Proljetne bebe 2022.🌹🌺☀️♥️ 🌄🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    anchika
    28. Veljača 2022. 18:41

Cure ja danas na hitnoj bila, isla piskit i ono krv u skoljci, brisem i brisem i krv i dalje. Hvala bogu beba je dobro, ct je uredan i ja zatvorena. Imam jaku urinarnu infekciju i doktor je objasnio da od toga moze neka krvna zilica puknut pa se zakrvari malo. Ujutro moram urinokulturu dat pa tek onda smijem pocet s antibiotikom. Izgleda da pritisak dolje i bol u pipi u mom slucaju nije obicna trudnicka tegoba nego je ta infekcija uzela maha. Samo da je beban dobro💙

mrzlopoljka
    28. Veljača 2022. 19:08

anchika

Cure ja danas na hitnoj bila, isla piskit i ono krv u skoljci, brisem i brisem i krv i dalje. Hvala bogu beba je dobro, ct je uredan i ja zatvorena. Imam jaku urinarnu infekciju i doktor je objasnio da od toga moze neka krvna zilica puknut pa se zakrvari malo. Ujutro moram urinokulturu dat pa tek onda smijem pocet s antibiotikom. Izgleda da pritisak dolje i bol u pipi u mom slucaju nije obicna trudnicka tegoba nego je ta infekcija uzela maha. Samo da je beban dobro💙

Huh, bas zeznuto. Nadam se da ce sve proci dobro, i da ce infekcija brzo prestati. Ma bit ce beba dobro. 😊

elle 🙋‍♀️
    28. Veljača 2022. 19:28

anchika

Žao mi je radi infekcije i stresa koji sad proživljavaš ali dobro je da je beba super a ovo će se rješiti. Drž se draga 💕

💁‍♀️32g.- nizak amh (1,6)
    💁‍♂️30g.-sve ok
    BETAPLUS
    1.IVF 06/2021 - 3 folikula - 3 oplođene j.stanice,vraćen 1 dvodnenvni 🙃
    12dnt beta 183,2 14dnt beta 364,2
    27.02.2022. 💕💕💕

Tejuska♡
    28. Veljača 2022. 19:28

anchika

Uhh uh! 😐😐 mogu misliti kako si se osjecala samo 😔
    Drago mi je da je bebi dobro a ovo ce se ljeciti i biti super 🥰🤗

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

Arsancres
    28. Veljača 2022. 19:32

Anchika super da je sve prošlo ok ❤️ baš loše zvuči kad napišeš tako, ta krv je valjda najgora, a eto ne mora značiti da je drama uvijek 🥺
    Nek mi sve rodimo pa da trudničke muke budu iza nas 😅 mene stalno tjera piškiti, a odem doslovno za par kapi iako mislim da neću izdržat do wca 😂 a stalno se tjeram da pijem vodu ipak i onda sam u začaranom krugu 😐

anchika
    28. Veljača 2022. 19:33

Hvala na podrsci cure 😊 bome sam se dobro prepala danas! Mislim da je antonela imala bas slicnu situaciju neko dan, ali cim u trudnoci vidis krv, pomislis na najgore 😕

Tejuska♡
    28. Veljača 2022. 19:36

Arsancres Sve mi je poznato,bol,nemoc,vrtoglavice,ona odurna krv koju kada pogledas bi se sastavila na zemlju.. 

Tako malo,zaista je malo potrebno da covjeku pomogne,da su barem svi takvi,da barem znaju koliko nam to pomaze,pogotovo kod prvorotki..bas si me rascmoljila sada 💔
    Tako mi je danas tezak dan,povraca mi se citav dan,i jedva cekam da se porodim jer mi je bas tesko,mislim da je ova korona uzela svoje,u nijednoj se nisam osjecala kao sada,nekada jedva hodam i ne svida mi se to,doista ne 🤧 zelim ako nista malo snage da budem kao i ranije .. 
    Bit ce bolje 😶 hormoni

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

Tejuska♡
    28. Veljača 2022. 19:37

Otisao ovaj post boze dragi,te predugacak komentar,te salje pa ne posalje 🤔🤔🙄🙄 uglavnom napisah,valjda cete skuzit😑🥲

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

LucK
    28. Veljača 2022. 20:02

Anchika dobro da je sve ok ❤️ a infekciju ćeš lako riješiti 🤞
    Tejuska drži se 💞 držim fige za bolje dane 😄

31👩‍❤️‍💋‍👨38

CoKSa
    28. Veljača 2022. 20:17

Tejuska♡

Arsancres lijepo si sve opisala.Tocno je tako kako na koga naletis,lijepo je ako naletis na OK ljude.
    Slazem se za ketonal,u Petrovoj ga isto djelili sakom i kapom… ne znam da li se stogod po tom pitanju promjenilo.,ja svakako nosim svoje tablete,cepic za kakicu i hranu🤣
    Ali za vizitu je u Petrovoj kontra..pice su se sirile na izvolte i pregledavale 😅 svjeze biti opran dolje i presvucen,slozen i ne krvav krevet npr..tu su valjda fraze dobijali koliko sam se naslusala od drugih😶i eto,dodu,skines,rasiris,pogledaju,pitaju i odu..
    Dubrovcanka prebacim .. ja sam se dala zaklet da ces ti ono prije a kad kvrc,tvoja cura nece vanka nikako 😂😂

Sad ti je u petrovoj pregled samo na dan otpusta. Nema svaki dan.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.