Proljetne bebe 2025. 🦋🍀🐣🌤️🥰🤰

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Bebika

Broj poruka: 99

Prijavi adminu

AriBari super za dobar nalaz krvi 🍀 neka samo tako se i nastavi ❤️ 
    Hvala za sve ideje i preporuke za popunjavanje vremena u trudnoći da nemamo crne misli 😁 možemo te slobodno proglasiti dobrim duhom naše grupe 😁 
    Čokoladica dobro nam došla i želim ti od sveg srca da ostaneš s nama kao i sve cure naravno i da ti trudnoća bude kako treba do kraja 🍀 
    Radila sam Panoramu 20.09. Petak a Nalaz sam dobila na e mail 1.10. Znaci nakon 11 dana. Nekima dodje i ranije ali mene je taman vikend potrefio. Dva dana putuje u Texas, tako su rekli. Ja sam zvala to jutro ove iz Panorame gdje sam uplatila jer nisam mogla više čekat, ne znam ako je to šta požurilo ali nakon pol ure sam dobila e mail. Bolje da su ti rekli da čekaš 14 dana pa dodje ranije nego ja kojoj su rekli nakon 8 dana pa stigao nakon 11 😩 

• Bebika

Broj poruka: 99

Prijavi adminu

I da vam se pohvalim evo već 2. Dan osjetim baš pokrete bebe, nisu to još pravi udarci ali nišu više ni leptirići 😁😁 
    Danas sam 20+1 po UZV 

AriBari

Broj poruka: 875

Prijavi adminu

Čokoladica ja sam radila prenatalni, ali Nifty, doslo je par dana ranije od onog sto su rekli😊za termin je onaj klasicni izracun datuma, kako ono od datuma zadnje mens. oduzmes 3 mjeseca i dodas 7 dana (i naravno taj datum sljedece godine). Al po utz-u to zna odstupati jer ovulacija bude kasnije ili ranije, meni je sad bebica po utzu veca par dana. 
    Bebika ajme super za pokrete, sad ce to sve jace i jace biti🥰
    Za secer bas sam o tone danas razmisljala, jer u zadnje vrijeme papam bas dosta slatkog😅 da malo pripazim sada. Inace ne jedem kruh uz nis osim kad radim sendvic pa je to dobro, al zato slatko volim😅ja sam do sad dobila 9 kg, sto mi je puno u odnosu na zadnju trudnocu, al taj trbuh i cice su mi ogromni a drugo sam i dalje vitka. Mislim stvarno izgledam sad kako sam s prvom izgledala kad sam bila u 8 mjesecu kad gledam slike pa mi je jasno od kud kile, al opet inace taj dijabetes povezuju kad dobijes puno kila pa sad malo gledam dal da barem to slatko pripazim. I pocela me bolit lijeva prepona malo. To mi se u prvoj isto dogadalo u zadnjim mjesevima trudnoce. Vj od te tezine i sirenja svega.

👧🏼 35 g.👨37 g.👨‍👩‍👧2021
    RhD senzibilizirana🩸titar 7tj-1:4➡️titar 11tj-1:8(1:4)➡️Nifty uredan💜curka➡️titar 14 tj Petrova(1:2)➡️titar 16 tj- 1:8(1:16)➡️titar 18 tj Petrova 1:2(1:8)➡️titar 20 tj - 1:8(1:16)➡️titar 22 tj Petrova 1:2(1:8, 1:4)

jen_dva

Broj poruka: 236

Prijavi adminu

Bebika super! Kod mene jos uvijek leptiri iako je bio i koji udarac onako sporadicno pa sam se ponadala da ce to brze krenit
    Panoramu sam ja radila 23.9, nalaz dosao 3.10. Hvala cure na iskustima s mlijekom, nadam se da je dobar znak onda 🥰

02/2023 💔👼 22tt

AriBari

Prijavi adminu

Kokili propustila sam tvoj komentar, sretan ti put i uzivajte😊 ma snac ce se nonici sigurno😊za alkohol, ja jako volim dobro vino, i cesto idemo na te neke degustacije i kao za vraga sad mi se dva puta potrefilo kad sam trudna. Ono domace kobasice sirevi i onda casa vina a ja ne mogu😅moram priznat da mi je ta zelja sada u drufgoj trudnoci jaca nego u prvoj jer u prvoj je bila korona i nista se nije dogadalo cak ni advent nije bio pa nitko nije nis pio🤣a sad je stalno nes. Ali dobro izdrzat cemo, do kraja i dojenje da prode pa smijemo, haha ja sam si vec pripremila par botilja za degustaciju kad budem mogla piti🤣🤣

👧🏼 35 g.👨37 g.👨‍👩‍👧2021
    RhD senzibilizirana🩸titar 7tj-1:4➡️titar 11tj-1:8(1:4)➡️Nifty uredan💜curka➡️titar 14 tj Petrova(1:2)➡️titar 16 tj- 1:8(1:16)➡️titar 18 tj Petrova 1:2(1:8)➡️titar 20 tj - 1:8(1:16)➡️titar 22 tj Petrova 1:2(1:8, 1:4)

rosie0111

Broj poruka: 272

Prijavi adminu

AriBari

Čokoladica ja sam radila prenatalni, ali Nifty, doslo je par dana ranije od onog sto su rekli😊za termin je onaj klasicni izracun datuma, kako ono od datuma zadnje mens. oduzmes 3 mjeseca i dodas 7 dana (i naravno taj datum sljedece godine). Al po utz-u to zna odstupati jer ovulacija bude kasnije ili ranije, meni je sad bebica po utzu veca par dana.
    Bebikaajme super za pokrete, sad ce to sve jace i jace biti🥰
    Za secerbas sam o tone danas razmisljala, jer u zadnje vrijeme papam bas dosta slatkog😅 da malo pripazim sada. Inace ne jedem kruh uz nis osim kad radim sendvic pa je to dobro, al zato slatko volim😅ja sam do sad dobila 9 kg, sto mi je puno u odnosu na zadnju trudnocu, al taj trbuh i cice su mi ogromni a drugo sam i dalje vitka. Mislim stvarno izgledam sad kako sam s prvom izgledala kad sam bila u 8 mjesecu kad gledam slike pa mi je jasno od kud kile, al opet inace taj dijabetes povezuju kad dobijes puno kila pa sad malo gledam dal da barem to slatko pripazim. I pocela me bolit lijeva prepona malo. To mi se u prvoj isto dogadalo u zadnjim mjesevima trudnoce. Vj od te tezine i sirenja svega.

Ja sam isto dobila dosta, 8 kg, doktorica me pošteno "oprala" zadnji put na pregledu, kaže 10 je max za trudnoću, a vi ste već tu 🤣 rekla je da izbacim slatko i većinu ugljikohidrata, teško mi je to, ali pokušavam. Inače za alkohol, suosjećam 😮‍💨🤣

AriBari

Prijavi adminu

Ma staaa kakvih max 10🤣🤣ja sam u prvoj bila na kraju na +14, al krenula s nekih 51, pa mislim morala sam dobiti tih 14, preko 4 mi je beba bila samo, pa voda, pa cice, posteljica maternica, ok malo masnoca na bokovima sto je otislo s dojenjem, al to je minimalno bilo, par mj od trudnoci sam bila skoro na svojoj trudnoći. Sad sam s neke 52-53 krenula, al i meni se ovih +9 cini puno, al nisam se bas nes udebljala al zato izgledam bas jako jako trudno🤣mozda sad stane😅

👧🏼 35 g.👨37 g.👨‍👩‍👧2021

Pjegica.

Broj poruka: 225

Prijavi adminu

Sta se izdajalice tice ja nemam neku preporuku imam i rucnu i elektricnu od Aventa al nije prijenosna nego moras u struju i pumpaj 😅.
    Ari ljubomorna sam na tvoju organizaciju ja nemam volje za nista ni hobiji ni izlasci neki nis nis. Prakticki sam sama ostala frendice najblize se sve iselile posvuda pa sam dosta i usamljena po tom pitanju, evo ovaj vikend smo ja i mali pobjegli malo kod mojih na spavanje pa cemo doma kad nam se ide. Muza nema oducih tj dana pa treba to izgurat nekako. Ne znam sta da napravim sa svojom voljom i zeljom nekad kasnije za nekim poslom dosta mjenjam zelju oko hobija drzi me kratko pa prebacim se na nesto drugo i nikad nista ne zavrsim 🤣. Zavrsila sam za kompjutere al samo srednju i nikad nisam ispunila do kraja pa ne znam dal nastavit u tom smjeru ili se vratit u neki ducan trunut mogucnosti su beskrajne 🫠. 
    Sretan put ko putuje negdje i lijepo se provedite svi za vikend sigurno ce opet biti zatisje u grupi ko i prosli vikend hehe 😁

Pjegica.

Broj poruka: 225

Prijavi adminu

E da kilice msm da jos nisam pocela dobivat bas apetit mi je na podu pa ni ne jedem previse, a sta se tice slastica ja sam vise za slano nego za slatko pa vjerujem da necu imat tu probleme barem mantram haha. Prva trudnoca mi je cijela bila skolska i dobila sam samo 10 kg samo sam trbuh imala ostalo manje vise ostalo isto i bilo bas smijesno za vidjet. Zanima me kako ce biti ova sta se tice kila i debljanja oce li biti puno razlike.
    Ne volim kad dokt vrijedaju zene jer se svakom drugacije hvataju te kile i sve to zavisi kakav je metabolizam netko dijeta pa svejedno dobije 3 kile a netko jede sta oce pa ne dobije nijednu. Imam frendicu iz prvog poroda isto su ju stalno pljuvali a ona prakticki na dijeti bila i imala je vise vode po tijelu sva natecena, a tretiranje ko da nije zavrijedila nista bezobrazno 😏

• Drugačija1234456

Broj poruka: 20

Prijavi adminu

Kad već pričamo o kilaži i meni je druga trudnoća i stomak mi je kao u prvoj sa nekih 5.5mj😂 i da, dobila sam već nekih 6 kg 

🙋 28
    👶22 mjeseca Zadnja menstruacija:20.7.2024.
    Termin:26.4.2024.

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.