Samo da javim da sam narucila danas nosiboo, bio je snizen 25% na nekoj stranici pa sam si mislila zasto ne. Puna mi kapa usisavaca, a i nekako mi je premali za to.
Pliz stranicu da odmah i ja naručim. Nigdje nemaju na stanju Nosiboo pro 2, nego samo pro, ali razlike su ionako minimalne koliko sam uspjela upratit, a cijena ista.
All4kids stranica, ali sad vidim vise nije taj popust koji je bio u ozujku, sad je na sve -15%
Ne u ozujku nego u travnju. Neispavana sam , zanemari 🤣🤣🤣
Hvala ti svakako! 😃
Sve kužim, mi smo isto u nekom skoku evo već 10ak dana 😵💫 nadam se da je uskoro kraj jer preko dana je super ali noći su teške... ustvari ga je najteže uspavat, to se odulji i po sat i pol i onda proleti vrijeme do idućeg hranjenja.. a želi samo mamu, imam osjećaj da bi ušao u mene da može 😅
Za noktiće je i nama patronažna rekla ne rezati do bar 6 tjedana, ali kad smo bili na prvom pregledu sa mj dana pedijatrica je rekla da možemo, jer su mu bile baš kandže, ko orlove 🤣 ja imam onaj avent set, i isto su mi se činile neke slabašne škarice, ali pokazale su mi se super.

33👙 36🩳
MPO 6/23, 4.7. ➕️
U subotu imamo pregled u rodilistu, u Splitu. Ima koja curka da ima iskustvo? Kako izgleda pregled plodne i jel bolno?

Citam nesto oko ovog dripa.. imamo li pravo odbit drip i cekat vlastite trudove makar trajalo duze npr?

Meni si radili test curenja plodne vode i bolilo me dost, al je kratko trajalo
Sta je taj famozni Skok u razvoju u praksi? Kako se manifestira?
Na svako dulje plakanje zabrijem da je to 😁
Skok u razvoju ti je doslovno to, skok u rastu i/ili motoričkom razvoju koji se uglavnom događa u određene periode, 3-6-9 (dana-tjedana-mjeseci) i onda ti dan-dva pa i do tjedan budu bebe nervoznije, lošije spavaju, traže više kontakta (nošenja) i mlijeka. Ako sisaju, često dan-dva nasisavaju non-stop kako bi si “napravili” veću količinu mlijeka koja im treba za dalje jer im se povećala potreba.

2020. 👦🏻
Zene koje ste prenijele, nakon koliko predlazu inducirani?
Imam sutra pregled u Vinogradskoj, pa me zanima dal ce mi predlagati inducirani porod 🤔

Panorama low risk 〰️💙
Citam nesto oko ovog dripa.. imamo li pravo odbit drip i cekat vlastite trudove makar trajalo duze npr?
Imaš pravo naravno, morali bi ispoštovati, iako često u praksi ili ne pitaju nego te samo obavijeste/spoje ili te nagovaraju pod argumentom nekog rizika za bebu.

2020. 👦🏻
Cure koje ste rodile a imale epiziotomiju, jesu vam rekli koliko ste savova imale i jel ima unutrasnjih? Meni nisu nista rekli u bolnici a doma sam izbrojala 5 vanjskih. Samo me stalno nesto smeta kao "unutra" - rubno, i sad 6tj nakon poroda znam jos imat sitne kapljice krvi na tom mjestu, pa sumnjam na sav. Zapravo ne znam koliko treba tim "unutrasnjim" da zarastu - da mi se ne inficira. I hocu li moci obavit gin pregled ak nisu zarasli?
Imam i pitanje oko dudica. Jel dajete vi svojima dudice i ako da, kako ste skuzili u kojem trenu je "uvalit"? Moj je odlucio ne spavat zadnjih dana pa smo probali mu dat dudicu. Par ih je pljunuo van al je jednu prihvatio i malo se smirio. Al sad po noci opet sve pljuca van (i tu jednu). Ne znam jel to dajem krivo il sta 🙈

3/2024 💙
Zene koje ste prenijele, nakon koliko predlazu inducirani?
Imam sutra pregled u Vinogradskoj, pa me zanima dal ce mi predlagati inducirani porod 🤔
Meni su u prvoj trudnoci zakazali inducirani u 41.tjednu. Znaci 7 dana su mi dali
https://www.tickerfactory.com/ezt/d/2;41;116/st/20240401/dt/6/n/Lea/k/55a1/age.png
Dal nekome beba ima zute ljuskice po obrvama iskljucivo? Po glavi nema nista i nema tjemenicu, al su obrve zuckaste ko krastice.. dal je to tjemenica da ju tretiram tako ili je to isto ovo ciscenje? Jer joj je lice puno pristica
https://www.tickerfactory.com/ezt/d/2;41;116/st/20240401/dt/6/n/Lea/k/55a1/age.png
Koliko vas je bolilo nakon carskog? Na jednoj strani me rez zna zabolit, a unutra opcenito tokom dana nesto probode, oko reza, ispod dole, debelo crijevo- ni sama ne znam di je sta.
I idalje mi je crvena krv, ne obilna, najvise izadje kad dojim. Nekad pola dana ne bude nista.

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji