Nam to Omerta rađa, kad se ne javlja?😊
Hej, još smo 2u1, ali mislim da se bliži. Jucer ujutro na pregledu 5cm, iako je pisalo ušće 4cm i glava -3. Doktor me poslao u rađaonu, no ja sam ipak odlučila otići doma probati odraditi većinu toga. Mjerim si kontrakcije od navečer.. I svakak su. Imam osjećaj da su duže i rijeđe dok lezim, pa nešto i odspavam, a češće i kraće dok stojim il se krecem, pogotovo kad odem na wc. Čula sam da je dr. Tupek još u smjeni do jutra pa mislim da bi se mogla uskoro uputiti prema bolnici.
Be the change you wish to see in the world.. 💚
Omerta sretnooo😊
Mozda si vec i rodila😊
👧🏼 35 g.👨37 g.👨👩👧2021👨👩👧👧2025
RhD senzibilizirana🩸titar: 7tj-1:4➡️11tj-1:8(1:4)➡️Nifty uredan💜➡️14 tj Petrova(1:2)➡️16 tj- 1:8(1:16)➡️18 tj Petrova 1:2(1:8)➡️20 tj - 1:8(1:16)➡️22 tj Petrova 1:2(1:8, 1:4)➡️24 tj - 1:8(1:16)➡️26 tj Petrova - 1:4(1:16, 1:8)➡️27 tj 1:32(1:32)➡️28 tj 1:16(1:64,1:64)➡️30 tj 1:32(1:128, X)
Rosie sretno danss na pregledu😊
👧🏼 35 g.👨37 g.👨👩👧2021👨👩👧👧2025
RhD senzibilizirana🩸titar: 7tj-1:4➡️11tj-1:8(1:4)➡️Nifty uredan💜➡️14 tj Petrova(1:2)➡️16 tj- 1:8(1:16)➡️18 tj Petrova 1:2(1:8)➡️20 tj - 1:8(1:16)➡️22 tj Petrova 1:2(1:8, 1:4)➡️24 tj - 1:8(1:16)➡️26 tj Petrova - 1:4(1:16, 1:8)➡️27 tj 1:32(1:32)➡️28 tj 1:16(1:64,1:64)➡️30 tj 1:32(1:128, X)
Ja budna od 4 ne znam kako cu prezivjet danasnji dan 🫠.
Jos moram ic krv vadit pa ne mogu nista jos jest 😭
Rosie sretno danss na pregledu😊
Hvala, popodne je, nadam se da će se i kod mene uskoro nešto pokrenuti, stvarno sam jadna više 😅🤞🙏
Nam to Omerta rađa, kad se ne javlja?😊
Tera ja nisam imala nikakvih problema, iako sam imala pobrema s mokrenjem nakon operacije. Ono su mi kateter uvodili 3 put i pila sam antibiotik. Al nakon toga je bilo sve ok😊
Mozda neka druga cura moze pomoci? Mozda se jos sve vraca na mjesto?
Pjegice javi se nakon pregleda, da nije te neko vrijeme bilo😊
Meni su ga uvodili svaki put kad bi praznili mjehur, a to je bilo sigurno 5puta sto se sjecam,ipak sam bila satima u radjaoni, to mi je cak najbolniji dio bio..pa prvo me je bas boljela stidna kost sad boli to dok piskim, ali vidit cu kroz dan dva,pa cu ipak otici provjeriti urin…
Zašto kateter? 🤔
Neznam, samo bi dosli i praznili mi mjehur, ja nisam pitala, sad mi je zao sto nisam sve pitala i sto nisam odbijala neke stvari, ali za ubuduce ako bude prilike cu drugacije i nadam se u neko manje rodiliste😊
Užas, nema uopće potrebe za to. Tako sam i ja bila za sve zbunjena prvi put 🫠
Mame jel dobila koja mengu vec?
Par dana osjecam ko da budem, danas vidim malo krvi na ulosku. Ako se dobro sjecam s prvom sam isto rano dobila😅 bar ce mi proc do prvog pregleda ako je to to, kad je tek 25.4 , a nema kaj drugo bit. Ne krvarim vec dugo, vjestica u najavi😂 bilo je lijepo dok je trajalo😅😅
Klokanice/nosiljke- jeste kupovale?
28👱🏻♀️ 45🧔🏽♂️
16.07➕❤️
Par dana osjecam ko da budem, danas vidim malo krvi na ulosku. Ako se dobro sjecam s prvom sam isto rano dobila😅 bar ce mi proc do prvog pregleda ako je to to, kad je tek 25.4 , a nema kaj drugo bit. Ne krvarim vec dugo, vjestica u najavi😂 bilo je lijepo dok je trajalo😅😅
Ja imam nosiljku od prve, Dracomom hatchling, s prvom je nisam koristila jer sam bila previše smotana za namjestiti je i kad bi počela plakati sva bi se preznojila 🤣 nadam se iskreno da mi neće sad trebati, ali stoji još u pripremi.
Imamo i klokanicu i maramu, prva nije tila u nista uci pa ako mores posudi i probaj, nemoj kupovat jer ne znas oce beba htjeti 🙃
34 ♏👩🦰,34♉🧔
Pokusaji od 10/20
4.11.2022. Curica ❤
⏸ 9.9.
Imam ergo baby, pokazala mi se bas ok, puno sam prvu nosila u njoj. Za prva 3 mjeseca sam imala maramu, al sad nisam uzela..
2019 ❤️baby girl
2022 Missed ab. 21 tj 😔
2024 ➕ dolazi baby boy 💙
Sortiraj odgovore
Najstariji