Proljetne bebe 2025. 🦋🍀🐣🌤️🥰🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • točkica1213
    07. Travanj 2025. 18:17

Samy i mama Ana čestitam vam i isto tako brz oporavak vam želim🙂
    Nama bila patronažna danas vagati, od otpusta je dobila 250 grama i prešišala porođajnu težinu🙂 ja super zadovoljna. Cica mi na svakih sat, sat i pol, valjda onaj skok s tjedan dana, ali kad sam vidjela da lijepo napreduje, lakše se podnese taj njen ritam.😊

3🧒

Lejla97
    07. Travanj 2025. 18:22

Cestitam na bebicama , nisam ni cestiala samo sam isla pisat za Vinogradsku, 

28👱🏻‍♀️ 45🧔🏽‍♂️
    16.07➕❤️

Yvone
    07. Travanj 2025. 18:40

Samy i Mama Ana čestitke na bebicama i brz oporavak želim!!! 
     Mi smo jučer došli doma. Jedva sam dočekala! Na onim bolničkom krevetu se nikako nisam mogla namjestiti za dojenje pa je došlo do krivog hvata i cice tak nastradaju. Puno mi je lakše doma.  Prvo sam se bojala da će me radi tlaka dulje zadržati. Al na kraju me skoro nisu pustili zbog graničnog bilirubina kod bebaća. Moram se javiti doktorici sa SD sutra nakon posjete patronažne jer me nerado pustila. Patronažna kaže da ne vidi ništa alarmantno ali svejedno se Nemogu skroz opustiti. Puno spava zbog tog kroz dan.  Pokušavam ga hraniti svaka 2 sata i nesmije puno pasti na težini. Još se i borim s tlakom. Srezali mi terapiju za više od duplo čim sam rodila ali vidim da to nije dobro. Bit će bolje samo moramo još malo prebroditi. 

tera_
    07. Travanj 2025. 20:11

AriBari

Nam to Omerta rađa, kad se ne javlja?😊
    Tera ja nisam imala nikakvih problema, iako sam imala pobrema s mokrenjem nakon operacije. Ono su mi kateter uvodili 3 put i pila sam antibiotik. Al nakon toga je bilo sve ok😊
    Mozda neka druga cura moze pomoci? Mozda se jos sve vraca na mjesto?
    Pjegice javi se nakon pregleda, da nije te neko vrijeme bilo😊

Meni su ga uvodili svaki put kad bi praznili mjehur, a to je bilo sigurno 5puta sto se sjecam,ipak sam bila satima u radjaoni, to mi je cak najbolniji dio bio..pa prvo me je bas boljela stidna kost sad boli to dok piskim, ali vidit cu kroz dan dva,pa cu ipak otici provjeriti urin...

👩33g, Pcso, ir, dhea-s 14 ukupni T 1.90
    👨32g, oligoasthenozoospermia
    Kbc St
    1.Ivf/Icsi 5/2023--7f, 5🥚 1🐧, et trodnevnog, beta0,2❌️
    FET 10/2023.(prirodni),beta0,3 ❌️
    2.Ivf/ICSI 11/2023-->17f, 6🥚 -(hiper) 4🐧
    FET 1/2024.(prirodni+stoperica) 1🐧,beta 3,4❌️
    FET 6/2024.(estrofem3x1)1🐧,8dnt +,beta13dnt 1704,5 beta15dnt 3368❤️dečko🩵

• točkica1213
    07. Travanj 2025. 21:11

Yvone

Samy i Mama Ana čestitke na bebicama i brz oporavak želim!!!
    Mi smo jučer došli doma. Jedva sam dočekala! Na onim bolničkom krevetu se nikako nisam mogla namjestiti za dojenje pa je došlo do krivog hvata i cice tak nastradaju. Puno mi je lakše doma. Prvo sam se bojala da će me radi tlaka dulje zadržati. Al na kraju me skoro nisu pustili zbog graničnog bilirubina kod bebaća. Moram se javiti doktorici sa SD sutra nakon posjete patronažne jer me nerado pustila. Patronažna kaže da ne vidi ništa alarmantno ali svejedno se Nemogu skroz opustiti. Puno spava zbog tog kroz dan. Pokušavam ga hraniti svaka 2 sata i nesmije puno pasti na težini. Još se i borim s tlakom. Srezali mi terapiju za više od duplo čim sam rodila ali vidim da to nije dobro. Bit će bolje samo moramo još malo prebroditi.

I meni je mala bila uspavana i žuta i savjetovali su mi da nakon podoja ponudimo formulu jer je manja i uspavana pa da si ne može dovoljno navuć, ali ona nakon podoja nije prihvaćala bocu. A formulom se žutica brže izbacuje. Uglavnom mi smo jedan dan nju hranili na ovaj način  1 obrok podoj na jednoj cici, 2 obrok podoj na drugoj cici, 3 obrok adaptirano, a cica koja je na redu izdojiti, idući dan je stanje sa žuticom bilo duplo bolje i nije više uspavana tako da smo nastavili samo dojenje.

