Curke ako budete imale problem s bolnim bradavicama i ragadama osim onih multi mum komprese odlični su i Koala silver cups ( šeširići)
Meni ih preporučila patronažna i stvarno su mi se bradavice oporavile.
Omerta čestitke na bebici! Dobro da je sve prošlo bez daljnjih ntervencija. Nadam se da si na odjelu babinjača jer su na patologiji kreveti živi užas a wc na kraju hodnika
Hvala svima na čestitkama! 💖
Da na babinjačama sam i wc nam je odmah do sobe.
Peja baš mi je žao da se toliko mučite. Nadam se da će to sve doći na svoje kad dođete kući. 🤞🏻🤞🏻🤞🏻
Sretno svima na pregledima i da se zaredaju ekspresni porodi!
Be the change you wish to see in the world.. 💚
Curke ako budete imale problem s bolnim bradavicama i ragadama osim onih multi mum komprese odlični su i Koala silver cups ( šeširići)
Slazem se, meni je to pomoglo. A jos sam imala i soor, to je pa drugaciji pakao!
Gdje ste uzimale koala silver šeširiće?
Yvone joj onda te zapala najgora soba na patologiji za rodilje, ostale imaju one krevete na daljinski😊al da kupaona je zajedicka i daleko i sobe na babinjacama imaju puno ljepsi pogled😅
Rosie sad gledam ima na svijetu beba, al meni vise ne treba meni su sad bradavice kao guma od auta😅a kakve su bile izranjavane, ne mogu vjerovat kako se tijelo brzo privikne.
👧🏼 35 g.👨37 g.👨👩👧2021👨👩👧👧2025
RhD senzibilizirana🩸titar: 7tj-1:4➡️11tj-1:8(1:4)➡️Nifty uredan💜➡️14 tj Petrova(1:2)➡️16 tj- 1:8(1:16)➡️18 tj Petrova 1:2(1:8)➡️20 tj - 1:8(1:16)➡️22 tj Petrova 1:2(1:8, 1:4)➡️24 tj - 1:8(1:16)➡️26 tj Petrova - 1:4(1:16, 1:8)➡️27 tj 1:32(1:32)➡️28 tj 1:16(1:64,1:64)➡️30 tj 1:32(1:128, X)
Yvone joj onda te zapala najgora soba na patologiji za rodilje, ostale imaju one krevete na daljinski😊al da kupaona je zajedicka i daleko i sobe na babinjacama imaju puno ljepsi pogled😅
Rosiesad gledam ima na svijetu beba, al meni vise ne treba meni su sad bradavice kao guma od auta😅a kakve su bile izranjavane, ne mogu vjerovat kako se tijelo brzo privikne.
Hahaha da 😅 ne znam hoće mi trebati, ali čisto da znam. Šta su mi sve sise prošle u 16 mj dojenja, nezamislivo mi je da me mogu uopće boljeti više 🤣
Pozz, dosla s pregleda. Beba veca za 10 dana po svim mjerama, zatvorena skroz, ctg super. A beba se s glave okrenula nekako popreko 😅 valjda nece tako ostat.
Sljedeci pregled 02.05. 🙃
34 ♏👩🦰,34♉🧔
Pokusaji od 10/20
4.11.2022. Curica ❤
⏸ 9.9.
I jedno pitanje, da li je neka mama rodila prirodno nakon carskog? Danas mi frendica govori da se onda nakon carskog na slj.porodu ako je prirodan ne daje epiduralna, a ni drip, da je tako cula.. je to istina ili bapske price?
34 ♏👩🦰,34♉🧔
Pokusaji od 10/20
4.11.2022. Curica ❤
⏸ 9.9.
Evo i mene s pregleda tj s ctga danas samo.
Sutra imam ctg,uzv i pregled pa ćemo dogovorit datum poroda ovisno o nalazu.
Jel još netko planira rodit u Vinogradskoj slj tjedan😅
Evo i mene s pregleda, još smo 2u1, sve uredno, jedino osjećam blaga zatezanja, procijenili je na 3,9 kg i sad čekanje, iduća kontrola u ponedjeljak.
It’s a girl🩷
Sortiraj odgovore
Najstariji