Mariina čestitam na curici 🥰 I ja kažem blago tebi 😅
Osjećam se loše kad tako pomislim, al ja obožavam curice, i svaki put kad netko javi da će dobiti curicu to pomislim.
Demi i kad sam tvoj post čitala pomislila sam da je sigurno curka kad je tako jaka beba 🤣 Ma ja sam luda skroz.
MarijanaMartin ti me razumiješ sigurno ☺️
A ovo za porod… nisam sigurna koliko je trajalo to tiskanje, čini mi se vječnost, ali sigurno 2-3 sata. Promijenila sam sve moguće poze, ne znam u čemu je bio problem i to me još muci, valjda se beba nije spuštala 🙄 I imala sam kratke trudove, dodje mi nagon za tiskanje ali brzo prodje. Sve mi je to sad nekako u bunilu.
Hvala za preporuke, dobra ideja je i ovo za diplomske, morat cu i ja nešto naći da se educiram, bas me zanima, želim si pomoći ako bude moguće.
Nooha sretno sutra, držim fige da bude sve u redu 🤗
Evo cure da se i ja javim. Jučer mi je bio ludi dan i onda pregled popodne i jurcanje do navečer.
Uglavnom pregled je prošao super, sve je odlično i idući mi je pregled 15.12.

👩🦰38
👨🦱41
👶3
06.08.2025. ➕
Očekivani termin poroda 17.04.2026.
A ovo za porod… nisam sigurna koliko je trajalo to tiskanje, čini mi se vječnost, ali sigurno 2-3 sata. Promijenila sam sve moguće poze, ne znam u čemu je bio problem i to me još muci, valjda se beba nije spuštala 🙄 I imala sam kratke trudove, dodje mi nagon za tiskanje ali brzo prodje. Sve mi je to sad nekako u bunilu.
Ja moram reci da sam na prvi porod išla totalno ne pripremljena. Mislila sam, što manje znam, da će mi biti lakše. Mislim, da mi se to obilo o glavu. Svaka promjena tijekom poroda meni se činila strašna kao npr. povratila sam. Priča u mojoj glavi: znala sam, da ne smijem ništa jesti tijekom poroda i evo dobila sam zapletaj crijeva,haha Stvarnost: tijekom prelaska iz jedne faze poroda u drugu većina žena povrati. Eto, tako sam ja sama sebe izluđivala i mentalno zaustavljala porod. Osvrt na tvoje dugo tiskanje: pročitala sam na netu neki diplomski (nažalost nemogu ga više naći) gdje su objašnjene pojedine faze poroda i točno opisano što novorođenče mora napraviti da bi išlo dalje( zakrenuti se, podignuti glavu i dr.). Kad to pročitaš shvatiš da je normalno da to traje sto godina i dobro je da duže traje, kako bi se tvoje tijelo prilagodilo, ali i beba napravila što "mora". Jer ako to ne napravi može doći do "problema'. Opisano je i koji su ti problemi i kako se to "popravlja". Ma otvorilo mi je oči potpuno!!! Super je ako si mogla toliko trpiti bolove i ustrajati u tiskanju. To samo pokazuje da imaš jaku unutarnju snagu i izdržljivost. Trebaš jako malo raditi na sebi. Samo si medicinski razjasni cijeli događaj i spremna si! Ja moram poraditi i na drugom dijelu, ovom duhovnom tj kako se nositi sa boli i ne odustati. Još puno posla imam a "malo" vremena,haha

👸 36
🤵48
👶- 2016
💉 2. Pfeizer- 07.05.2021
+ 05.06
Dolazi nam dečko Martin👣
Termin poroda 25.02.-06.03.2022
Jutro🥰
Demi draga,tako mi je drago da je sada sve puno bolje i da se bebuska drzi ♥️♥️
Omerta meni je moja gin rekla da si slobodno tu i tamo naspricam bas tim djecjim meralisom 😄 kao i paracetamol,bolje da ljecim da mi bude lakse nego se patim
Marina ceeestitke na curici 🥰
Nooha sretno danas ♥️♥️♥️
EvaKb cestitam na urednom pregledu😊😍
Curee nocaas sam bas osjetila bebicu,tek je oko 4h zaspala i umirila se,imala je tulum,bas sam sretna danas 🤍🤍♥️♥️
Mora da je od silnih bombona koje sam pojela kao i čokse i sladoleda🥲🤣

🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Dubrovčanka, ti i ja za koji dan slavimo dvoznamenkasti broj ,🍾🍾🍀🍀💕💕 ako dobro računa ova traka ispod,haha

👸 36
🤵48
👶- 2016
💉 2. Pfeizer- 07.05.2021
+ 05.06
Dolazi nam dečko Martin👣
Termin poroda 25.02.-06.03.2022
Jutro🥰
Demidraga,tako mi je drago da je sada sve puno bolje i da se bebuska drzi ♥️♥️
Omerta meni je moja gin rekla da si slobodno tu i tamo naspricam bas tim djecjim meralisom 😄 kao i paracetamol,bolje da ljecim da mi bude lakse nego se patim
Marina ceeestitke na curici 🥰
Nooha sretno danas ♥️♥️♥️EvaKb cestitam na urednom pregledu😊😍
Curee nocaas sam bas osjetila bebicu,tek je oko 4h zaspala i umirila se,imala je tulum,bas sam sretna danas 🤍🤍♥️♥️Mora da je od silnih bombona koje sam pojela kao i čokse i sladoleda🥲🤣
Čestitke!!! Eto bebica je došla u grupu aktivnih bebica
Daaa♥️♥️blagi ali se osjete 😍😍

🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Tejuska baš predivno da si osijetila bebicu kako tulumari 🥰🥰 ja jedva čekam da počnem nešto osijećati. Bilo šta, barem i one leptiriće koje ste spominjale.
Evo ja sam jucer ravno 18tt bila,tako da uskorooo ocekuj😍♥️ i blagi su jako udarci,ono netko me pipka ili kako svi kazu leptirici😊💞

🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Da li cete imati odmah spremnu izdajalicu ili tek kad vidite da li imate mlijeka i koliko? Koje se izdajalice najvise preporucaju?

Nooha sretno i obavezno nam se javi 😊
Tejuska baš mi je drago što si osjetila bebu 😊🥰
Dubrovčanka vidim da je 40% popusta na odabrano pa se nadam da je ta jakna među odabranim proizvodima 🤷🏻♀️🤞
PatPat ima 50% akciju, ne znam da li na sve jer nisam još išla vidjeti

2019. hipotireoza hashimoto.. Euthyrox svaki dan 75
+ 17.7.
6.8. 7+4 🤰i ❤️ kuca 😊
31.8. 47.47mm.. 😊 obavljen kombinirani probir, uredan
18.3. Marino 💙
2880g, 49cm 💙❤️🙏
Demi bravo za bebaca i tebe :D
Tejuska, :D :D ja osjetim neko treperenje u donjem dijelu trbuha ili kao da me netko prstom pikne iznutra, ali i dalje ne kužim jel to beba ili crijeva..
Tina, taj iscjedak i ja imam, točno ponekad curne iz mene. Gin je rekla da je ok dok nema neugodan miris ili promjene u boji ili teksturi.

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji