Proljetne bebe 2025. 🦋🍀🐣🌤️🥰🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    tera_
    28. Svibanj 2025. 15:56

AriBari

Simbalija i Cupko ste vas dve skupa u cekaoni bile danas😅obje ste u Ri sto ne?
    Tera mi se jos nismo cijepili i necemo do daljnjeg zbog hemolize i ovih imunoglobulina sto je dobila. Al s prvom nije bilo nis strasno,mislim da samo sitna temp navecer i malo crvenila oko uboda. Za ubod si uzmite one frescopad obloge. Super su. I cepice imajte spremne za temp. Kako je sada malecki?
    Moina sretno sa svime, s pakiranjem i putom😅

Prosao je bez temperature, sqmo je imao bol jer je bas vristao i plakao i stiskao se uz mene pa sam dala cepic i sve je proslo, da koristili smo te obloge jako su pomogli, danas je opet nasmijana vesela beba🥰

👩33g, Pcso, ir, dhea-s 14 ukupni T 1.90
    👨32g, oligoasthenozoospermia
    Kbc St
    1.Ivf/Icsi 5/2023--7f, 5🥚 1🐧, et trodnevnog, beta0,2❌️
    FET 10/2023.(prirodni),beta0,3 ❌️
    2.Ivf/ICSI 11/2023-->17f, 6🥚 -(hiper) 4🐧
    FET 1/2024.(prirodni+stoperica) 1🐧,beta 3,4❌️
    FET 6/2024.(estrofem3x1)1🐧,8dnt +,beta13dnt 1704,5 beta15dnt 3368❤️dečko🩵

tera_
    28. Svibanj 2025. 15:57

Tinchilina cestitam mama🥰🥰 brz oporavak

👩33g, Pcso, ir, dhea-s 14 ukupni T 1.90
    👨32g, oligoasthenozoospermia
    Kbc St
    1.Ivf/Icsi 5/2023--7f, 5🥚 1🐧, et trodnevnog, beta0,2❌️
    FET 10/2023.(prirodni),beta0,3 ❌️
    2.Ivf/ICSI 11/2023-->17f, 6🥚 -(hiper) 4🐧
    FET 1/2024.(prirodni+stoperica) 1🐧,beta 3,4❌️
    FET 6/2024.(estrofem3x1)1🐧,8dnt +,beta13dnt 1704,5 beta15dnt 3368❤️dečko🩵

Sirenita
    28. Svibanj 2025. 16:17

Tinchilina čestitke na bebačima💙❤️, ostale curke sretno na porodima. 😊
    Za vitamin d koristim better you sprej i koliko mi se čini super reagira (da ne ureknem), a za vitamin k i omegu mi je pedijatrica objasnila da ne treba koristiti ako mama koristi prenatale, sad koliko ima tu istine ne znam.

It’s a girl🩷

rosie0111
    28. Svibanj 2025. 16:37

AriBari

Rosie ovo je treci put da sam pustilamalecku muzu, s tim da je ovo prvi put da su mu ostale obje😅prva dva puta je on cuvao mladu a ja sam stariju vodila na sisanje i u djecju kucu jednom, a drugi put na rockas u igrsonicu. Izdojila se da i ful je nacicala oba puta prije nego smo krenule. Oba puta je suprugu odspavala dok smo se vratile, to je bilo oba puta oko 3h, malo manje, pa nije ni trebao izdojeno.
    Ovaj put nisam stigla, jer je bio kaos i jurnjava pa je suprug dao 90 ml adaptiranog i necu to vise raditi jer joj je nes zasmetslo ocito pa mi je to noc dva put povratila u mlazu nakon podoja. Usrala sam se. Sva sreca to jutro smo imali nas hematoloski pregled pa sam odmah rekla doktorici koja ju ionako ful pregleda izvadi krv i dodatno smo dsli i urin. Sve je bilo ok, tako da je zakljucak da joj ili ta dohrana ne pase ili s obzirom da je ne koristimo pa nam je otvorena oko mjesec dana da joj mozda zato nije sjelo. Na kutiji pise 3 tjedna nakon otvaranja treba iskoristit,a mi uopce nismo isli za tim🤦🏼‍♀️. Doktorica kaze da moze to i duze stajati al eto nes joj ocito nije odgovaralo.
    Nije se ponavljalo sva sreca al sam se prepala zbog te nase hematoloske situacije, da nije to neki ukazatelj da nes ne valja a da krivo mislimo da je od dohrane. Ali eto ocito je bilo to😊i tako mama ima 10 sjedih vise i 5 god manje😅

E od ad-a 100%, ali kužim paniku u vašem slučaju. Ja sam se mislila izdajati, ali trebala bi prvo navući mlijeka jer praktično niš ne mogu izdojiti, vjerojatno posisa sve, tako mi i s malom bilo...🫠 Vjerojatno ću uzeti one hippove gotove ad-ove, za ne daj Bože kad bi negdje s malom otišla. Jel netko to koristio kad? Tako mi neće propasti. Odem ja s njome, ali na sat max, i to dok on spava pa ako krene frka muž zove 😅 ali voljela bi biti malo opuštenija.

Simbalija
    28. Svibanj 2025. 16:54

Cupko ti si u RI? Kad sam došla na pregled je doktorica komentirala da su jednu curu hospitalizirali zbog manjka plodne vode.. je ti bila mlada specijalizantica? Meni jako ugodna. Ali da grozna je gužva bila danas, čekala sam od 9 i pol do 13:30.  

👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
    MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
    Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
    AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
    12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
    ........loading 🌈 due date 28.5.2025.

• cupko
    28. Svibanj 2025. 18:31

Simbalija

Cupko ti si u RI? Kad sam došla na pregled je doktorica komentirala da su jednu curu hospitalizirali zbog manjka plodne vode.. je ti bila mlada specijalizantica? Meni jako ugodna. Ali da grozna je gužva bila danas, čekala sam od 9 i pol do 13:30.

Jesam, daa, danas je bila bas jako simpatična specijalizantica. ☺️

28👩🏽
    30🧔🏽‍♂️
    9.9. ⏸️
    24.9. 5+5t ❤️
    15 t, it's a boy💙

AriBari
    28. Svibanj 2025. 19:14

Rosie prvi put kad sam izdajala je bilo kao onaj power pumping,od jutra sam skupljala nakon svakog podoja po 30ak ml da bi do nekih 4, kad smo morale ic imala nekih 100 ml koje su mi se cinile ok za obrok. Ugl nakon sto bi ona pocicala za obrok bi sacekala 5-10 min i onda izdojila. I tako nakon jedno 3 podoja. Mozes tako probati.

👧🏼 35 g.👨37 g.👨‍👩‍👧2021👨‍👩‍👧‍👧2025
    RhD senzibilizirana🩸titar: 7tj-1:4➡️11tj-1:8(1:4)➡️Nifty uredan💜➡️14 tj Petrova(1:2)➡️16 tj- 1:8(1:16)➡️18 tj Petrova 1:2(1:8)➡️20 tj - 1:8(1:16)➡️22 tj Petrova 1:2(1:8, 1:4)➡️24 tj - 1:8(1:16)➡️26 tj Petrova - 1:4(1:16, 1:8)➡️27 tj 1:32(1:32)➡️28 tj 1:16(1:64,1:64)➡️30 tj 1:32(1:128, X)

Simbalija
    28. Svibanj 2025. 21:56

cupko

Simbalija

Sretno onda, nadam se da će brzo tvoja beba😊
    Ja sam došla sva u strahu jer mi je taj pregled u 1. trudnoći bio ful traumatičan, išao me otvarati ručno pa je gledao plodnu vodu i to je baš sve bolilo i onda me još isprepadao jer je plodna bila zelena i rekao sad odmah u rađaonu pa vi morate roditi, zašto niste prijavili trudove (koje nisam osjećala).. a ovo danas milina, toliko nježno me pregledala da ništa nisam osjetila. Samo mi je ful čudno rekla je da vise ne rade amnioskopiju već da oni na ultrazvuku vide jel plodna ok?! Kako to vide na utz? 

👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
    MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
    Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
    AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
    12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
    ........loading 🌈 due date 28.5.2025.

Čokoladica 🍀
    28. Svibanj 2025. 22:21

Simbalija

cupko

Simbalija

Ja sam došla sva u strahu jer mi je taj pregled u 1. trudnoći bio ful traumatičan, išao me otvarati ručno pa je gledao plodnu vodu i to je baš sve bolilo i onda me još isprepadao jer je plodna bila zelena i rekao sad odmah u rađaonu pa vi morate roditi, zašto niste prijavili trudove (koje nisam osjećala).. a ovo danas milina, toliko nježno me pregledala da ništa nisam osjetila. Samo mi je ful čudno rekla je da vise ne rade amnioskopiju već da oni na ultrazvuku vide jel plodna ok?! Kako to vide na utz?

Meni je jucer dr. radio opet amnioskopiju. Kako bi vidili boju na uzv? 🤔

👱‍♀️ 36, hipo, hashi, amh 44,5 👨‍🦳 normo
    ~ '22. Missed ab (prir. tr.) 💔
    ~ '23. 2 x IUI ❌️❌️
    ~ 04/24 1. IVF - 13 🥚, 9 opl. - 4 bc, 3❄️, β ❌️
    ~ 05/24 prir. FET - 1 bc, β ❌️
    Histero✅️ Kariogram✅️ Trombofilija✅️
    ~ 09/24 stim. FET - 1 bc, 12dnt β 421, 14dnt β 1170, 6w0d ❤️, Panorama low risk 🩷

• cupko
    28. Svibanj 2025. 23:13

Simbalija

cupko

Simbalija

Meni je do sad tu bila svaki put druga doktorica (specijalizantica) i svi su mi bili super samo jedna je bila koja samo šuti i ništa ne priča pa ne znaš što se dešava 🤣 ona mi je u ponedjeljak samo na nalaz napisala manjak plodne vode, da je bila ona i danas možda me nebi ni zadržali tko zna.
    Kad je počela pričati ja sam mislila da će umjesto hospitalizacije reci da idem bas na tu amnioskopiju. Ne znam kako to išta vide preko ultrazvuka 🤷🏽‍♀️
    Ja normalno ne mogu spavati, sad će mi u ponoć dat prvu dozu gela, pa valjda dva sata mirovanje i opet pregled ako se ništa neće dešavati do 6 u sobu pa ispočetka pregled i nova doza gela. 
    Makar se ja nadam da će krenuti po prvoj i da ću čim prije u rađaonu da može muž doć 🥰

28👩🏽
    30🧔🏽‍♂️
    9.9. ⏸️
    24.9. 5+5t ❤️
    15 t, it's a boy💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.