Evo ja sam stigla doma jučer. Od svog uzbuđenja se nisam stigla javiti. Bila sam toliko preemotivna kad sam vidjela tatu iz lifta da dolazi po mene ajme, skoro smo plakali oboje. Onda doma kad sam došla i napokon se okupala, koje olakšanje. I moj šećer na kraju, kad je došao mužić sa buketićem❤️ Nije bilo sretnije osobe na svijetu jučer od mene vjerujte
Ugl, s bebom je sve super ❤️ Bile smo prije nego što su nas otpustili na ctg-u i uzv-u, ima 3114g, glavom je dolje, plodna okej, proroci isto dobri, miče se, meškolji i priprema za van 🤪 Otvorena sam za prst i sutra moram doći opet na ctg.
Što se hrane tiče-samo si ponesite da imate 😂 bolje da nosite doma višak ili nekome tamo ostavite nego da ste gladne. Užasna je hrana za jednu trudnicu ili rodilju, ne možeš se samo od toga oporaviti nikako, ja bi sad bila gladna da mi nisu nosili. Užas mi je to da je večera u pola 6 navečer a doručak dobiješ tek u pol 9 ujutro... Crkla bi do tad
Luck mi smo iz Kretex-a naručili madrac i meni se čini jako dobar, zadovoljna sam a nije puno para
Jutrooo 😊
Cezar ma biti će sve oke, samo neka oni naprave pretrage i produže još koji dan/tjedan ❤️
Coksa male vrijedne maškare su baš slatke 🥰 a Nika uživa ❤️
Anchika smeđarenje je dobar znak i vjerujem da će uz antibiotik biti sve dobro ❤️
Kriss sada uživaj još koji dan doma 😊 Barem si vidjela kakvo te stanje u bolnici ubrzo čeka i možeš se pripremiti 🤭
Demi zaslužila si takvog muža imati uz sebe, uživajte ❤️❤️
-
Sretno nam na pregledima danas 🤞💞
2019. hipotireoza hashimoto.. Euthyrox svaki dan 75
+ 17.7.
6.8. 7+4 🤰i ❤️ kuca 😊
31.8. 47.47mm.. 😊 obavljen kombinirani probir, uredan
18.3. Marino 💙
2880g, 49cm 💙❤️🙏
Maya baš istina🙈 sad znam kako je tamo, sve sam ispitala i evo iskreno bit će mi lakše vratiti i provesti još koji dan tamo nakon poroda 🤗 Danas moram opet spakirati kofer, da bude spreman za svaki slučaj, nije se sad za zezati i čekati dugo 😂
Anchika i Cezar držite se bit če sve dobro 🤞🤞
Coksa ovo je tako ljepo za čitati, sve se posložilo, klinci su mi preslatki i baš ste ljepa i sretna obitelj 🥰🥰🥰
Sretno curama danas na pregledu💪
Zadnja menstruaciju 12.6
Termin poroda 20.3
Curica💗
Hvala cure,jutros sam vec vani sa mladim setala sat vremena jer mi treba daha bas nekako. Stariji u skoli.. mislim da cu izbaciti ovu kavu jutarnju jer sam jr skoro povratila.
Sutra cu vaditi krv.
Kriss bas mi je drago da je bebica dobroo,a sto moras opet sutra na ctg? Nesto nije bilo u redu ili?
Demi bravo za muzica ♥️
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Sretno svima danas na pregledima! 💕
Elle mogle bi vas dvije kući uskoro
Anchik i Cezar držite se, vjerujem da će sve biti dobro 💪
Coksa djeca su ti predivna ♥️
Kriss uživaj sad malo kod kuće
Svim mama koje se bore s ludim fazama starije djece želim puno strpljenja!
Dubrovcanka kod nas je snijeg napadao 🤣🤣 a jucer je tako stravicno puhalo da nismo mogli vani. I danas puse ali izdrzljivo je.
Kad imas pregled ti? U koliko sati?
Magy super za pregled,jos samo da se tlak regulira i odlicno♥️
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Sretno danas na pregledima 😊
Tejuska meni je isto jucer i danas muka, sinoc me stomak zatezao dosta i to onako poprecno pod desnim rebrom pa sve do lijevog dijela poprecno. Glava boli takoder, mjerila tlak i secer sve je u redu, mislim kako sad vec mi je teze spavati da sam samo iscrpljena i mozda dehidrirana.
Vidjet cemo u cetvrtak na pregledu sve.
Dubrovcanka i ja odlucila jucer izac van se prosetat, bilo malo tmurno ali nista posebno, mozda prosetam 3m i ono snijeg krene, aj ti rekoh nazad kuci nije ovo za tebe 🤣🤣 inace budem u kuci jednostavno mi se nista neda niti ikuda ide.
Hvala vam curke 🥰
Magy bravo za dobar pregled ❤️ A tlak će ti se sigurno regulirati, držim fige 🤞
Tejuska ma sve je bilo dobro, ali kao zbog tlaka da me prate i dalje za svaki slučaj. Vidjet ćemo što će sutra reći, ja vjerujem da će biti dobro kao i do sad
Coksa kod tebe je bas idilično 😍 Svaka ti čast 💪🏻
Preslatka su dječica ❤️
Tejuska, Anchika, Kriss, Cezar drzite se ❤️ Sad smo svi u nekim sigurnijim tjednima pa gledajte optimistično na te problemčiće, još malo treba izgurati 🙏🏻
Demi napokon zasluženo uživaš sa svojim dragim 🤗
Elle povraćala sam i ja jer sam prije trudova pojela dva tosta, tako da ovaj put ne jedem nista, nadam se da se neće odužiti porod.
Sinoc sam opet sanjala da sam rodila, i to sama, u predradjaoni, i da su mi odnijeli bebu odmah pa je ja trazim po bolnici drugi dan i plačem, ma užas 😣
Sortiraj odgovore
Najstariji