Cezar, drzite se i dalje. Nadamo se da ce vijesti nakon detaljnih pregleda abdomena i bubrega biti ok.
Anchika, vjerujem da će atb pomoći i da će to sve biti dobro. Ali znam da bih i sama paničarila da mi se dogodi nešto slično.
Choksa, klinci su preslatki. I tako je lijepo čuti da se dobro slazu, to i nama ostalima daje nadu. Moj na početku nije niti htio čuti za seku/bracu, ali ajde, sad je već bolje. Nadam se da će biti to sve ok kad se beba rodi.
Luck, ne znam kad su (i da li su) ove godine dani beba i trudnica? Prije je to bilo negdje u 4mj u Westgateu, ako se dobro sjećam, i znam da se tad znalo upecati popusta. Mi smo isto tad kupovali kolica. E sad, ne znam da li ti je to već kasno..
Sretno svima na pregledima danas!
Jucer u TA su mi radili bris..
Gdje taj nalaz dođe? Opće nisam pitala, a znam da spominjete nesto na e-gradani?
Mi smo gotovi sa pregledom, zadnjim prije TA.
Protok u redu, plodna voda sve ok, otkucaji srca oko 150 i beba je 3152g što odgovara 36+3 💙
Nalazi od OGTT i GUK profil uredni, danas ketoni negativni 😊
Ja sam u plusu 11.5kg pa je i s time zadovoljan.. 🥳😁
2019. hipotireoza hashimoto.. Euthyrox svaki dan 75
+ 17.7.
6.8. 7+4 🤰i ❤️ kuca 😊
31.8. 47.47mm.. 😊 obavljen kombinirani probir, uredan
18.3. Marino 💙
2880g, 49cm 💙❤️🙏
Katsy, meni su u TA Vinogradskoj rekli da ce nalaz biti spreman kod njih na slijedecem pregledu.
Čestitam na svim dobrim pregledima i držim fige za dobre nalaze ❤️😍
Curke s tegobama držim fige da prođe brzo 💪🥰
Mrzlopoljka dobro si me sitila za sajam 😊 ne bi trebalo bit kasno 😅
31👩❤️💋👨38
Katsy ja sam ga dobila na e- građani, ali rekli su da će mi ga oni svakako dati na idućem pregledu
Maya veliki dječak 💙
Dubrovčanka neda se mala, lijepo joj unutra 💕
Magy držim fige za tlak 🤞
Kriss baš mi je drago da je sve super i da si doma 🥳🥳🥳
Magy ajd super da se to rješava, nadam se da će tablete pomoći 🤞
Katja sva sreća pa su to samo snovi 😁
Maya34 odličan pregled 🤩 čestitam 🥳
Dubrovčanka pa ona je stvarno u niskom startu, nadam se da kreće uskoro. 🤞🥳
Nas dvije bi trebale sutra doma ako sve ostane ovako super kako je 🥳 Srećom jučer sam rješila i stolicu pa eto nisam morala lagati 🤣
💁♀️32g.- nizak amh (1,6)
💁♂️30g.-sve ok
BETAPLUS
1.IVF 06/2021 - 3 folikula - 3 oplođene j.stanice,vraćen 1 dvodnenvni 🙃
12dnt beta 183,2 14dnt beta 364,2
27.02.2022. 💕💕💕
Curke s dobrim pregledima cestitam na lijepim vijestima i bas je lijepo sto idete happy i mirne doma, a curke s tegobama, saljem vam puno pozitive i neka sve prodje u najboljem redu 😊🤗🌹
Ja nista nisam spavala, zivci mi rade, cekam paket s notina da me usreci mustela za malog i foreo maska, idem si wellness napravit cim dodje, drzim ulje na kosi od sinoc, sva sam masna 🤣🤣 pasala bi mi i masna krafna, tak da neka koja nema dijabetes nek pojede jednu za mene, prosim lepo 😁
I da, naš malac je i dalje glavicom dolje 🥳😁 A idući pregled ne znam još kada je točno, sutra se naručujem u TA.. napisao gin za 10 dana 🤷🏻♀️
-
Dubrovcanka tvoja je isto neka tvrdoglava kao i Nika od Cokse 😁❤️ Muža uposli pa se onda još zasladi ananasom 🤭😂
Magy sretno 😊😊❤️
Elle preporoditi ćeš se kada dođeš kući, u to sam sigurna i zato ti 🤞 da idete sutra ❤️
-
Nadam se da su nam i ostale mame s bebicama dobro (MarijanaMartin, Nooha, XOXO) 🤗
2019. hipotireoza hashimoto.. Euthyrox svaki dan 75
+ 17.7.
6.8. 7+4 🤰i ❤️ kuca 😊
31.8. 47.47mm.. 😊 obavljen kombinirani probir, uredan
18.3. Marino 💙
2880g, 49cm 💙❤️🙏
Drago mi je za dobre preglede, nadam se da će nas uskoro koja beba počastiti svojim dolaskom 🎉
Termin 26.03.
Sortiraj odgovore
Najstariji