I tako ja pokupim malu danas u vrticu i oan se nasmije i ja primjetim mjehurica 2 n njezinom jeziku, pogledma joj kutice i ima par tockica na rukicama, pogledma joj stopala i vidim tockice na stopalima! Eto ja sam zdrava ni puna 3 dana, ona ima virus usta-sake-stopala! Ima temp oko 38.8 i kaze da ju bole usta. Dala sam joj sirup za temp i rekla mi je kako ju jako boli trbuh i da se boji. Znaci da joj se povraca. Posjela sam ju u krilo da ju zagrlim i da cekamo da prode i tako je ona zaspala na meni u 2 min. Preselila sam ju u krevet a ja sad radim jer sutra kroz dan necu stici a ne mogu na bolovanje samo tako. Neki glupi zakoni ovdje u austriji, da kad ti je dijete bolesno imas pravo na 14 dana bolovanja u godini. I to je to.
Ali da, sad se nadma da nece i mene to zadesiti. Muz je u poslovno odletio u Hamburg a ja sam sama sa malom doma koja je bolesna. Iscrpljena sam maximalno. Muz dode doma u cetvrtak kasno navecer, a u subotu nam dolaze gosti na 3 dana.
Dobar dan cure,nisam se javljala vec dosta vremena.. stalno neka strka zbrka,cerku mi dobro pere pubertet nekad pomislim da bi je zadavila,bas ide iz krajnosti u krajnost.. napokon mi partner dolazi nakon 2,5mjeseci i sva sam u pripremama.. Danas sam bila na OGTT nezalim nikoga uplasiti,ali meni je bilo katastrofa.. popila sam tu slatku vodu,nakon par minuta mi se pocelo vrtjeti u glavi,muka,povracanje,oblio me znoj,groznica i na kraju sam pala u nesvjest i tako tri puta, od svega sam dobila teemperaturu i 3 groznice na usnama.. Nadam se da ste vi izdrzljivije,ja da ovo moram ponoviti nebi isla vise sigurno.. jedva sam se dovezla kuci, nikako se nemogu ugrijati..
Kako ste vi? Dali se bebe ritaju?
Jesu ti uspjeli to izmjeriti? Kakvi su nalazi?
Ajoj Moina drzite se. Nadam se da ce sto prije ozdraviti curica ☹️
Preselila sam ju u krevet a ja sad radim jer sutra kroz dan necu stici a ne mogu na bolovanje samo tako. Neki glupi zakoni ovdje u austriji, da kad ti je dijete bolesno imas pravo na 14 dana bolovanja u godini. I to je to.
Kako blesav zakon, sta ljudi rade onda kad je dijete bolesno stalno ko im cuva djecu ko nema familiju 😵💫
Inace pokret prvi sam osjetila sa 12 tj iako bi svatko rekao nema sanse osjetila sam tad jednom i do jedno 15-16 tj nista i onda je krenulo sa 17 svako toliko i sad vec svaki dan osjetim pomalo nekad manje nekad bas na koži. Tocno osjetim unutra kako lupi u posteljicu jer ne osjetim s vanjske strane nego unutra pomak i pre smijesno mi je to. Necu osjetit ako sam bas zauzeta i radim ensto jer su to jos dosta njezni udarci ali kad legnem navecer nakon sta maloga uspavam onda se zna pomicati pa su to slatki trenutci za mene i bebu 🥰.
Inace hemice nisam imala i molim boga da ih ne dobijem uzasavam se toga, znam da ulje gospine trave moze pomoci i sigurno je za trudnice, a ostalo ne znam sta se smije koristiti.
Moina baš mi je žao što vas je sve snašlo i želim brz oporavak curki❤️
Ima li tko kakvih iskustva ili zna nekog tko ima Kinderkraft Mimi njihaljku, čitala sam da je navodno najsličnija kopija Babybjorn njihaljki?
3🧒
Curke čestitke na dobrim pregledima i nalazima ogtt-a.
Žuži nadam se da ti je već bolje, bas grozno da ti je tako bilo.
Meni nije nikada bio problem popiti tu tekućinu. Mene je malo strah nalaza.. Točno je sto ste pisale sve do 5,3/natašte 7.8/nakon 1 h i 6,7/ nakon 2 h je uredno. Ja sam imala gestacijski Dijana. U prošloj t i bila cijelu trudnoću na dijeti. Mislila sam da ću paziti cijelu ovu trudnoću ali na kraju ništa ne pazim, preee umorna sam, radim i uz sve to nemam snage za Odricanje od hrane.
