Mi cemo drugi vikend poceti kititi, idemo po bor i onda cemo okititi bor. Kod male u sobi smo stavili mali umjetni i plasticne kuglice i dosta cesto ih skida is tavlaj nazad, bas ju okupira to.
Ja cekam cetvrtak da saznamo spol bebe pa da mogu djecju odjecu sortirati. Imamo toliko puno odjece da mi je muka,jer sma puno toga dobila od necakinje. Pa ako je decko da poklonim dalje sve sto nije za deckice (iako nemam toga jako puno jer sam ja kupovala neutralno), a ako je curica da sve sortiram po velicini i ono sto zelim zadrzati da zadrzima sto ne da poklonim dalje.
Ok Moina onda mogu i ja sljedeći vikend, nije prerano🤣
👧🏼 35 g.👨37 g.👨👩👧2021👨👩👧👧2025
RhD senzibilizirana🩸titar: 7tj-1:4➡️11tj-1:8(1:4)➡️Nifty uredan💜➡️14 tj Petrova(1:2)➡️16 tj- 1:8(1:16)➡️18 tj Petrova 1:2(1:8)➡️20 tj - 1:8(1:16)➡️22 tj Petrova 1:2(1:8, 1:4)➡️24 tj - 1:8(1:16)➡️26 tj Petrova - 1:4(1:16, 1:8)➡️27 tj 1:32(1:32)➡️28 tj 1:16(1:64,1:64)➡️30 tj 1:32(1:128, X)
Moina nikako te pitati, sto je s poslom sad? Ti si na bolovanju ili?
👧🏼 35 g.👨37 g.👨👩👧2021👨👩👧👧2025
RhD senzibilizirana🩸titar: 7tj-1:4➡️11tj-1:8(1:4)➡️Nifty uredan💜➡️14 tj Petrova(1:2)➡️16 tj- 1:8(1:16)➡️18 tj Petrova 1:2(1:8)➡️20 tj - 1:8(1:16)➡️22 tj Petrova 1:2(1:8, 1:4)➡️24 tj - 1:8(1:16)➡️26 tj Petrova - 1:4(1:16, 1:8)➡️27 tj 1:32(1:32)➡️28 tj 1:16(1:64,1:64)➡️30 tj 1:32(1:128, X)
Ari super za titar!!
Mi cemo vjerojatno pocet kitit 1.12. a bor kupit cim ih krenu prodavat, to kod nas tek tamo odo 20og pocne
02/2023 💔👼 22tt
03/2025 💙
Moina nadam se da ce se muz brzo oporaviti, ja sam inace slaba karika kod nas muz nikad bolestan ja svako toliko kad i mali 🤣.
Ari super za titar samo neka tako i dalje bude.
Roba ja grcam u robi imam robe od prethodne 3 godine isto po vrecama onim za usisat, jos mi frendica planira dat svu robicu od male ako bude curica 🤣 to je isto vrijednost robe 3+ god. Isto razmisljam nesto jednostavnije i preglednije mozda tako kakve kutije nabavit ali nisam se jos upustila u to. Jos malom nisam rijesila robu za ovu sezonu jos me ceka kaos u njegovoj sobi.
Meni vrijeme i dalje sporo prolazi ne osjecam se ko da je proslo par mj vec par tj, jedva cekam prec tu polovicu pa da mi bude lakse malo.
A kicenje ne znam prosle god sam okitila malo prije 24 kao po pravilima vidjet cemo kako ce biti ove god, nisam neka velika dekor osoba taj dio mi je vise stran pa nisam ni toliko opsjednuta kad krenut 🤣 moram svakako vijenac za svijece napraviti prije iduce nedelje tako da to mi je trenutni must 😅.
Sinoc mi je pozlilo ne znam dal sam se prejela ili sta ali me iznenadilo dosta 🥲
tera, aribari, cokoladice, hvala puno na cestitkama. da ipak sam otisla kod soc gin da me brzinski pogleda i rekao je da je poprilicno siguran.
trudnicka odjeca, kupila sam na sheinu jedne traperice i odusevljena kvalitetom i cijenom. pala sam unesvijest jucer kad sam u hm vidila da su trudnicke traperice po 40€.
bebika drago mi je da se dobro osjecas i da je pregled prosao dobro, i Roko mi je prekrasno ime :)
mama ana bas lijepa simbolika za baku i djeda. kod nas ce isto biti po muzevom djedu samo mrvicu modernizirano, a krsno ime po mom pokojnom djedu.
pjegica, nadam se da ce ti se ispuniti zelja za curicom
rosie također prekrasno i mocno ime, i sretno na pregledu.
aribari stvarno mi je drago cuti da su nalazi ok, i da si i dalje kroz sve strepnje nasmijana i pozitivna, a vjerujem stvarno da i to doprinosi dobrim rezultatima.
ja radim jos ovaj tjedan , u subotu cu s kumom na izlet do Zg u nabavu za Bozic i za bebu tako da kod mene kicenje krece cim napravim generalku u stanu, vjerojatno tamo ponedjeljak ili utorak cim krenu komplikacije.
♀️ 28; PCOS, IR, AMH 34.1 pmol/L
♂️ astheno
2024.: 2x IUI ❌️
06/24 1. IVF: ET 1BC ❌️ 3❄️
08/24 FET 1BC - 6dpt ➕️ ß 9dpt 204; 11dpt 406 🥰
sin 💙
Bok cure! Vidim ima još dečkića. Čestitke!
Aribari koje olakšanje! Baš mi je drago da je sve odlično i da se možeš opustiti malo.
Moina i Pjegica i mene ponekad kada imam stolicu baš probada. Ubaciti ću probiotike i više kefira, lana i sl. pa bi trebalo valjda biti bolje. Mislila sam da sam jedina s tim tegobama.
Prošli vikend muž bio bolestan, odmah poslije vikenda malena dobila upalu uha, tako da sam bila doma s njom. Za vikend smo otišli na Sljeme i uživali u snijegu.
Što se imena tiče, mi smo loši u tome. Malena je dobila ime 29dana nakon rođenja, da je rok za upis bio duži, vjerojatno bi ga i kasnije dobila . Sada čekamo da vidimo koji spol će biti, muž ima prijedlog za muško ime, nije mi loše, ali budemo vidjeli. Za curicu je malena predložila Gabrijela. Lijepo mi je ime, ali nam je prezime dugačko pa mi ne paše baš.
Trudnička odjeća - ja sam naručila sa Zalando trudničke hlače na sniženju 20eur. Udobne su, imalu elastina i super izgledaju. Isto ne bih sa sheina naručivala jer sam čula isto što i Pjegica.
Robica- ja ju držim u vakuum vrećicama, na svakoj piše koji je broj unutra, pa se mogu snaći više manje.
Generalka - ja imam svakako previše obuće i odjeće i plan mi je sve što nisam duže nosila, pokloniti dalje. Ponekada kupim nešto i niti ne obućem. Više to ne radim, ali prije sam znala. Tako da se nakupilo svega. Prije selidbe planiram stvarno proći sve po stanu, papirologiju, odjeću, obuću, kuhinjske potrepštine itd....htjela bi što manje stvari seliti . Sad se osjećam ok, pa je idealno vrijeme za započeti. Pričekati ću još rad od doma, pa će mi biti lakše kad sam sama doma malo po malo svaki dan.
Kičenje - ja uvijek krenem kada krene advent s kičenjem. Moja mala jedva čeka, već smo neke sitnice kupile zajedno za ovaj Advent. Ona bi odmah i bor kitila, ali to ostavljam za Badnjak.
22.08. +
Ari čestitke na dobrom nalazu! ❤️
Što se imena tiče dragi i ja se baš i ne slažemo. 😂 To jest složili smo se za dva muška i jedno žensko ime, ali meni nije baš to to tako da isto nećemo nikom govorit jer se možda predomislimo do svibnja 🤣 kako radim na više škola i sa hrpooom djece svako ime povezujem odmah s nekim djetetom ili još gore roditeljem i onda mi je baš teško odabrati, a on povezuje svako ime s nekim glupostima npr. Vita, da će je zvati cedevita i tako. Slatki problemi 😁
Nadam se da će u četvrtak htjeli rašitiri nožice i pokazati spol 😍 ali dobro samo neka je sve ok.
Što se kićenja tiče ja planiram idući tjedan pomalo unutar, vani lampice oko 10.12., a bor na badnjak ili vikend prije badnjaka ovisi kako će dragi raditi.
28👩🏽
30🧔🏽♂️
9.9. + prvi put iz prve 🥰
28.11. dečko 💙
Moinanikako te pitati, sto je s poslom sad? Ti si na bolovanju ili?
Bila sma na bolovanju prosli tjedan a sad ovaj nisam, mozda uzmem iduci tjedan opet bolovanje pa cu tako malo bolovat malo radit Ako sam duze od 2 tjedna na bolovanju onda dobijem sa,o 60% svoje place za te dane koje sam bila na bolovanju sto ne zelim, ali ako sam tjedan dana pa onda nisam i tako u krug, i dalje sam placena 100%
Pa eto iskoristavam malo sustav jer u ovih 10 godina nikad nisam. Malo Balkanizma izlazi iz men ei mislim da je to u redu
Sto se tice kicenja bora, mislim da nije prerano, bude lijepo navecer sa lampicama. Isla sam sad kupit malog poklon za sv. Nikolu, nece dobit puno. jednu malu cokoladicu i plastelin. Muzu sam kupila krampusa cokoladu i to je to. A za bozic sam mu kupila nesto za auto sto si je htio, cak mi i link posalao. A za malu jos ne znam. Mislila sam joj uzet mozda krevetic za lutku, zadnjih dana se sa lutkom puno igra.
Bok cure, dugo se nisam javila, ali čitam vas iz prikrajka. U srijedu idem vaditi tsh da vidim je li se smanjio nakon povećanja doze.🤞🏻
Kićenje - što se mene tiče nije nikako prerano sad negdje krenuti, ja planiram u petak okititi stan, jer za vikend idemo u Sloveniju, jedino još novi umjetni bor trebam nabaviti.🎄
Što se tiče probave, uz navedeni lan, kefir, ja bih preporučila i kiselo zelje, odlično pročisti.
Ime - muž i ja se dvoumimo između dva imena, ali ima još vremena za odlučiti se, bar se tako tješim.😂
Čestitke svima na do sada dobrim pregledima i otkrivanju spolova, i sretno svima ovaj tjedan na pregledima. ♥️♥️
It’s a girl🩷
Sortiraj odgovore
Najstariji