Proljetne bebe 2025. 🦋🍀🐣🌤️🥰🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    little baby
    07. Travanj 2025. 13:44

Čokoladica 🍀

samy_lo

Samo da javim da je moja cura stigla maloprije na svijet, u 01:08, kontrakcije krenule nesto prije 23 h.
    Teska 2800, duga 49 ❤

Čestitam 🩷 brz oporavak!

Cure koje ste rodile u Vinogradskoj, sta vam je trebalo za bebu (pelene, kreme, maramice itd) i za vas (npr. Toaletni papir)? I kako u Vinogradskoj funkcioniraju posjete, pratnja na porodu, zlatni sat… ❤️

Ja sam rodila u Vinogradskoj prije mj i pol. Za bebu dobijes par pelena. Meni nije bilo dovoljno za dva dana tamo sto sam bila. Ja sam nosila pelene,kremu,vlazne maramice,podlogu za presvlacenje,tetru
    Za sebe sam nosila isto vlazne,toaletni papir obavezno,one jednokratne papirice za dasku,ostalo od higijene sto ide... i savjetujem jednu vrecicu si uzet dodatno. Ja npr kada sam isla na wc tu sam imala vlazne uloske papir spremljen da ne nosim to po rukama i odlazem po kosu za smece  u wc-u. Lakse mi je bilo ovako,i stvari za tusiranje sam si spremala isto tako. Jer u wc-u nema bas mjesta gdje sve to odloziti osim kante za smece i poda. U tusevima ima na vratima za objesit stvari

Hvala Ti sto sam stvoren tako čudesno,sto su Tvoja djela predivna!🙏❤
    💜💚💛🧡🩷
    😇😇

rosie0111
    07. Travanj 2025. 13:47

rose1502

rosie0111

rose1502

A da od početka trudnoće sam mislila da to bude prije službenog termina.Tako da dobro sigurni tjedni su tu jedino me kilaže bebice strah😅

Koliko su procijenili?

Prije tjedan dana je bilo 2180

A mrvica baš 🥰, ali stigne još dobiti, ni ne znači da je točno. A i da bude manja bit će dobro, nije to tako malo. 
    Da joj bar može od mog preći, on je prije dva tjedna procjenjen na 3600, strah me i pitati koliki je sad 👀

AriBari
    07. Travanj 2025. 13:55

little baby

Čokoladica 🍀

samy_lo

Samo da javim da je moja cura stigla maloprije na svijet, u 01:08, kontrakcije krenule nesto prije 23 h.
    Teska 2800, duga 49 ❤

Čestitam 🩷 brz oporavak!

Cure koje ste rodile u Vinogradskoj, sta vam je trebalo za bebu (pelene, kreme, maramice itd) i za vas (npr. Toaletni papir)? I kako u Vinogradskoj funkcioniraju posjete, pratnja na porodu, zlatni sat… ❤️

Ja sam rodila u Vinogradskoj prije mj i pol. Za bebu dobijes par pelena. Meni nije bilo dovoljno za dva dana tamo sto sam bila. Ja sam nosila pelene,kremu,vlazne maramice,podlogu za presvlacenje,tetru
    Za sebe sam nosila isto vlazne,toaletni papir obavezno,one jednokratne papirice za dasku,ostalo od higijene sto ide… i savjetujem jednu vrecicu si uzet dodatno. Ja npr kada sam isla na wc tu sam imala vlazne uloske papir spremljen da ne nosim to po rukama i odlazem po kosu za smece u wc-u. Lakse mi je bilo ovako,i stvari za tusiranje sam si spremala isto tako. Jer u wc-u nema bas mjesta gdje sve to odloziti osim kante za smece i poda. U tusevima ima na vratima za objesit stvari

Potpisujem od little baby, jednu  ikea vrecicu za zamrzavanje ili slicno za spremiti ulozak i gacice kad se idete presvuc, da ne brinete di cete to staviti u wcu.
    I platnenu dm vrecicu ili slicno kad se idete tusirat, unutra rucnik, robu itd i samo to objesite negdje a sve vam je unutra.

