Babybell I ja sam na heparinu od 6 tjedna, dajem si u trbuh jer imam najvise potkozne masnoce na trbuhu, noge su mi ful misicave i tanke, ne znam kako cu se prebaciti na noge kad trbuh skroz naraste. Iako sam citala na formu da neke zene znaju do kraja trudnoce pikati se u trbuh.
PikyB ja si ne dajem u trbuh samo zato jer sam prošla 5 ivf ciklusa i dala si puno injekcija u trbuh pa to više psihički ne mogu. Inače bi si isto davala u trbuh jer je puno lakše i navodno manje peče. Ovako mi je bedro puno podljeva i masnica od uboda. Mene više muči kako ću si davat u bedro kad trbuh bude toliko velik da neću moć vidjet di si dajem😄 a muž nije baš najnježniji da njemu to povjerim😅
👱🏼♀️34.g-05/23 AMH 0,1 pmol/L, FSH 26,1
dijagnoza: preuranjena menopauza, POI
MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
🧔🏻27.g-oligoasthenozoospermia
1.IVF 10/23-1 folikul, 1js ❌ 2.IVF 12/23-2 folikula, 0js❌ 3.IVF 03/24-1 folikul, 1js❌
4.IVF 05/24- 1 folikul❌ 5.IVF 06/24- 1 folikul❌
08/24 ➕ spontana trudnoća, NIFTY✅ curica🩷
Kuzim da.. Mene isto brine kad naraste trbuh ali razmisljam da muzu kazem da me u nadlakticu pika. Ma budemo sve prezivjele za te nase male bebice
2019 ❤️baby girl
2022 Missed ab. 21 tj 😔
2024 ➕ dolazi baby boy 💙
Pozdrav 🤗
Čitam vas iz prikrajka svaki dan, ali nisam se javljala.
Sutra ulazim u 16 tt, druga IVF trudnoca i opet je dečkić 😅🥰
Vidim da pisete o clexanima, fragminima, također se od početka pikam s Fragminom 5000, imam pitanje za vas, kamo idete sa iskoristenim spricama. Inace sam zdrastveni radnik pa sam si uspjela nabaviti one kontenjere za iglice i jednu sam vec ful napunila, ali ne znam kud s tim. Ljekarna ne prima jer oni nemaju ugovor za zbrinjavanje medicinskog otpada, kome to predati? Mislim ne mogu samo tako baciti ipak su igle u pitanju 🫠
👩🏼 28 AMH 17,6 PAI-1 5G/4G, MTHER: C677T C/T
👦🏻 30 psorijatični artritis, asthenozoospermia/ oligozoospermia
11/20 blighted ovum 7 tt 💔(klasična kiretaža)
03/21 missed ab 7+2 tt 💔 ( vakuum kiretaža)
3/22 ICSI, 2 🐧🐧, ET jedan trodnevni ➕
UZV 5+5; srceko kuca, miny anatomy ✅, Panorama ✅ Stiže dečko 💙
8.11.2022. Dosao A💙🙏🏼
9/2024 FET 🐧 5dnt + 12dnt 1442, 14dnt 3621 🙏🏼🤞🏻
little baby ja sam na Clexane 4000 IJ. Vjerojatno ću biti na njemu do kraja trudnoće. Da li si daješ injekcije u bedro ili trbuh? Ja u bedro
Ja sam fragmin +andoli do 35tj a fragmin do kraja odn do induciranog dan prije me skidaju.
Ja si dajem u trbuh jer me bedra uzasno bole i doslovno mi kvrge budu. Znala sam i u ruke,ali za sad jos mogu u trbuh,kad necu moc onda prelazim na ruke. Manje mi je bolno od bedra. Bar meni evo
Hvala Ti sto sam stvoren tako čudesno,sto su Tvoja djela predivna!🙏❤
💜💚💛🧡🩷
😇😇
Oprosti ako te smeta pitanje, ali zasto moras na inducirani? Ima li kakve razlike ako smo na heparinu vezano uz sam porod?
2019 ❤️baby girl
2022 Missed ab. 21 tj 😔
2024 ➕ dolazi baby boy 💙
Pozdrav 🤗
Vidim da pisete o clexanima, fragminima, također se od početka pikam s Fragminom 5000, imam pitanje za vas, kamo idete sa iskoristenim spricama. Inace sam zdrastveni radnik pa sam si uspjela nabaviti one kontenjere za iglice i jednu sam vec ful napunila, ali ne znam kud s tim. Ljekarna ne prima jer oni nemaju ugovor za zbrinjavanje medicinskog otpada, kome to predati? Mislim ne mogu samo tako baciti ipak su igle u pitanju 🫠
Ja svoje sve cuvam u kutijama,za uspomenu😅
💜💚💛🧡🩷
😇😇
Pozdrav 🤗
Isto imam kontejner ali bome ne znam gdje cu kad ga napunim. Pitat cu frenda koji radi u bolnici sto s time da radim. Nije mi ok da bacim.
2019 ❤️baby girl
2022 Missed ab. 21 tj 😔
2024 ➕ dolazi baby boy 💙
Oprosti ako te smeta pitanje, ali zasto moras na inducirani? Ima li kakve razlike ako smo na heparinu vezano uz sam porod?
Moja doktorica koja me prati voli da je to sve isplanirano jer na dan poroda bi trebala izbjec injekciju radi komplikacija koje mogu nastat. Tako je meni objasnjeno,da je bolje da je sve isplanirano. A u slucaju da me uhvate moji trudovi(nisu nikad do sada) moram pratit i gledat da si nedam injekciju taj dan.
Kod mene je tako evo uvijek bilo,nije se cekalo da me uhvate moji trudovi vec je uvijek inducirani u 39tjednu.
💜💚💛🧡🩷
😇😇
Moja doktorica koja me prati voli da je to sve isplanirano jer na dan poroda bi trebala izbjec injekciju radi komplikacija koje mogu nastat. Tako je meni objasnjeno,da je bolje da je sve isplanirano. A u slucaju da me uhvate moji trudovi(nisu nikad do sada) moram pratit i gledat da si nedam injekciju taj dan.
Kod mene je tako evo uvijek bilo,nije se cekalo da me uhvate moji trudovi vec je uvijek inducirani u 39tjednu.
Huh nisam znala. Znaci da svi koji smo na heparinu moramo na dogovorni porod ili je to praksa samo nekih ginekologa?
2019 ❤️baby girl
2022 Missed ab. 21 tj 😔
2024 ➕ dolazi baby boy 💙
Huh nisam znala. Znaci da svi koji smo na heparinu moramo na dogovorni porod ili je to praksa samo nekih ginekologa?
E to ti nisam sigurna,da pitas svog ginekologa mozda na pregledu pa da se raspitas? Ja vodim u bolnici trudnocu
💜💚💛🧡🩷
😇😇
Sortiraj odgovore
Najstariji