Proljetne bebe 2025. 🦋🍀🐣🌤️🥰🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Yvone
    09. Travanj 2025. 23:05

Curke ako budete imale problem s bolnim bradavicama i ragadama osim onih multi mum komprese odlični su i Koala silver cups ( šeširići) 
    Meni ih preporučila patronažna i stvarno su mi se bradavice oporavile. 

Omerta
    10. Travanj 2025. 06:14

Yvone

Omerta čestitke na bebici! Dobro da je sve prošlo bez daljnjih ntervencija. Nadam se da si na odjelu babinjača jer su na patologiji kreveti živi užas a wc na kraju hodnika

Hvala svima na čestitkama! 💖

Da na babinjačama sam i wc nam je odmah do sobe. 

Peja baš mi je žao da se toliko mučite.  Nadam se da će to sve doći na svoje kad dođete kući.  🤞🏻🤞🏻🤞🏻 

Sretno svima na pregledima i da se zaredaju ekspresni porodi! 

Be the change you wish to see in the world.. 💚

Moina
    10. Travanj 2025. 09:06

Yvone

Curke ako budete imale problem s bolnim bradavicama i ragadama osim onih multi mum komprese odlični su i Koala silver cups ( šeširići)

Slazem se, meni je to pomoglo. A jos sam imala i soor, to je pa drugaciji pakao!

rosie0111
    10. Travanj 2025. 09:32

Yvone

Gdje ste uzimale koala silver šeširiće?

AriBari
    10. Travanj 2025. 10:27

Yvone joj onda te zapala najgora soba na patologiji za rodilje, ostale imaju one krevete na daljinski😊al da kupaona je zajedicka i daleko i sobe na babinjacama  imaju puno ljepsi pogled😅
    Rosie sad gledam ima na svijetu beba, al meni vise ne treba meni su sad bradavice kao guma od auta😅a kakve su bile izranjavane, ne mogu vjerovat kako se tijelo brzo privikne.

👧🏼 35 g.👨37 g.👨‍👩‍👧2021👨‍👩‍👧‍👧2025
    RhD senzibilizirana🩸titar: 7tj-1:4➡️11tj-1:8(1:4)➡️Nifty uredan💜➡️14 tj Petrova(1:2)➡️16 tj- 1:8(1:16)➡️18 tj Petrova 1:2(1:8)➡️20 tj - 1:8(1:16)➡️22 tj Petrova 1:2(1:8, 1:4)➡️24 tj - 1:8(1:16)➡️26 tj Petrova - 1:4(1:16, 1:8)➡️27 tj 1:32(1:32)➡️28 tj 1:16(1:64,1:64)➡️30 tj 1:32(1:128, X)

rosie0111
    10. Travanj 2025. 11:12

AriBari

Yvone joj onda te zapala najgora soba na patologiji za rodilje, ostale imaju one krevete na daljinski😊al da kupaona je zajedicka i daleko i sobe na babinjacama imaju puno ljepsi pogled😅
    Rosiesad gledam ima na svijetu beba, al meni vise ne treba meni su sad bradavice kao guma od auta😅a kakve su bile izranjavane, ne mogu vjerovat kako se tijelo brzo privikne.

Hahaha da 😅 ne znam hoće mi trebati, ali čisto da znam. Šta su mi sve sise prošle u 16 mj dojenja, nezamislivo mi je da me mogu uopće boljeti više 🤣

• Kokili
    10. Travanj 2025. 12:33

Pozz, dosla s pregleda. Beba veca za 10 dana po svim mjerama, zatvorena skroz, ctg super. A beba se s glave okrenula nekako popreko 😅 valjda nece tako ostat.
    Sljedeci pregled 02.05. 🙃

34 ♏👩‍🦰,34♉🧔
    Pokusaji od 10/20
    4.11.2022. Curica ❤
    ⏸ 9.9.

• Kokili
    10. Travanj 2025. 12:34

I jedno pitanje, da li je neka mama rodila prirodno nakon carskog? Danas mi frendica govori da se onda nakon carskog na slj.porodu ako je prirodan ne daje epiduralna, a ni drip, da je tako cula.. je to istina ili bapske price? 

34 ♏👩‍🦰,34♉🧔
    Pokusaji od 10/20
    4.11.2022. Curica ❤
    ⏸ 9.9.

• rose1502
    10. Travanj 2025. 12:43

Evo i mene s pregleda tj s ctga danas samo.
    Sutra imam ctg,uzv i pregled pa ćemo dogovorit datum poroda ovisno o nalazu.

Jel još netko planira rodit u Vinogradskoj slj tjedan😅

Sirenita
    10. Travanj 2025. 12:53

Evo i mene s pregleda, još smo 2u1, sve uredno, jedino osjećam blaga zatezanja, procijenili je na 3,9 kg i sad čekanje, iduća kontrola u ponedjeljak.

It’s a girl🩷

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.