponoć dat prvu dozu gela, pa valjda dva sata mirovanje i opet pregled ako se ništa neće dešavati do 6 u sobu pa ispočetka pregled i nova doza gela.
Makar se ja nadam da će krenuti po prvoj i da ću čim prije u rađaonu da može muž doć 🥰
Sretno 🫶
Rosie prvi put kad sam izdajala je bilo kao onaj power pumping,od jutra sam skupljala nakon svakog podoja po 30ak ml da bi do nekih 4, kad smo morale ic imala nekih 100 ml koje su mi se cinile ok za obrok. Ugl nakon sto bi ona pocicala za obrok bi sacekala 5-10 min i onda izdojila. I tako nakon jedno 3 podoja. Mozes tako probati.
A bi, ali on sisa nepredvidivno, strah me da se taman ne izdojim a on hoće sisati 🤣 slabo spava preko dana.
Cupko sretno, mozda si vec rodila 🤞🍀
👱♀️ 36, hipo, hashi, amh 44,5 👨🦳 normo
~ '22. Missed ab (prir. tr.) 💔
~ '23. 2 x IUI ❌️❌️
~ 04/24 1. IVF - 13 🥚, 9 opl. - 4 bc, 3❄️, β ❌️
~ 05/24 prir. FET - 1 bc, β ❌️
Histero✅️ Kariogram✅️ Trombofilija✅️
~ 09/24 stim. FET - 1 bc, 12dnt β 421, 14dnt β 1170, 6w0d ❤️, Panorama low risk 🩷
Pozdrav curke...vidim sve manje je trudnica..čestitam svima na bebicama..sada se mazite i pazite 🤗 ja se nisam javljala neko vrijeme..nemam vremena uopće ni da odem na WC 😅 naša Venla lijepo raste..jučer bili na vaganju skoro 4,5 kile imamo 😊 ona je i dalje na bočicu ali sve manje mog mlijeka ima tako da je pretežito na formulu. Mučimo se i daje sa refluksom, počela je unazad tjedan dana toliko vrištati kada jede da idemo sutra privatni doktoru da vidi da nije možda još nešto uz taj refluks. Netko je pitao za VIT d i formulu, nama su rekli da je 5 kapi vit d dok ne pređe 500 ml dnevno formule, kada pređe onda idu 3 kapi jer već u toj formuli ima dovoljno i vit d. Ari divim ti se..pročitala sam da ste bili opet u bolnici i jednostavno ne znam kako uspjevas održavati pozitivu..svaka ti čast.
Ja sam dobila rezultate analize placente, ugl doktorica je na kraju rekla da je čudo što je beba uopće dogurala do 36 tj..placenta je počela umirati kako bi se reklo..na jednom dijelu je bio kao taj infarkt maternice, placenta je također bila upola manja nego što je trebala biti plus što ima i trombofiliju. Za iduću trudnoću ukoliko dođe onda mi je preporučen aspirin no iskreno sad me i strah opet da budem trudna. .. i sretno svima trudnicama ❤️
👩 1988 -sve ok 👨1980- oligozoo.
4/2023 postupak u Finskoj 8 ❄️
1. ET 6.4.2023 ❌
25.5.23. 1. FETtest poz->biokem
7.8.23.-2. FET test poz, 11ti dan beta 253, 14ti beta 1059 -> UZV 6+4💔missed ab.
9.11.23. 3. FET ❌
5.12.23. 4. FET -> test poz-> biokem
6.8.24.5.FET-> test poz. 13. beta 407. 17. beta 1990 6+4 ❤️ low.risk -curica 😍
Čupko sretno javi se kako je bilo
Pa niti ja ne razumijem kako bi se mogla vidjeti boja na utz-u, možda ne boja, ali možda oni to po protocima, manjku vode, bo. Samo mi je rekla da je to zastarjela metoda i da to više ne prakticiraju, što je malo suludo jer u zagrebačkim bolnicama svi to rade. U Zagrebu indiciraju i zbog GD i zbog heparina, a meni je komentirala da nema veze što imam GD i što primam heparin da mi ništa neće biti.
👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
........loading 🌈 due date 28.5.2025.
Pozdrav curke…vidim sve manje je trudnica..čestitam svima na bebicama..sada se mazite i pazite 🤗 ja se nisam javljala neko vrijeme..nemam vremena uopće ni da odem na WC 😅 naša Venla lijepo raste..jučer bili na vaganju skoro 4,5 kile imamo 😊 ona je i dalje na bočicu ali sve manje mog mlijeka ima tako da je pretežito na formulu. Mučimo se i daje sa refluksom, počela je unazad tjedan dana toliko vrištati kada jede da idemo sutra privatni doktoru da vidi da nije možda još nešto uz taj refluks. Netko je pitao za VIT d i formulu, nama su rekli da je 5 kapi vit d dok ne pređe 500 ml dnevno formule, kada pređe onda idu 3 kapi jer već u toj formuli ima dovoljno i vit d. Aridivim ti se..pročitala sam da ste bili opet u bolnici i jednostavno ne znam kako uspjevas održavati pozitivu..svaka ti čast.
