Proljetne bebe 2025. 🦋🍀🐣🌤️🥰🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Pjegica.
    16. Svibanj 2025. 18:16

Babybell

Evo da se i ja javim. U pon nam je bila patronazna i vratili smo porodjajnu tezinu pa sad papa svaka 3h, po noci i 4h. Naravno ako trazi cicu da joj dam i prije🫣 muce ju jako grcevi, krene tako popodne nekad vec i oko 6, a najgore je od 8 pa nekad i do ponoc bude. Bas jako place i bude u bolovima. Probali smo sa espumisan kapima ali ne pomazu bas. Jel ima netko nesto za preporucit? I da li netko ima iskustva sa Bowen terapijom za grceve? Bas smo ocajni sto se toliko pati i sve bi probali samo da joj se malo olaksa. Znam da je to sve pod normalno prva 3mj ali opet tesko ju je tako gledat. Inace je divna beba ne place za nista, cijelu noc nam spava do jutra, budimo ju za podoje ali ti grcevi su joj bas strasni.

Cure koje ste pred finisem drzim fige da svima sve dobro i sto lakse prodje🤞🏼

Mi smo probali espumisan koji nije radio uopce, pa smo nasli te Tiba kapi i to nas je spasilo pa eto mozes probat narucit bocicu i vidi kako ce djelovati.

• Kokili
    16. Svibanj 2025. 18:35

Babybell

Evo da se i ja javim. U pon nam je bila patronazna i vratili smo porodjajnu tezinu pa sad papa svaka 3h, po noci i 4h. Naravno ako trazi cicu da joj dam i prije🫣 muce ju jako grcevi, krene tako popodne nekad vec i oko 6, a najgore je od 8 pa nekad i do ponoc bude. Bas jako place i bude u bolovima. Probali smo sa espumisan kapima ali ne pomazu bas. Jel ima netko nesto za preporucit? I da li netko ima iskustva sa Bowen terapijom za grceve? Bas smo ocajni sto se toliko pati i sve bi probali samo da joj se malo olaksa. Znam da je to sve pod normalno prva 3mj ali opet tesko ju je tako gledat. Inace je divna beba ne place za nista, cijelu noc nam spava do jutra, budimo ju za podoje ali ti grcevi su joj bas strasni.

Nama.nisu pomagali ni espumisan, ni bio gaia ni tiba kapi i ulje za masazu. Dan kad je mala napunila 3 mjeseca, prestali su grcevi ko da ih je netko iskljucio. Tako da probaj al ne garantiraju da ce pomoci. Ja sam prvi mjesec plakala zajedno s njom koliko je vristala i mantrala da ce brzo proci

34 ♏👩‍🦰,34♉🧔
    Pokusaji od 10/20
    4.11.2022. Curica ❤
    ⏸ 9.9.

• cupko
    16. Svibanj 2025. 19:27

Mene je svaki put ginek vaginalno pregledala i jučer su me i u bolnici vaginalno i moram priznati da uopće nije bilo ugodno. Doktorica mi govori da se moram opustit iako da zna da je grozno a ja sva u grču 🤣
    To je isto razlog zašto se nadam da ću roditi prije termina jer ne mogu zamisliti da mi to svaka dva dana rade haha

28👩🏽
    30🧔🏽‍♂️
    9.9. ⏸️
    24.9. 5+5t ❤️
    15 t, it's a boy💙

Čokoladica 🍀
    16. Svibanj 2025. 20:24

cupko

Mene je svaki put ginek vaginalno pregledala i jučer su me i u bolnici vaginalno i moram priznati da uopće nije bilo ugodno. Doktorica mi govori da se moram opustit iako da zna da je grozno a ja sva u grču 🤣
    To je isto razlog zašto se nadam da ću roditi prije termina jer ne mogu zamisliti da mi to svaka dva dana rade haha

Onda super da mi to ne rade 🤭 nije da ja to zelim, nego citam da vas pregledavaju, pa me samo zanimalo je li to potrebno ili ne.

Cure, jel boli nekoga donji dio leđa? 

I jeste radile sta od ovih vjezbi za 'olaksavanje poroda'. Ne znam kako bi uopce ja sad izvodila cucnjeve i ta rastezanja 🤣

👱‍♀️ 36, hipo, hashi, amh 44,5 👨‍🦳 normo
    ~ '22. Missed ab (prir. tr.) 💔
    ~ '23. 2 x IUI ❌️❌️
    ~ 04/24 1. IVF - 13 🥚, 9 opl. - 4 bc, 3❄️, β ❌️
    ~ 05/24 prir. FET - 1 bc, β ❌️
    Histero✅️ Kariogram✅️ Trombofilija✅️
    ~ 09/24 stim. FET - 1 bc, 12dnt β 421, 14dnt β 1170, 6w0d ❤️, Panorama low risk 🩷

• Tinchilina
    16. Svibanj 2025. 20:42

Nama su kod grciça pomogle anti colic kids kapi. Iako ni dan danas ne znam koja je fora s tim, jer su homeopatske, a ne vjerujem baš u to, al eto. Slatko je i to ih nekako umiri. Kasnije sam to znala koristit par kapi na dudu kad mi je odbija dudati, a plakao bi u šetnji npr. Inače, čudo kak neke bebe fino spavaju u kolicima, moje dijetr nije sveukupno odspavalo 2 sata u njima. 

💙 5/2023

• cupko
    16. Svibanj 2025. 21:31

Čokoladica 🍀

cupko

Onda super da mi to ne rade 🤭 nije da ja to zelim, nego citam da vas pregledavaju, pa me samo zanimalo je li to potrebno ili ne.

Cure, jel boli nekoga donji dio leđa?

I jeste radile sta od ovih vjezbi za 'olaksavanje poroda'. Ne znam kako bi uopce ja sad izvodila cucnjeve i ta rastezanja 🤣

Dosta doktora smatra da nema potrebe čačkati, ionako sad s tim vaginalnim pregledom vide samo jel se nešto dešava, a to ne mora ništa značiti. Bar ja tako mislim.
    Mene ne bole leđa, ali me i dalje prepone ubijaju. Ne svaki dan tako da ne znam o čemu ovisi, ali sad je počelo one večeri kad me uhvati da nogu ne osjećam i ne mogu korak napraviti dok ne popusti.
    Ja ništa ne vježbam, ali mislim da ću ujutro poslati muža napumpati pilates loptu i da ću krenuti i čučenjeve i sve živo raditi, meni osobno ništa nije problem 😂

28👩🏽
    30🧔🏽‍♂️
    9.9. ⏸️
    24.9. 5+5t ❤️
    15 t, it's a boy💙

moonika
    16. Svibanj 2025. 21:48

Babybell

Ej i moj zna imati jake epizode plakanja di se sav presavija od bolova i pocrveni. Njega smiri moja cica (makar nije vrijeme hranjenja) ili nekad čak i duda malo pomogne. Stavimo ga u fetus položaj. I tople koštice na trbuh. A što se tiče Bowena. Bila je nama cura dva puta u dva tjedna napravila terapiju i od prve terapije smo skužili promijenu i trenutno olakšanje. Samo šta je taj dan jako puno cicao i bio žedan. Još uvijek zna imati epizode grčeva ali budu kraće. Ako imate mogućnost za Bowen treba svakako probati. Odmoći ne može

💁🏼‍♀️32god
    💁31god

Simbalija
    16. Svibanj 2025. 22:53

Mene svaki put vaginalno pregleda, vrlo brzo da vidi jesam li otvorena, nije uopće neugodno ili bolno. 
    Ja vježbam u grupi za trudnice, krenula sam sa 20tt i super mi je, nadam se da će barem malo pomoći.. 

👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
    MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
    Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
    AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
    12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
    ........loading 🌈 due date 28.5.2025.

rosie0111
    16. Svibanj 2025. 22:57

Kod nas isto grčevi počeli, odradili smo jedan Bowen, ali rekla mi je odmah fizio da treba obično od 3-5 tretmana da bude bolje 🤷. Vodit ću ga opet. 

Čokoladica 🍀
    16. Svibanj 2025. 23:05

Kad spominjete bowen terapiju, ako ste u zg mozete odmah i preporuciti di ste to radile?

👱‍♀️ 36, hipo, hashi, amh 44,5 👨‍🦳 normo
    ~ '22. Missed ab (prir. tr.) 💔
    ~ '23. 2 x IUI ❌️❌️
    ~ 04/24 1. IVF - 13 🥚, 9 opl. - 4 bc, 3❄️, β ❌️
    ~ 05/24 prir. FET - 1 bc, β ❌️
    Histero✅️ Kariogram✅️ Trombofilija✅️
    ~ 09/24 stim. FET - 1 bc, 12dnt β 421, 14dnt β 1170, 6w0d ❤️, Panorama low risk 🩷

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.