Proljetne bebe 2022.🌹🌺☀️♥️ 🌄🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • MarijanaMartin
    25. Studeni 2021. 08:04

_Katja_

A ovo za porod… nisam sigurna koliko je trajalo to tiskanje, čini mi se vječnost, ali sigurno 2-3 sata. Promijenila sam sve moguće poze, ne znam u čemu je bio problem i to me još muci, valjda se beba nije spuštala 🙄 I imala sam kratke trudove, dodje mi nagon za tiskanje ali brzo prodje. Sve mi je to sad nekako u bunilu.

Ja moram reci da sam na prvi porod išla totalno ne pripremljena. Mislila sam, što manje znam, da će mi biti lakše. Mislim, da mi se to obilo o glavu. Svaka promjena tijekom poroda meni se činila strašna kao npr. povratila sam. Priča u mojoj glavi: znala sam, da ne smijem ništa jesti tijekom poroda i evo dobila sam zapletaj crijeva,haha Stvarnost: tijekom prelaska iz jedne faze poroda u drugu većina žena povrati. Eto, tako sam ja sama sebe izluđivala i mentalno zaustavljala porod. Osvrt na tvoje dugo tiskanje: pročitala sam na netu neki diplomski (nažalost nemogu ga više naći) gdje su objašnjene pojedine faze poroda i točno opisano što novorođenče mora napraviti da bi išlo dalje( zakrenuti se, podignuti glavu i dr.). Kad to pročitaš shvatiš da je normalno da to traje sto godina i dobro je da duže traje, kako bi se tvoje tijelo prilagodilo, ali i beba napravila što "mora". Jer ako to ne napravi može doći do "problema'. Opisano je i koji su ti problemi i kako se to "popravlja". Ma otvorilo mi je oči potpuno!!! Super je ako si mogla toliko trpiti bolove i ustrajati u tiskanju. To samo pokazuje da imaš jaku unutarnju snagu i izdržljivost. Trebaš jako malo raditi na sebi. Samo si medicinski  razjasni cijeli događaj i spremna si! Ja moram poraditi i na drugom dijelu, ovom duhovnom tj kako se nositi sa boli i ne odustati. Još puno posla imam a  "malo" vremena,haha

👸 36
    🤵48
    👶- 2016
    💉 2. Pfeizer- 07.05.2021
    + 05.06
    Dolazi nam dečko Martin👣
    Termin poroda 25.02.-06.03.2022

Tejuska♡
    25. Studeni 2021. 08:12

Jutro🥰

Demi draga,tako mi je drago da je sada sve puno bolje i da se bebuska drzi ♥️♥️

Omerta meni je moja gin rekla da si slobodno tu i tamo naspricam bas tim djecjim meralisom 😄 kao i paracetamol,bolje da ljecim da mi bude lakse nego se patim
     Marina ceeestitke na curici 🥰
    Nooha sretno danas ♥️♥️♥️
    EvaKb cestitam na urednom pregledu😊😍
    Curee nocaas sam bas osjetila bebicu,tek je oko 4h zaspala i umirila se,imala je tulum,bas sam sretna danas 🤍🤍♥️♥️
    Mora da je od silnih bombona koje sam pojela kao i čokse i sladoleda🥲🤣

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

• MarijanaMartin
    25. Studeni 2021. 08:19

Dubrovčanka, ti i ja za koji dan slavimo dvoznamenkasti broj ,🍾🍾🍀🍀💕💕 ako dobro računa ova traka ispod,haha

👸 36
    🤵48
    👶- 2016
    💉 2. Pfeizer- 07.05.2021
    + 05.06
    Dolazi nam dečko Martin👣
    Termin poroda 25.02.-06.03.2022

Tejuska♡
    25. Studeni 2021. 08:42

Magy107

Tejuska♡

Jutro🥰

Demidraga,tako mi je drago da je sada sve puno bolje i da se bebuska drzi ♥️♥️

Omerta meni je moja gin rekla da si slobodno tu i tamo naspricam bas tim djecjim meralisom 😄 kao i paracetamol,bolje da ljecim da mi bude lakse nego se patim
    Marina ceeestitke na curici 🥰
    Nooha sretno danas ♥️♥️♥️EvaKb cestitam na urednom pregledu😊😍
    Curee nocaas sam bas osjetila bebicu,tek je oko 4h zaspala i umirila se,imala je tulum,bas sam sretna danas 🤍🤍♥️♥️Mora da je od silnih bombona koje sam pojela kao i čokse i sladoleda🥲🤣

Čestitke!!! Eto bebica je došla u grupu aktivnih bebica

Daaa♥️♥️blagi ali se osjete 😍😍

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

Tejuska♡
    25. Studeni 2021. 08:43

Lovely_

Tejuska baš predivno da si osijetila bebicu kako tulumari 🥰🥰 ja jedva čekam da počnem nešto osijećati. Bilo šta, barem i one leptiriće koje ste spominjale.

Evo ja sam jucer ravno 18tt bila,tako da uskorooo ocekuj😍♥️ i blagi su jako udarci,ono netko me pipka ili kako svi kazu leptirici😊💞

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

• katsy
    25. Studeni 2021. 09:43

Da li cete imati odmah spremnu izdajalicu ili tek kad vidite da li imate mlijeka i koliko? Koje se izdajalice najvise preporucaju?

Maya34
    25. Studeni 2021. 10:15

Nooha sretno i obavezno nam se javi 😊

Tejuska baš mi je drago što si osjetila bebu 😊🥰 
    Dubrovčanka vidim da je 40% popusta na odabrano pa se nadam da je ta jakna među odabranim proizvodima 🤷🏻‍♀️🤞
    PatPat ima 50% akciju, ne znam da li na sve jer nisam još išla vidjeti 

2019. hipotireoza hashimoto.. Euthyrox svaki dan 75
    + 17.7.
    6.8. 7+4 🤰i ❤️ kuca 😊
    31.8. 47.47mm.. 😊 obavljen kombinirani probir, uredan
    18.3. Marino 💙
    2880g, 49cm 💙❤️🙏

anchika
    25. Studeni 2021. 10:31

Demi bravo za bebaca i tebe :D
    Tejuska, :D :D ja osjetim neko treperenje u donjem dijelu trbuha ili kao da me netko prstom pikne iznutra, ali i dalje ne kužim jel to beba ili crijeva..
    Tina, taj iscjedak i ja imam, točno ponekad curne iz mene. Gin je rekla da je ok dok nema neugodan miris ili promjene u boji ili teksturi.

EvaKB
    25. Studeni 2021. 10:55

Cure ima li koja slučaj da treba kontrolirati dioptriju i mijenjati naočale u trudnoći? 
    Ja sam mjesec prije trudnoće otišla u Getaldus provjeriti dioptriju i narasla mi je tako da sam planirala nakon godišnjeg na kojem sam ostala trudna otići okulistu da mi sve provjeri i raditi nove naočale.
    Sad mi kaže kolegica da su njoj preporučili da u trudnoći, ako nije nužno, ne mijenja naočale jer dioptrija zna varirati i dogodi se da nakon što rodiš više nije ista i baciš novce za stakla. Da je najbolje pričekati 6 mjeseci od poroda da se ustabili.
    Ima li koja kakva saznanja vezano za to? Ne znam ni koga da pitam. 

👩‍🦰35
    👨‍🦱37
    Pokušavamo od 09/2019.
    06.09.2021. ➕
    Panorama ✔️ dolazi nam Ivor 💙
    Očekivani termin poroda 11.05.2022.

Arsancres
    25. Studeni 2021. 11:46

EvaKB ja sam imala super vid do poroda, ali stvarno super i nakon poroda kao da mi se zamutio na daljinu, ali sam isto čitala da treba i do 6mj da se vrati sve u normalu, nije da nisam vidjela nego npr. ako nešto sitno moram pročitat na daljinu onda bi morala malo škiljit, meni se nije niš to popravilo ni nakon 6 mj, onda sam se konzultirala s frendicom koja radi na očnom i ona mi je rekla da nije preporučljivo da uopće sad idem na preglede jer dojim, da bi bilo najbolje par tjedana kad prestanem dojiti jer dioptrija koju mogu dobiti uopće ne mora biti točna pa bi morala ponovo ići jer kao to se sve mijenja. Takve informacije sam našla i na netu, ali ajde ti znaj. Obzirom da nisam ni prestala dojiti nego išla na novu trudnoću mislim da ću se s tim pozabaviti kasnije. Ako ti baš ne stvara neke muke tj. naprezanje, pričekaj ako možeš jer svr ide u prilog tome da to varira zbog hormona 😁
    I čestitam ti na dobrom pregledu ❤️❤️
    Ostale cure, nisam stigla pročitat sve šta ste pisale, došla sam vam samo brzinski reći da odete na sinsay jer imaju na hrpu toga 40% sniženo, ja kupila 5 bodija, 2 kombinezona i 3 kapice za 92kn..ima malo veći izbor za male dečke, ali cijene su super 😁 navalite dok još ima brojeva, 😂😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.