Moina baš mi je žao što su se zaredale bolesti i još netko je pisao da su djeca bolesna… brz oporavak želim.
Čokoladica možeš koristiti i Hemostop gel, Hemopropin i acidosalus čepiće za unutarnje hemiće. Ja koristim Hemoex aromara za prevenciju, može se u trudnoći. Ja sam se u prošloj trudnoći stvarno napatila zbog hemica zadnjih mjesec i pol. Nisam mogla sjediti niti stajati zbog bolova. Prošlo je odmah nakon poroda kada se smanjio pritisak bebe. Tako da sam se ovaj put odmah opskrbila ako krene.
Samy_lo super za dobar pregled😊bit ce da je cura.
Moina ajme mene koma😑miskica mala bas mi ju je zao, samo nek brzo prode i da ti budes ok.
Tockica ja ne znam za tu ljuljalicu al bas cu pogledati jer cilj baby bjorn. Samo je cijena ono... imam kinderkraft next to me krevetic, od kojeg isto postoje puno skuplje varijante i meni je super posluzio. I imam kinderkraft onu interaktivnu podlogu za igranje isto mi je super.
Dodam termin i srca na nasu listu😊
👧🏼 35 g.👨37 g.👨👩👧2021👨👩👧👧2025
RhD senzibilizirana🩸titar: 7tj-1:4➡️11tj-1:8(1:4)➡️Nifty uredan💜➡️14 tj Petrova(1:2)➡️16 tj- 1:8(1:16)➡️18 tj Petrova 1:2(1:8)➡️20 tj - 1:8(1:16)➡️22 tj Petrova 1:2(1:8, 1:4)➡️24 tj - 1:8(1:16)➡️26 tj Petrova - 1:4(1:16, 1:8)➡️27 tj 1:32(1:32)➡️28 tj 1:16(1:64,1:64)➡️30 tj 1:32(1:128, X)
Imam jedno pitanje. Skoro pa od početka trudnoće uzimam progesterona vaginalno zbog krvarenja. Ovih dana sam primjetila žuti iscjedak pa sam se javila ginekologici mailom. Ona mi je poslala geonistin da ga koristim vaginalno, a progesteron mi je rekla da nastavim uzimati oralno u vidu utrogestan tableta. Pročitala sam u uputama (podebljano) da se ne smije uzimati u trudnoći osim u prvih 12 tjedana trudnoće i to samo primjenom u rodnicu. Pa sam sada malo zbunjena i u strahu. Kakva su vaša iskustva?
💁🏼♀️32god
💁31god
Imam jedno pitanje. Skoro pa od početka trudnoće uzimam progesterona vaginalno zbog krvarenja. Ovih dana sam primjetila žuti iscjedak pa sam se javila ginekologici mailom. Ona mi je poslala geonistin da ga koristim vaginalno, a progesteron mi je rekla da nastavim uzimati oralno u vidu utrogestan tableta. Pročitala sam u uputama (podebljano) da se ne smije uzimati u trudnoći osim u prvih 12 tjedana trudnoće i to samo primjenom u rodnicu. Pa sam sada malo zbunjena i u strahu. Kakva su vaša iskustva?
Ja sam u prosloj trudnoci uzimala progesteron do poroda. Tako da samo slusaj doktoricu i bit ce sve ok.
Preselila sam ju u krevet a ja sad radim jer sutra kroz dan necu stici a ne mogu na bolovanje samo tako. Neki glupi zakoni ovdje u austriji, da kad ti je dijete bolesno imas pravo na 14 dana bolovanja u godini. I to je to.
Kako blesav zakon, sta ljudi rade onda kad je dijete bolesno stalno ko im cuva djecu ko nema familiju 😵💫
Uzasno blesav zakon, ako ti je dijete duze bolesno moras uzet neplacene slobodne dane ili moras uzet godisnji. jedino je dobro sto i muz i ja imamo 2 tjedna za brigu o djetetu, ali kad dode drugo dijete nemamo 2 tjedna po djetetu nego i dalje imamo samo 2 tjedna, nebitno koliko djece imas. Glupo.
Sortiraj odgovore
Najstariji