Proljetne bebe 2024 🥰🌻🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Donna2022
    29. Rujan 2023. 22:34

Suncica13

Drage buduce mame, da li ste se vec pocele mazati necim protiv strija mozete li nesto preporuciti?

Ja sam uzela Bio Oil (imas na Notinu na snizenju cesto) i kremu od Biovitalisa protiv strija (super mirisi, trenutno na 25% akciji). Trbuh mi je u zadnja 2 tjedna bas dosta narasao, nadam se da ce ulje i krema biti ucinkoviti😉

👩 33
    👨35
    09/22 Missed Ab, 10. tt, prva T 👼🙏😢

TSH 1,5 (Euthyrox terapija, prvi nalaz 3,6)
    6/2023➕🌈❤️🙏
    Panorama Low risk, it’s a girl🩷💞

• cocinella
    29. Rujan 2023. 23:18

Koristila sam Bio Oil u kombinaciji s Melem mama kremom i nisam dobila niti jednu. Takav je i sada režim. Ipak mislim da je puno pomoglo što sam pila minimalno 3 litre vode dnevno.

Yellowsubmarine
    30. Rujan 2023. 07:19

Cure, ja evo dva dana nemam mucnine i nemam nikakvih tegoba ni nicega, osjecam se ko da i nisam trudna i naravno ja odma mislim da nije nesto lose 😔

• Sandra25
    30. Rujan 2023. 08:45

Meni je nedavno bio rodjendan i od svih prijateljica dobila sam nekakva ulja i kreme za trudnice🤣
    Ja sam sebi bila uzela ulje od Burt’s bee pa ga jos uvijek trosim, a koliko sam dobila toga za rodjendan imat cu za jos 2 trudnoce hahahahah

2015 👼🏻
    2016 👦🏼

Donna2022
    30. Rujan 2023. 10:38

Yellowsubmarine

Cure, ja evo dva dana nemam mucnine i nemam nikakvih tegoba ni nicega, osjecam se ko da i nisam trudna i naravno ja odma mislim da nije nesto lose 😔

Nemoj brinuti, ja spadam u one koje su mucnine imale jako dugo, do 16. tjedna i tad su prestale na tjedan dana i u 17. tjednu se vratile, povracala. Srecom kratko, nakon toga stale. Tako da ti nije neobicno da prestanu na neko vrijeme pa se opet jave. A ima i jako puno cura kojima su kratko trajale pa je sve ok bilo

👩 33
    👨35
    09/22 Missed Ab, 10. tt, prva T 👼🙏😢

TSH 1,5 (Euthyrox terapija, prvi nalaz 3,6)
    6/2023➕🌈❤️🙏
    Panorama Low risk, it’s a girl🩷💞

Yellowsubmarine
    30. Rujan 2023. 21:54

Donna2022

Yellowsubmarine

Nemoj brinuti, ja spadam u one koje su mucnine imale jako dugo, do 16. tjedna i tad su prestale na tjedan dana i u 17. tjednu se vratile, povracala. Srecom kratko, nakon toga stale. Tako da ti nije neobicno da prestanu na neko vrijeme pa se opet jave. A ima i jako puno cura kojima su kratko trajale pa je sve ok bilo

Nadam se da je tako, s obzirom da me zgaravica lovala danas ajde to me smirilo malo😅

Zelena123
    01. Listopad 2023. 08:33

Ima li tko problema sa ucestalim mokrenjem tijekom noci? Meni se javlja povremeno, ne znam smijemo li pit caj od brusnice

👩 1994 god. PCOS, endometrioza. AMH 14.5
    🧑 1991. Sve ok
    Poliklinika IVF
    12/22 AIH ❌, 02/23 AIH ❌
    Ivf postupak -->07.07. - FET, vraćena 1 morula (ostalo 8 smrzlića)
    19.07. - beta 700, 21.07. beta 1424
    Panorama low risk - Boy 💙

• Mrva1104
    01. Listopad 2023. 08:50

Dobro jutro cure. 
    Zelena ja imam taj problem, na dane bi rekla. Ima dana tj noci kad se ustanem i po 4 puta a nekad samo jednom. Iduci tjedan idem ujutro vadit krv i urin pa cu vidjeti je li sve okej.

Inace trbuh mazem sa Bio oil uljem i zadovoljna sam kako se upija. A za ostalo cemo tek vidjet.  

💙

Zelena123
    01. Listopad 2023. 08:53

Meni isto tako,  5 dana ustanemo mozda 1 u noci, a zadnje dvije veceri po 4 puta…

👩 1994 god. PCOS, endometrioza. AMH 14.5
    🧑 1991. Sve ok
    Poliklinika IVF
    12/22 AIH ❌, 02/23 AIH ❌
    Ivf postupak -->07.07. - FET, vraćena 1 morula (ostalo 8 smrzlića)
    19.07. - beta 700, 21.07. beta 1424
    Panorama low risk - Boy 💙

• Mrva1104
    01. Listopad 2023. 09:50

Zelena123

Meni isto tako, 5 dana ustanemo mozda 1 u noci, a zadnje dvije veceri po 4 puta…

Opet mislim da je neka upalica ili tako nesto da bi imala i peckanje i ne bi bilo ovih perioda sa jednim ustajanjem. A stvarno nemam nista osim sta eto ustajem 😂
    Ajme kako sam nocas ugasila alarm i preskocila popiti duphaston.  Tek mi je na zadnjem ustajanju do wca doslo do glave da sam to napravila ali onda je bilo skoro vrijeme za drugu🤦‍♀️
    I da, zadnje dane bas ne pamtim i izluduje me to. 

💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.