Tinchilinazao mi je da si u bolnici i da te zezaju kontrakcije nadam se da ces izdrzati jos koji tjedan 3u1 i sto prije doma. ☺️
Kawa, Moina i vi jos malo 🤗🤗 bas se smanjio broj aktivnih cura na forumu nadam se da ste sve dobro.
Hvala ti ❤️ tebi želim da čim prije imaš svog malenog u naručju, i što manje patnje i stresa do tad. 🙏
💙 5/2023
Evo i mene s pregleda,naručena na indukciju 16.04.
Cure koje ste rodile bebače s manjom porođajnom težinom do koje težine čekaju za ulazak iz bolnice?
Ja sam prvu rodila inducirana 2.8kg a imala je 2.5kg kad je izasla iz bolnice. Rekli su da je bitno samo da pocne dobivat na tezini. Ali to je u AT, ne znam kak je tocno u hrvatskoj.
Kawa kaj se tice operacije kamenca, trebala bi cim prije ali mi je bed jer nemam malu kak ostaviti taj dan i noc dok dodem, premala je.. muz vani radi pa cu sacekat.. bas sam se cula s doktorom kaj me vodio u vinogradskoj da mi preporuci kirurga kud da krenem..
28👱🏻♀️ 45🧔🏽♂️
16.07➕❤️
Kawa kaj se tice operacije kamenca, trebala bi cim prije ali mi je bed jer nemam malu kak ostaviti taj dan i noc dok dodem, premala je.. muz vani radi pa cu sacekat.. bas sam se cula s doktorom kaj me vodio u vinogradskoj da mi preporuci kirurga kud da krenem..
Morao bi ti netko pomoći nakon operacije, trebala bi mirovati cca mjesec dana, ipak ti prerežu trbušni zid 😬
Morao bi ti netko pomoći nakon operacije, trebala bi mirovati cca mjesec dana, ipak ti prerežu trbušni zid 😬
Mislim da je laparoskopski il kak se vec kaze, ali svejedno da, trebam pomoc..
28👱🏻♀️ 45🧔🏽♂️
16.07➕❤️
Operirana sam i ja laparoskopski, ne znači da nemaš rez, samo nije onaj standardni od kuka do kuka nego recimo 6 cm iznad pupka i dvije rupice sa strane, jedna za dren, druga sam zaboravila za šta ali da 🤣 Nije strašan oporavak, ali ipak je operacija.
Operirana sam i ja laparoskopski, ne znači da nemaš rez, samo nije onaj standardni od kuka do kuka nego recimo 6 cm iznad pupka i dvije rupice sa strane, jedna za dren, druga sam zaboravila za šta ali da 🤣 Nije strašan oporavak, ali ipak je operacija.
Joj, bit ce zanimljivo.. svakako ne mogu jos zbog malene ici, ali morala bi😏
28👱🏻♀️ 45🧔🏽♂️
16.07➕❤️
Lejla baš mi je žao da moraš na operaciju. Ali riješiš to pa si mirna. Već će se nešto posložiti da to odradiš. A to bi trebala pod hitno? Imam ja kolegica koje to znaju godinama da bi trebale riješiti pa ne rješavaju. Jedino sto im se događa je da povremeno boli zbog kamenaca.
Tinchilina žao mi je da si u bolnici, ali najbitnije je da je sada sve ok i da si jaka u glavi. Nadam se da ćeš brzo doma.
Minnieus kakvo je stanje kod tebe, jesu te pustili doma do poroda?
Curke u finalu izdržite, sad ste pred ciljem, teško je iščekivanje, ali stvarno je pitanje trenutka 😊
Ja sam danas tako lijepo odspavala popodne da se ne sjećam kad sam se tako odmorila. Isto kao i neke od vas, u trudnoći se uopće nisam mogla naspavati a s time niti odmoriti.
Kod nas napokon malo bolja situacija. Žutica polako odlazi. Na izgled je bolji, nije više žut, više je budan. Ali nikako da se pomakne s kilažom. Sve što popije odmah pokaka i popiša(sto je super jer tako izbacuje bilirubin) ali s kilažom se stalno vrtimo oko istog. Ali vjerujem da će već iduči tjedan i to krenuti.
Yvone tak sam i ja čekala pa skoro umrla od napada 😮💨 skoro mi se upalile jetra i gušterača (već krenulo bilo), rekao dr doslovno da bi bilo kasno idući tjedan 🫠
Curke nije me bilo par dana, čestitam svima koje su rodile! 🥰
Ja sam evo zadnja dva tjedna baš dosta usporila, imam bolove i lažne trudove čim nešto malo više radim tako da jedva čekam utorak i pregled da vidim jel stanje isto ili se počelo još nešto dešavati.
Što se tiče kamenca u žući, kuma mi je to isto dobila u trudnoći, ali ona je imala grozne bolove i završila na hitnoj, kaže da ju je porod manje bolio nego to. Morala je biti od tad cijelo vrijeme na strogoj dijeti kako bi izbjegla bolove i upale i sad 1.4. je bila na operaciji kad joj je mali navršio godinu dana jer su joj rekli da mjesec dana ne smije ništa teže od kile dizati. Ona je donekle ok, ali još većinu dana leži jer je bole i mišići i sve od operacije i mora biti netko s njom cijeli dan da diže i sve malog umjesto nje.
28👩🏽
30🧔🏽♂️
9.9. + prvi put iz prve 🥰
28.11. dečko 💙
Sortiraj odgovore
Najstariji