Ja sam dobila rezultate analize placente, ugl doktorica je na kraju rekla da je čudo što je beba uopće dogurala do 36 tj..placenta je počela umirati kako bi se reklo..na jednom dijelu je bio kao taj infarkt maternice, placenta je također bila upola manja nego što je trebala biti plus što ima i trombofiliju. Za iduću trudnoću ukoliko dođe onda mi je preporučen aspirin no iskreno sad me i strah opet da budem trudna. .. i sretno svima trudnicama ❤️
Ajme čudo 🙏 Hvala Bogu što je živa i zdrava.
Čupko sretno javi se kako je bilo
Pa niti ja ne razumijem kako bi se mogla vidjeti boja na utz-u, možda ne boja, ali možda oni to po protocima, manjku vode, bo. Samo mi je rekla da je to zastarjela metoda i da to više ne prakticiraju, što je malo suludo jer u zagrebačkim bolnicama svi to rade. U Zagrebu indiciraju i zbog GD i zbog heparina, a meni je komentirala da nema veze što imam GD i što primam heparin da mi ništa neće biti.
Evo ja sam i danas radila amnioskopiju. Beba 4150g. Ajme meni. 🙈 Na ctgu ocitan jedan trud. Ne znam jel to sta znaci, blizi li se 🤔 ako sam dobro shvatila cerviks skracen i omeksan, otvoren za 1 cm ja mislim.
Simbalija, kako kod tebe?
👱♀️ 36, hipo, hashi, amh 44,5 👨🦳 normo
~ '22. Missed ab (prir. tr.) 💔
~ '23. 2 x IUI ❌️❌️
~ 04/24 1. IVF - 13 🥚, 9 opl. - 4 bc, 3❄️, β ❌️
~ 05/24 prir. FET - 1 bc, β ❌️
Histero✅️ Kariogram✅️ Trombofilija✅️
~ 09/24 stim. FET - 1 bc, 12dnt β 421, 14dnt β 1170, 6w0d ❤️, Panorama low risk 🩷
Opa Cokoladice bas velika beba. Meni je u tvojim tjednima bila ista situacija s otvorenošću, cerviksom i ctgom pa sam prenijela 8 dana, ali možda kod tebe ranije krene nikad ne znaš.
Cure savjet kako najučinkovitije skidate fleke od kakice s odjeće? Jel koristite još nešto dodatno ili samo baby detergent?
It’s a girl🩷
Rosie jao i mi smo nikakvi sa spavanjem po danu😅, i cesto je na cici, al i kad ti se čini da nema niš uvijek ima neš. A i tim čestim cicanjima navlače mlijeka😊
Peja ajme meni🙁uzas. Pa sto se ne vide ti problemi s posteljicom na utzu, ajme uzas😑ali dobro vazno da je bebuska ok i da je sve proslo u redu. Te nase bebe su jednostavno odlucile da nam one dolaze, prave borilice❤️bit ce to jedan dan prave male hrabre zene. Super ti bebica napreduje bas sam te se sjetila neki dan i razmisljala je li sve ok😊
Cupko nadam se da si gotova i da se vec mazite😊
Sirenita ja ti sve mrlje pa tako i te od kakice prvo rucno isperem vrucom vodom i onim Denkmit sapunom za robu iz Dma. Meni je on odlican a ne kosta nis.
Čokoladice velika beba, drzim fige da krene sto prije i tebi i Simbaliji😊
👧🏼 35 g.👨37 g.👨👩👧2021👨👩👧👧2025
RhD senzibilizirana🩸titar: 7tj-1:4➡️11tj-1:8(1:4)➡️Nifty uredan💜➡️14 tj Petrova(1:2)➡️16 tj- 1:8(1:16)➡️18 tj Petrova 1:2(1:8)➡️20 tj - 1:8(1:16)➡️22 tj Petrova 1:2(1:8, 1:4)➡️24 tj - 1:8(1:16)➡️26 tj Petrova - 1:4(1:16, 1:8)➡️27 tj 1:32(1:32)➡️28 tj 1:16(1:64,1:64)➡️30 tj 1:32(1:128, X)
Sortiraj odgovore
Najstariji