Tejuškahvala!:) Nisam ni znala da se treba naručiti.. haha.. samo bih ušetala😄🙈
Evo link draga,nisam ni ja znala pa mi je Coksa napisala 🤗
https://www.kbc-zagreb.hr/trudnicke-ambulante.aspx

🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Tejuska vidit cemo u nedjelju opet 😅😅😅 probat cu jesti 5 min prije ctga, idem u pola 8 🤞🏻

Tejuska vidit cemo u nedjelju opet 😅😅😅 probat cu jesti 5 min prije ctga, idem u pola 8 🤞🏻
Probudi se ti u 5 pa kreni jesti hahhahahha

🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Mene su naručili u 11h, stignem jest, a mislim da u to vrijeme nema ni gužve.

Be the change you wish to see in the world.. 💚
Tejuška hvala za link!;)
Demi i ja sam gledala babybjorn i mislim si pa kao jel bzvz da ga sad uzimamo.. a mozda si u pravu. Sad je vjerojatno najveći popust što bi mogao biti..🤨
Pokušavamo od 09/2019.
2x missed ab 8 i 6tj (2020)
09/21- beta 245❤️
0.4 ml heparin 💉➡️ 25.tj. 0.6 ml
05/2022 👶🌸💓
Dobro jutro cure, jel bila koja jučer u WG na Danima beba, ima li što? Spremam se danas pa da se znam pripremit
Dobro jutro cure, da se i tu javim, malo sam zapostavila forum.
Nama je pregled prosao super, okrenut je glavom dolje i dalje, kaze doktor da je duzinom i tezinom veci za jedno 1-2 tjedna, blago meni. Buduci da nemam secer i dobila sam dosad samo 6kg smatra da je to jer smo i muz i ja izrazito visoki. Radio je i bris na streptokok, sad cekam nalaze.
Tejuska iduci pregled mi je 13.04 i to je zadnji prije TA.

👩🦰38
👨🦱41
👶3
06.08.2025. ➕
Očekivani termin poroda 17.04.2026.
Tejuška hvala za link!;)
Demii ja sam gledala babybjorn i mislim si pa kao jel bzvz da ga sad uzimamo.. a mozda si u pravu. Sad je vjerojatno najveći popust što bi mogao biti..🤨
A evo i ja sam se dugo razmišljala jer nije nimalo jeftin, ali ipak sam se odlučila iz više razloga. Prvo jer je na akciji, logično 😂 Drugo, čula sam od poznanika samo riječi hvala za to i da im je to jedna od najboljih investicija za bebu. A treće, vidim da se polovne prodavaju bez problema kao lude i to za jako dobru cijenu. Npr. ja sam kupila jučer za 1200 kn, a na njuškalu su polovne 800-1100 kn, tako da mislim se ako mi ne bude odgovarala ili kad ju prestanem koristit, lako ću je prodat
Isto tako su ju svi i meni nahvalili, da im je bila spas za obaviti sitnice po kući/tuširanje/WC dok je beba u tome i da se sama zabavlja kasnije jer se sama odguruje. Da nije štetna ako se koristi umjereno.. ono da nije po cijele dane u tome tako da mislim da si me prelomila da i ja uzmem!🤭🙈 A gledala sam i ja malo bi li polovni uzela ali bilo mi je prerano još tada i nisu imali ok boje. Mislim da ću ići na neutralnu bež/sivu. Koju si ti? I imaš točno link? Tnx🤗
Pokušavamo od 09/2019.
2x missed ab 8 i 6tj (2020)
09/21- beta 245❤️
0.4 ml heparin 💉➡️ 25.tj. 0.6 ml
05/2022 👶🌸💓
Demi tako sam i ja sa prvim,sve na vrijeme do 30tt sve kupila a do 33tt sve slozila 🤣 sad kasnim,ali opet nikamo nisam zakasnila,ne postoji nista sta MM ne moze kupiti i obaviti umjesto mene ♥️🤗 robicu sam svu rjesila...
Uglaavnom kupili smo kolica 🎉🎉 Peg Peregova puder/roze boje 🤩🎀 bila je -20% , platili smo 6,500kn na popustu 😁 te kadicu i postolje za kadicu i jos 1001 dodatak 🤣🤣 nasetala sam se ali sam si sad sretna i u miru da docekam svoju krasoticu 🥰🥰 jos malo pa ce mi i robica za izlazak stici 🍀

🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji