Proljetne bebe 2024 🥰🌻🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Malena1122
    25. Rujan 2023. 15:23

Baby bitno da je srčeko tu🫶😍. Meni je plod bio manji na prvom pregledu za 5 dana skoro a evo ga od drugog pregleda stalno veći. Sad smo na skoro 7 dana više po uzv zadnje bili 🤞🏻. 
    Miruj koliko možeš. 
    Tratinčica odlično. I mene čekaju brisevi ovaj tjedan 

💁🏽‍♀️ 34
    💁🏽‍♂️31
    👧🏻 2022
    Panorama low risk✔️💙
    Fragmin 2500 💉
    Eutirox 100

• Leptirica123
    25. Rujan 2023. 20:19

Pozdrav cure, nadam se da ste svi dobro. 
    Danas sam 10+4, obavljen pregled danas, sve je super, bebica raste, maše rukicama i nogicama, sva sam se rastopila kad sam vidjela.. 🥰 Ovaj put mi je rađen uzv preko stomaka, mjerila je i nuhalni nabor, sve je idealno.. Sad još sutra idem na odradit Panoramu. Sljedeći pregled 24.10.
    Mrva kako je tvoj pregled prošao? 😊
    Baby  čestitam, bit će sve uredu, bitno da srčeko kuca. ❤️

• Mrva1104
    25. Rujan 2023. 20:37

Evo mee 🙋‍♀️
    Super je proslo. Veliki smo 5cm sta odgovara 11+6, aktivni smo jako, mahanje rukicama i nogicama 😂
    Sve se razvija kako treba, radili smo i Harmony, nalaz do petka ocekuje ginekolog ali sam ja spremna i koji dan duze 🙈
    Sve je uredno, jedino mi je sad vidjela mali hematom koji nije bio prosli put i dala duphaston 3x1.
    Iduci pregled nam je 19.10. 😊
    I moram na vađenje krvi do iduceg pregleda, ali to cu sad kad budem isla na go pa u miru 😊 

💙

• Mrva1104
    25. Rujan 2023. 21:16

I koliko vi dobivate kg od pregleda do pregleda? Ja sam ovaj mjesec 2kg osla gore 🙈

💙

• Leptirica123
    25. Rujan 2023. 21:21

Mrva1104

Evo mee 🙋‍♀️
    Super je proslo. Veliki smo 5cm sta odgovara 11+6, aktivni smo jako, mahanje rukicama i nogicama 😂
    Sve se razvija kako treba, radili smo i Harmony, nalaz do petka ocekuje ginekolog ali sam ja spremna i koji dan duze 🙈
    Sve je uredno, jedino mi je sad vidjela mali hematom koji nije bio prosli put i dala duphaston 3x1.
    Iduci pregled nam je 19.10. 😊
    I moram na vađenje krvi do iduceg pregleda, ali to cu sad kad budem isla na go pa u miru 😊

Čestitam na super pregledu, samo neka bebica raste, još dočekaš rezultate testa i onda opušteno dalje 😊❤️

Martinaaa_
    25. Rujan 2023. 21:52

Mrva1104

I koliko vi dobivate kg od pregleda do pregleda? Ja sam ovaj mjesec 2kg osla gore 🙈

Ja sam do sad natukla 3.5 kg 😁

💓

Yellowsubmarine
    25. Rujan 2023. 21:59

Amadeus

Cure jel ima neka od vas a da joj ovo nije "blazeno" stanje?

9i sam tjedan, i zadnjih mjesec dana ekstremno nadrkana na sve i svakog. Koristim hormone jer sam IVF slucaj. Ne znam jel do toga, il do cega, al recimo procitam lose vijesti i fizicki se razjarim. Ili u prometu ak je neko debil dodje mi da izletim i da se potucem. Ono bijes i nula kocnica. Nisam to ocekivala 😃
    Nista mi sada ne valja: ni posao, ni zemlja u kojoj zivim (rvacka), ni kvart. Kao da sam pocela sve hejtat jer nista nije dovoljno dobro za moj fetus u razvoju

Umrla sam od smijeha citajuci ovo! 😂
    Meni nije blazeno al zbog drugih razloga - mucnina i nemam energije 😵‍💫

Btw ima li kakvih trikova za ovu mucninu🤢

• cocinella
    25. Rujan 2023. 22:16

Pozdrav svima!

Trenutno sam 16 punih tjedana i stiže nam djevojčica broj 2. 
    Odlučila sam se priključiti jer je ipak lakše kroz neke stvari prolaziti s nekim tko razumije kako se točno osjećaš.

Mary36
    25. Rujan 2023. 22:31

Yellowsubmarine

Amadeus

Cure jel ima neka od vas a da joj ovo nije "blazeno" stanje?

9i sam tjedan, i zadnjih mjesec dana ekstremno nadrkana na sve i svakog. Koristim hormone jer sam IVF slucaj. Ne znam jel do toga, il do cega, al recimo procitam lose vijesti i fizicki se razjarim. Ili u prometu ak je neko debil dodje mi da izletim i da se potucem. Ono bijes i nula kocnica. Nisam to ocekivala 😃
    Nista mi sada ne valja: ni posao, ni zemlja u kojoj zivim (rvacka), ni kvart. Kao da sam pocela sve hejtat jer nista nije dovoljno dobro za moj fetus u razvoju

Umrla sam od smijeha citajuci ovo! 😂
    Meni nije blazeno al zbog drugih razloga - mucnina i nemam energije 😵‍💫

Btw ima li kakvih trikova za ovu mucninu🤢

Meni je neki dan tu netko predložio akupresurne narukvice protiv mučnine. Nakon toga sam malo proučila te točke na zapešću koje moraš pritisnuti i od onda ih sama stisnem na par minuta ako mi je loše. Uglavnom, od kada ih pritišćem nisam ni jednom povraćala, a do tada sam svaki dan. Probaj googlati gdje se točke nalaze, možda i tebi pomogne.

• Mrva1104
    25. Rujan 2023. 22:44

Martinaaa_

Mrva1104

Ja sam do sad natukla 3.5 kg 😁

Do tebe imam jos 4 tjedna, mogla bi prici to do svog 16og kako sam krenila 😂

Hvala Leptirice, ne mogu sad docekat nalaz 🙈 
    Za mucnine je meni od pomoci bio dumbir. Kupovala sam u dma bio bombone i smirilo bi mi. 

💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.