Proljetne bebe 2025. 🦋🍀🐣🌤️🥰🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • točkica1213
    21. Veljača 2025. 13:45

little baby

Curee rodila ja ekspresno brzo odma ranom zorom,prije dorucka jos😂 bilo je jakoo brzo,svima zelim takve porode🙏🏻
    Bolila su bas zestoko jedno dva tri trudna i to je to,bila je vani. Ovo prije je trajalo jedno pola sata/20 min i gotovo

Čestitke🥰🥰 odmarajte i uživajte sada😊😊
    Vreće za spavanje - ja imam spremne dvije vreće bez rukava, neke srednje debljine, preko vreće definitivno ne treba nikakva dekica niti poplun

3🧒

jen_dva
    21. Veljača 2025. 13:49

E da, sta se vreca tice, ja sam uzela 1TOG vrecu i ispod cemo po potrebi dugi bodi + pidzamu, ne treba dodatno pokrivat

02/2023 💔👼 22tt

rosie0111
    21. Veljača 2025. 14:15

jen_dva

rosie0111

Imam ja, ali novu pa nisam prala. Trebalo bi moći….

Moja je isto nova al sam ju isla rastavit i oprat prije prvog pranja jer me nesto uvatilo… uglavnom kad budes jednog dana prala, cisto da znas, dio za novorodence ima neke tvrde djelove koji se ne mogu izvadit, moze ic u masinu bez obzira, samo se onaj dio pod glavom izvadi. Provjerila sam s njihovom sluzbom za korisnike ide na delicate cycle, najmanje okretaja centrifuge i bez omeksivaca, klasika

Hvala 😀

• Lora.
    21. Veljača 2025. 14:19

rosie0111

Simbalija

Little baby sretnoooo!!!
    Što se tiče da možeš odbiti sve intervencije, možeš ako je sve u redu, ali u slučaju da ti je mekonijska plodna voda kao što je meni bila onda mora ići drip ako nemaš vlastite trudove zbog ugroze djeteta. Što se tiče ručnog otvaranja - to me nisu pitali već su napravili prije nego su provjerili plodnu vodu jer nisu mogli vidjeti kakva je. E sad, vjerojatno možeš odbiti i provjeru plodne vode, ali ne bih savjetovala takve postupke.

Može se odbiti da, ali većinom kad ti objasne posljedice ni ne želiš odbiti… 🤷 Mislim ja znam ženu koja je rodila doma s doulom, nije se pred kraj ni kontrolirala više u bolnici jer se bojala da je ne ostave i ništa joj nitko realno ne može niti hoće, svi smo bili u čudu, ali njeno dijete-njena stvar.

Je li joj to prvo bilo?

• Lora.
    21. Veljača 2025. 14:21

Little baby čestitam 🥰

Simbalija
    21. Veljača 2025. 14:42

Čestitke na beboliju Little Baby 

👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
    MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
    Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
    AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
    12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
    ........loading 🌈 may 2025.

rosie0111
    21. Veljača 2025. 14:55

Lora.

rosie0111

Simbalija

Little baby sretnoooo!!!
    Što se tiče da možeš odbiti sve intervencije, možeš ako je sve u redu, ali u slučaju da ti je mekonijska plodna voda kao što je meni bila onda mora ići drip ako nemaš vlastite trudove zbog ugroze djeteta. Što se tiče ručnog otvaranja - to me nisu pitali već su napravili prije nego su provjerili plodnu vodu jer nisu mogli vidjeti kakva je. E sad, vjerojatno možeš odbiti i provjeru plodne vode, ali ne bih savjetovala takve postupke.

Može se odbiti da, ali većinom kad ti objasne posljedice ni ne želiš odbiti… 🤷 Mislim ja znam ženu koja je rodila doma s doulom, nije se pred kraj ni kontrolirala više u bolnici jer se bojala da je ne ostave i ništa joj nitko realno ne može niti hoće, svi smo bili u čudu, ali njeno dijete-njena stvar.

Je li joj to prvo bilo?

Drugo. 

jen_dva
    21. Veljača 2025. 16:21

Lijepe vijesti cure, upravo je izglasan novi zakon, ocevi ce imat pravo na 20 dana dopusta (dosad je bilo 10), i usvojio se ovaj novi limit od 3000 eura za placu na roditeljskom dopustu (i za mamu i za tatu) 😊

02/2023 💔👼 22tt

Lejla97
    21. Veljača 2025. 18:14

Cestitam littlebaby, odmaraj i oporavljaj se🤍
    Ja vadila krv, nalazi ok, protoci dobri, ctg dobar, malo se jos otvorila.. ponedjeljak ctg i saznajemo datum poroda, 28.2 ili 3.3

27👱🏻‍♀️ 44🧔🏽‍♂️
    16.07➕❤️

Yvone
    21. Veljača 2025. 18:32

little baby

Curee rodila ja ekspresno brzo odma ranom zorom,prije dorucka jos😂 bilo je jakoo brzo,svima zelim takve porode🙏🏻
    Bolila su bas zestoko jedno dva tri trudna i to je to,bila je vani. Ovo prije je trajalo jedno pola sata/20 min i gotovo

Čestitam 🤗🤗🤗❤️❤️❤️❤️ 
    Bravo za super porod! Sad se mazite, pazite i uzivajte maksimalno!!!’

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.