👧🏼 35 g.👨37 g.👨‍👩‍👧2021👨‍👩‍👧‍👧2025
    RhD senzibilizirana🩸titar: 7tj-1:4➡️11tj-1:8(1:4)➡️Nifty uredan💜➡️14 tj Petrova(1:2)➡️16 tj- 1:8(1:16)➡️18 tj Petrova 1:2(1:8)➡️20 tj - 1:8(1:16)➡️22 tj Petrova 1:2(1:8, 1:4)➡️24 tj - 1:8(1:16)➡️26 tj Petrova - 1:4(1:16, 1:8)➡️27 tj 1:32(1:32)➡️28 tj 1:16(1:64,1:64)➡️30 tj 1:32(1:128, X)

Čokoladica 🍀
    07. Travanj 2025. 14:17

Littlebaby, AriBari e super, eto za vrecice mi ne bi palo na pamet. Znaci najbolje ponjet sve 🤣 
    Littlebaby jel ti mogao svaki dan netko doci i donjeti sta ti treba? I za bebu za izlazak jesi morala vec imati sa sobom ili moze muz donjet zadnji dan? Jer sam cula da moras vec imat sa sobom da sestre mogu bebu spremit za van, dok ti cekas otpust. 

👱‍♀️ 36, hipo, hashi, amh 44,5 👨‍🦳 normo
    ~ '22. Missed ab (prir. tr.) 💔
    ~ '23. 2 x IUI ❌️❌️
    ~ 04/24 1. IVF - 13 🥚, 9 opl. - 4 bc, 3❄️, β ❌️
    ~ 05/24 prir. FET - 1 bc, β ❌️
    Histero✅️ Kariogram✅️ Trombofilija✅️
    ~ 09/24 stim. FET - 1 bc, 12dnt β 421, 14dnt β 1170, 6w0d ❤️, Panorama low risk 🩷

AriBari
    07. Travanj 2025. 14:44

Ma ja sam par puta pisala za te vrecice al toliko toga ima da ne vide svi😊
    Na SD je pravilo da kad dobijes otpusno za sebe zoves muza i onda ti on sve donese, a kad ti muz dode tek idu bebicu za van spremitl. Tako da robica ne treba prije za bebu. Cak mi je smislenije da imas robu za sebe prije pa si ti skroz spremna samo ti tene muz donese😊
    Ali sve u svemu ne igra puno ulogu😊

RhD senzibilizirana🩸titar: 7tj-1:4➡️11tj-1:8(1:4)➡️Nifty uredan💜➡️14 tj Petrova(1:2)➡️16 tj- 1:8(1:16)➡️18 tj Petrova 1:2(1:8)➡️20 tj - 1:8(1:16)➡️22 tj Petrova 1:2(1:8, 1:4)➡️24 tj - 1:8(1:16)➡️26 tj Petrova - 1:4(1:16, 1:8)➡️27 tj 1:32(1:32)➡️28 tj 1:16(1:64,1:64)➡️30 tj 1:32(1:128, X)

Čokoladica 🍀
    07. Travanj 2025. 15:25

AriBari

Ma ja sam par puta pisala za te vrecice al toliko toga ima da ne vide svi😊
    Na SD je pravilo da kad dobijes otpusno za sebe zoves muza i onda ti on sve donese, a kad ti muz dode tek idu bebicu za van spremitl. Tako da robica ne treba prije za bebu. Cak mi je smislenije da imas robu za sebe prije pa si ti skroz spremna samo ti tene muz donese😊
    Ali sve u svemu ne igra puno ulogu😊

Ma dobila sam info za petrovu da moras imat unaprijed sve. Ili to ovisi jednostavno od sestre do sestre... zato pitam.

