Omerta čestitke na bebici! Dobro da je sve prošlo bez daljnjih ntervencija. Nadam se da si na odjelu babinjača jer su na patologiji kreveti živi užas a wc na kraju hodnika
Hvala svima na čestitkama! 💖
Da na babinjačama sam i wc nam je odmah do sobe.
Peja baš mi je žao da se toliko mučite. Nadam se da će to sve doći na svoje kad dođete kući. 🤞🏻🤞🏻🤞🏻
Sretno svima na pregledima i da se zaredaju ekspresni porodi!
Be the change you wish to see in the world.. 💚
Curke ako budete imale problem s bolnim bradavicama i ragadama osim onih multi mum komprese odlični su i Koala silver cups ( šeširići)
Meni ih preporučila patronažna i stvarno su mi se bradavice oporavile.
Slazem se, meni je to pomoglo. A jos sam imala i soor, to je pa drugaciji pakao!
Curke ako budete imale problem s bolnim bradavicama i ragadama osim onih multi mum komprese odlični su i Koala silver cups ( šeširići)
Meni ih preporučila patronažna i stvarno su mi se bradavice oporavile.
Gdje ste uzimale koala silver šeširiće?
Yvone joj onda te zapala najgora soba na patologiji za rodilje, ostale imaju one krevete na daljinski😊al da kupaona je zajedicka i daleko i sobe na babinjacama imaju puno ljepsi pogled😅
Rosie sad gledam ima na svijetu beba, al meni vise ne treba meni su sad bradavice kao guma od auta😅a kakve su bile izranjavane, ne mogu vjerovat kako se tijelo brzo privikne.
👧🏼 35 g.👨37 g.👨👩👧2021👨👩👧👧2025
RhD senzibilizirana🩸titar: 7tj-1:4➡️11tj-1:8(1:4)➡️Nifty uredan💜➡️14 tj Petrova(1:2)➡️16 tj- 1:8(1:16)➡️18 tj Petrova 1:2(1:8)➡️20 tj - 1:8(1:16)➡️22 tj Petrova 1:2(1:8, 1:4)➡️24 tj - 1:8(1:16)➡️26 tj Petrova - 1:4(1:16, 1:8)➡️27 tj 1:32(1:32)➡️28 tj 1:16(1:64,1:64)➡️30 tj 1:32(1:128, X)
Yvone joj onda te zapala najgora soba na patologiji za rodilje, ostale imaju one krevete na daljinski😊al da kupaona je zajedicka i daleko i sobe na babinjacama imaju puno ljepsi pogled😅
Rosiesad gledam ima na svijetu beba, al meni vise ne treba meni su sad bradavice kao guma od auta😅a kakve su bile izranjavane, ne mogu vjerovat kako se tijelo brzo privikne.
Hahaha da 😅 ne znam hoće mi trebati, ali čisto da znam. Šta su mi sve sise prošle u 16 mj dojenja, nezamislivo mi je da me mogu uopće boljeti više 🤣
Pozz, dosla s pregleda. Beba veca za 10 dana po svim mjerama, zatvorena skroz, ctg super. A beba se s glave okrenula nekako popreko 😅 valjda nece tako ostat.
Sljedeci pregled 02.05. 🙃
35 ♏👩🦰,35♉🧔
4.11.2022. Curica ❤
19.5.2025. Decko 🩵
I jedno pitanje, da li je neka mama rodila prirodno nakon carskog? Danas mi frendica govori da se onda nakon carskog na slj.porodu ako je prirodan ne daje epiduralna, a ni drip, da je tako cula.. je to istina ili bapske price?
35 ♏👩🦰,35♉🧔
4.11.2022. Curica ❤
19.5.2025. Decko 🩵
Evo i mene s pregleda tj s ctga danas samo.
Sutra imam ctg,uzv i pregled pa ćemo dogovorit datum poroda ovisno o nalazu.
Jel još netko planira rodit u Vinogradskoj slj tjedan😅
Evo i mene s pregleda, još smo 2u1, sve uredno, jedino osjećam blaga zatezanja, procijenili je na 3,9 kg i sad čekanje, iduća kontrola u ponedjeljak.
It’s a girl🩷
Evo i mene s pregleda tj s ctga danas samo.
Sutra imam ctg,uzv i pregled pa ćemo dogovorit datum poroda ovisno o nalazu.
Jel još netko planira rodit u Vinogradskoj slj tjedan😅
Možda ja, ako ne dođe sad za vikend.😅
It’s a girl🩷
Sortiraj odgovore
Najstariji