Proljetne bebe 2022.🌹🌺☀️♥️ 🌄🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tejuska♡
    25. Studeni 2021. 12:18

Dubrovčanka

Tejuska i meni je tako krenula kad sam se najela fritula i lino lade🤣❤️. Baš mi je drago da je napokon krenulo ❤️
    MarijanaMartin baš sam jučer to gledala. Juhuuuu 💓
    Nooha sretno danas ! 🤞🏻

Ajmeeee fritule 🥲🤤🤤 pa sad cu morat peci to!!! 🥲🥲🥲

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

BlueBaby0709
    25. Studeni 2021. 12:18

ja jutros u 8h više nisam našla neki izbor robice,ja ne znam di vi to sve vidite na tom sinsayu haha
    Prvi dostupni br je 72 a kad će mi malac to nosit?

Tejuska♡
    25. Studeni 2021. 12:20

anchika

Demi bravo za bebaca i tebe :D
    Tejuska, :D :D ja osjetim neko treperenje u donjem dijelu trbuha ili kao da me netko prstom pikne iznutra, ali i dalje ne kužim jel to beba ili crijeva..
    Tina, taj iscjedak i ja imam, točno ponekad curne iz mene. Gin je rekla da je ok dok nema neugodan miris ili promjene u boji ili teksturi.

Pa ako te pipne onda je beba,ne znam bas kak crijeva mogu pipnuti,barem mene nikad prije trudnoce nisu 😄🥰

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

• MarijanaMartin
    25. Studeni 2021. 12:28

Dubrovčanka

Stigli su nam bodići,čarapice i rukavice. Prezadovoljna sam. Rasplakala sam se kad sam raspakirala🤣🙈💓
    https://ibb.co/JHj7XDH

Stvarno je prekrasno. Jako si skromna žena, blago tvom mužu. Kad je meni došao paket, htjela sam uslikati ali nije stalo na 10 slika,haha pa sam odustala. Bilo me sram,haha

👸 36
    🤵48
    👶- 2016
    💉 2. Pfeizer- 07.05.2021
    + 05.06
    Dolazi nam dečko Martin👣
    Termin poroda 25.02.-06.03.2022

anchika
    25. Studeni 2021. 12:29

Tejuska♡

anchika

Tejuska, :D :D ja osjetim neko treperenje u donjem dijelu trbuha ili kao da me netko prstom pikne iznutra, ali i dalje ne kužim jel to beba ili crijeva..
    Tina, taj iscjedak i ja imam, točno ponekad curne iz mene. Gin je rekla da je ok dok nema neugodan miris ili promjene u boji ili teksturi.

Pa ako te pipne onda je beba,ne znam bas kak crijeva mogu pipnuti,barem mene nikad prije trudnoce nisu 😄🥰

Hahah Tejuska, bas si me nasmijala. Htjela sam reci da je slicno onome kad crijeva probavljaju pa je onako probava malo osjetnija, to osjetim zadnjih tjedan dana.. Ali počinjem misliti da je fakat beba jer je drukčije od probave :D

meri97
    25. Studeni 2021. 12:50

https://ibb.co/0928nG4

Ni ja nisam mogla odolit 🥰🥰

https://lbdf.lilypie.com/dmWEp1.png

LucK
    25. Studeni 2021. 13:04

Tejuska kako divno za prve pokrete. Ja jedva čekam🤗
    Omerta drži se i valjda će brzo proći 🤞
    Dubrovčanka i Meri preslatka je robica 😍
    Čestitke za dobre preglede! 

31👩‍❤️‍💋‍👨38

Tejuska♡
    25. Studeni 2021. 13:08

anchika

Tejuska♡

anchika

Hahah Tejuska, bas si me nasmijala. Htjela sam reci da je slicno onome kad crijeva probavljaju pa je onako probava malo osjetnija, to osjetim zadnjih tjedan dana.. Ali počinjem misliti da je fakat beba jer je drukčije od probave :D

Hahhahahah bolie da nisi moj mozak vidjela 🤣🤣 ono kak mogu crijeva skakat sad gore dole i pipat🤣🤣
    Meni kad crijeva rade ja osjetim samo kako krče kako da objasnim 🤔😅🤣 ma bebaaa je to sigurno🥰

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

Tejuska♡
    25. Studeni 2021. 13:09

Curee robica je predivna ♡♡
    Ja cu jos pricekati,za Bozic cemo na 4D da nam potvrde jos spol pa cemo u shoping 🥰😍♥️

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

Mak18
    25. Studeni 2021. 13:15

Dubrovčanka i Meri kakva slatkoća! 🤩🤩

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.