~ '23. 2 x IUI ❌️❌️
    ~ 09/24 stim. FET - 1 bc, 12dnt β 421, 14dnt β 1170, 6w0d ❤️, Panorama low risk 🩷

Lejla97
    07. Travanj 2025. 16:33

Čokoladica 🍀

Littlebaby, AriBari e super, eto za vrecice mi ne bi palo na pamet. Znaci najbolje ponjet sve 🤣
    Littlebaby jel ti mogao svaki dan netko doci i donjeti sta ti treba? I za bebu za izlazak jesi morala vec imati sa sobom ili moze muz donjet zadnji dan? Jer sam cula da moras vec imat sa sobom da sestre mogu bebu spremit za van, dok ti cekas otpust.

Sluzbeno posjeta nema ali van na hodniku u bilokoje vrijeme mozes otic po stvari i bit tamo, kao preuzimanje stvari je od 16-17 il 17-18.
    Ja rodila prije nepunih 6tj.
    Imala sam za izlazak i za sebe i za bebu u koferu i dok je doslo otpusno pismo se kao zove da se krene po vas, pretezno nakon rucka budu otpusti. Ja sam rekla da javi dok je blizu da spremim sebe i bebu i samo rekla sestrama da je dosao da mi donesu pismo za bebu da mozemo ici doma. Poslije rucka sam javila da krene jer mu treba sat vremena pa dok dode, ima vremena, u meduvremenu je pismo doslo.
    Da wc papir svakako uzmi😂 i ja sam platnenu vrecicu imala kaj sam nosila za wc stvari ili za tusiranje, tak mi je bilo najlakse.. 
    i nekaj za grickati jer je daleko od vecere do dorucka pogotovo ak dojis, bit ces gladna. Ja nisam dojila pa sam bila gladna😅😅

28👱🏻‍♀️ 45🧔🏽‍♂️
    16.07➕❤️

Čokoladica 🍀
    07. Travanj 2025. 16:50

Lejla97

Čokoladica 🍀

Sluzbeno posjeta nema ali van na hodniku u bilokoje vrijeme mozes otic po stvari i bit tamo, kao preuzimanje stvari je od 16-17 il 17-18.
    Imala sam za izlazak i za sebe i za bebu u koferu i dok je doslo otpusno pismo se kao zove da se krene po vas, pretezno nakon rucka budu otpusti. Ja sam rekla da javi dok je blizu da spremim sebe i bebu i samo rekla sestrama da je dosao da mi donesu pismo za bebu da mozemo ici doma. Poslije rucka sam javila da krene jer mu treba sat vremena pa dok dode, ima vremena, u meduvremenu je pismo doslo.
    Da wc papir svakako uzmi😂 i ja sam platnenu vrecicu imala kaj sam nosila za wc stvari ili za tusiranje, tak mi je bilo najlakse..
    i nekaj za grickati jer je daleko od vecere do dorucka pogotovo ak dojis, bit ces gladna. Ja nisam dojila pa sam bila gladna😅😅

Super, hvala ti. Jos mi reci samo pratnja na porodu i treba li potvrda o tecaju?

~ '23. 2 x IUI ❌️❌️

Lejla97
    07. Travanj 2025. 17:00

Čokoladica 🍀

Lejla97

Čokoladica 🍀

Super, hvala ti. Jos mi reci samo pratnja na porodu i treba li potvrda o tecaju?

Moze pratnja i nikakvu potvrdu nisu trazili🩷 mi nismo nista imali i bio je samnom dva i pol , skoro tri sata nakon poroda, ostala sam sama u radaoni, sve su rodile prije i otisle, tak da smo imali lijepo vrijeme za sebe..

28👱🏻‍♀️ 45🧔🏽‍♂️
    16.07➕❤️

AriBari
    07. Travanj 2025. 17:52

Nam to Omerta rađa, kad se ne javlja?😊
    Tera ja nisam imala nikakvih problema, iako sam imala pobrema s mokrenjem nakon operacije. Ono su mi kateter uvodili 3 put i pila sam antibiotik. Al nakon toga je bilo sve ok😊
    Mozda neka druga cura moze pomoci? Mozda se jos sve vraca na mjesto?
    Pjegice javi se nakon pregleda, da nije te neko vrijeme bilo😊

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.