Proljetne bebe 2024 🥰🌻🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Yellowsubmarine
    05. Listopad 2023. 07:47

Mjere znaju biti zeznute jedino po ginekologu. Nadam se da sve imate ginekologe u koje imate povjerenja i koji imaju empatije jer sam se nagledala cura kojima su ginekolozi do kraja trudnoce unistavali psihu sa takvim. glupostima bez pokrica, beba manja beba veca, bit ce ovakva onakva, a radjale pravu zdravu djecu. Tako da …

Mary36
    05. Listopad 2023. 07:54

Yellowsubmarine

Mjere znaju biti zeznute jedino po ginekologu. Nadam se da sve imate ginekologe u koje imate povjerenja i koji imaju empatije jer sam se nagledala cura kojima su ginekolozi do kraja trudnoce unistavali psihu sa takvim. glupostima bez pokrica, beba manja beba veca, bit ce ovakva onakva, a radjale pravu zdravu djecu. Tako da …

Meni je ta ideja da bi sve bebe trebale biti iste veličine suluda i ne uzrujavam se zbog toga. Kao da su svi ljudi iste veličine. Važno je da bebica raste.

Ja sam se oko dva u jutro probudila potpuno mokra od znoja. Nije mi bilo posebno vruće, baš je bilo čudno. Odjeća mi je bila skroz mokra. Jel se to još nekoj događa? 

Malena1122
    05. Listopad 2023. 08:52

Sandra25

Jutro svima. Moja panorama nije dosla jucer iako sam svaki cas gledala mail🤣 Jel ima tko od Vas iskustvo da mu nije stigla za 7 nego za vise dana?

Sto se velicine beba tice, meni su za prvu bebu govorili da ce biti prosjecna, da bi me kad sam zavrsila u bolnici zbog preklampsije na uzv jedan doktor pitao je li mi muz visok? Obzirom da mi je muz normalne visine za muskarca, mozda prije nizak nego visok, a ja sam nekih 174 cm, bilo mi je sumnjivo. Kaze on bit ce velika beba. I bio je bome, blizu 5 kg, i dan danas je uvijek najveci (bilo u vrticu, bilo u skoli, na treningu i slicno…)
    Ocito se mali bacio na neko koljeno prije🤣

Noooooooooo , kad ce ta panorama vise?😅😅😅

Osmi dan meni u Dubrovniku😄. Danas je sigurno tu. 

💁🏽‍♀️ 34
    💁🏽‍♂️31
    👧🏻 2022
    Panorama low risk✔️💙
    Fragmin 2500 💉
    Eutirox 100

Malena1122
    05. Listopad 2023. 08:52

Dobrodošle nove cure i želim vam uredne trudnoće ❤️.
    Šta se tiče mjera Nastavit će se i kad se dijete rodi pa koliko dobiva kg 🤣. 

💁🏽‍♀️ 34
    💁🏽‍♂️31
    👧🏻 2022
    Panorama low risk✔️💙
    Fragmin 2500 💉
    Eutirox 100

Malena1122
    05. Listopad 2023. 08:56

Lista pregleda:
    buhtlica23 5.10
    Anica88 6.10
    Alexica 6.10 
    posvudusavol2 6.10
    Suncica13 9.10 
    Baby.nb.3 9.10 
    Zelena123 12.10 
    BlackRose 12.10 
    Tratinčica123 13.10
    Malina1302 17.10
    Mrva1104 19.10
    iva0605 19.10
    Martinaaa_ 20.10
    Malena1122 23.10
    lucijaa_ 23.10 
    Yellowsubmarine 23.10
    Leptirica123 24.10

💁🏽‍♀️ 34
    💁🏽‍♂️31
    👧🏻 2022
    Panorama low risk✔️💙
    Fragmin 2500 💉
    Eutirox 100

Malena1122
    05. Listopad 2023. 08:56

Sretno buhtlice 🫶

💁🏽‍♀️ 34
    💁🏽‍♂️31
    👧🏻 2022
    Panorama low risk✔️💙
    Fragmin 2500 💉
    Eutirox 100

Maša🤰🏼
    05. Listopad 2023. 09:34

Bubica neki dan sam se probudila i vikala na muza zasto mu je kupio prsten u studenac marketu 😂😂 tako da DAAAA JAKO REALNI SNOVI 🙈 
    Mjere bebe. Znaciiii ja sam za sina zavrsila u 33tt u bolnici zbog otvaranja i trudova onda su me takoooo prepali jer su oni njemu onda izmjerili glavu ko da sam u 41 tt 😫😫😫 ja saam bila luda. Naravno rodio se u 37tt sa normalnom velicinom glave hahaha ali ja sam sanjala nocima da radam djete sa glavom odraslog muskarca 🙈

👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g

12/2020 missed 6tt
    Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
    12.07.2022. ➕
    Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀

WhiteOrchid
    05. Listopad 2023. 09:41

Sandra25

Jutro svima. Moja panorama nije dosla jucer iako sam svaki cas gledala mail🤣 Jel ima tko od Vas iskustvo da mu nije stigla za 7 nego za vise dana?

Sto se velicine beba tice, meni su za prvu bebu govorili da ce biti prosjecna, da bi me kad sam zavrsila u bolnici zbog preklampsije na uzv jedan doktor pitao je li mi muz visok? Obzirom da mi je muz normalne visine za muskarca, mozda prije nizak nego visok, a ja sam nekih 174 cm, bilo mi je sumnjivo. Kaze on bit ce velika beba. I bio je bome, blizu 5 kg, i dan danas je uvijek najveci (bilo u vrticu, bilo u skoli, na treningu i slicno…)
    Ocito se mali bacio na neko koljeno prije🤣

Noooooooooo , kad ce ta panorama vise?😅😅😅

Meni prošle godine došla 8 dan tako da će ti vjerojatno danas doći.

Bela23
    05. Listopad 2023. 09:51

Pozdrav cure,
    Nisam se stigla javljati posao, dijete, kuca i jednostavno ode dan. Od dns moram na mirovanje 🙄 zbog kratkog cerviksa. I u prvoj trudnoci sam mirovala od 18 tjedna tako da idemo ponovno. Ne znam koliko ce biti moguce buduci da imam curicu od 2 godine ali dobro. Jos ne znam sto nosim jer je beba bila jako jako nisko nogicama, jedva je doktorica izmjerila bedrenu kost.

6/21 👧🏼
    6/23 👼🏼 7tt
    03/24 ⏳

Selmaa34
    05. Listopad 2023. 10:34

Bela23

Pozdrav cure,
    Nisam se stigla javljati posao, dijete, kuca i jednostavno ode dan. Od dns moram na mirovanje 🙄 zbog kratkog cerviksa. I u prvoj trudnoci sam mirovala od 18 tjedna tako da idemo ponovno. Ne znam koliko ce biti moguce buduci da imam curicu od 2 godine ali dobro. Jos ne znam sto nosim jer je beba bila jako jako nisko nogicama, jedva je doktorica izmjerila bedrenu kost.

Pozdrav, ja isto umjereno mirujem od 16og tjedna, cerviks mjeri od 2,2-2,7 cm. Kakav je tebi? Ja imam decka od 3 g i nadam se da me nece staviti na strogo mirovanje. I meni je beba dosta nisko.

34 👩🏼‍❤️‍💋‍👨🏻 41 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀  ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
    2020 👦🏼 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
    7+0 imamo ❤️ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
    ⠀⠀⠀⠀ It’s a girl 🎀 (panorama low risk)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.