3🧒

little baby
    07. Travanj 2025. 21:27

Čokoladica 🍀

Littlebaby, AriBari e super, eto za vrecice mi ne bi palo na pamet. Znaci najbolje ponjet sve 🤣
    Littlebaby jel ti mogao svaki dan netko doci i donjeti sta ti treba? I za bebu za izlazak jesi morala vec imati sa sobom ili moze muz donjet zadnji dan? Jer sam cula da moras vec imat sa sobom da sestre mogu bebu spremit za van, dok ti cekas otpust.

E vidis to mi promaknulo odgovorit. Posjete,moze ti doci bilo kada tko zeli ali vani ispred vrata. I posjeta moze samo tebi,ne mogu vidjeti bebu. Ako ne mozes izac onda se sestri predaju stvari pa one donesu. 
    Robicu za bebu takoder donose kada dodu po tebe i bebu. Kada dodu,zvone sestrama i predaju i ona donose tebi u sobu. A mozes i ponijet ako zelis odmah. Beba se sprema kada tvoji dodu po vas i kada si ti vec dobila otpusno pismo

Hvala Ti sto sam stvoren tako čudesno,sto su Tvoja djela predivna!🙏❤
    💜💚💛🧡🩷
    😇😇

AriBari
    07. Travanj 2025. 21:32

tera_

AriBari

Tera ja nisam imala nikakvih problema, iako sam imala pobrema s mokrenjem nakon operacije. Ono su mi kateter uvodili 3 put i pila sam antibiotik. Al nakon toga je bilo sve ok😊

Meni su ga uvodili svaki put kad bi praznili mjehur, a to je bilo sigurno 5puta sto se sjecam,ipak sam bila satima u radjaoni, to mi je cak najbolniji dio bio..pa prvo me je bas boljela stidna kost sad boli to dok piskim, ali vidit cu kroz dan dva,pa cu ipak otici provjeriti urin…

Tera ja sam tu zab napisati da su meni uz ta tri stavljanja kateter skinuli tek 4 dan  od poroda, jer nisam mogla piskiti, znaci imala sam ga cijelo vrijeme🤦🏼‍♀️zato i taj antibiotik...

👧🏼 35 g.👨37 g.👨‍👩‍👧2021👨‍👩‍👧‍👧2025
    RhD senzibilizirana🩸titar: 7tj-1:4➡️11tj-1:8(1:4)➡️Nifty uredan💜➡️14 tj Petrova(1:2)➡️16 tj- 1:8(1:16)➡️18 tj Petrova 1:2(1:8)➡️20 tj - 1:8(1:16)➡️22 tj Petrova 1:2(1:8, 1:4)➡️24 tj - 1:8(1:16)➡️26 tj Petrova - 1:4(1:16, 1:8)➡️27 tj 1:32(1:32)➡️28 tj 1:16(1:64,1:64)➡️30 tj 1:32(1:128, X)

rosie0111
    07. Travanj 2025. 22:03

tera_

AriBari

Meni su ga uvodili svaki put kad bi praznili mjehur, a to je bilo sigurno 5puta sto se sjecam,ipak sam bila satima u radjaoni, to mi je cak najbolniji dio bio..pa prvo me je bas boljela stidna kost sad boli to dok piskim, ali vidit cu kroz dan dva,pa cu ipak otici provjeriti urin…

Zašto kateter? 🤔

tera_
    07. Travanj 2025. 22:51

rosie0111

tera_

AriBari

Zašto kateter? 🤔

Neznam, samo bi dosli i praznili mi mjehur, ja nisam pitala, sad mi je zao sto nisam sve pitala i sto nisam odbijala neke stvari, ali za ubuduce ako bude prilike cu drugacije i nadam se u neko manje rodiliste😊

👩33g, Pcso, ir, dhea-s 14 ukupni T 1.90
    👨32g, oligoasthenozoospermia
    Kbc St
    1.Ivf/Icsi 5/2023--7f, 5🥚 1🐧, et trodnevnog, beta0,2❌️
    FET 10/2023.(prirodni),beta0,3 ❌️
    2.Ivf/ICSI 11/2023-->17f, 6🥚 -(hiper) 4🐧
    FET 1/2024.(prirodni+stoperica) 1🐧,beta 3,4❌️
    FET 6/2024.(estrofem3x1)1🐧,8dnt +,beta13dnt 1704,5 beta15dnt 3368❤️dečko🩵

Pjegica.
    07. Travanj 2025. 23:23

Evo da se javim bas sam odsutna 😅
    Na pregledu sve dobro ctg uredan, pogledala me dolje kaze da sam zatvorena, napravili i bris. Ona je dobila jedno 300g sad smo na 2280g, a iduci pregled nam je 18.04. jer tj iza toga idu na go, ne znam koliko ce stic dobit na kilazi u 10 dana ali vidjet cemo 😅

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.