Tejuska nek ti selidba prođe čim lakše i s čim manje stresa 🤞🤞 I onda da uživate svi zajedno ❤️
Lu sretan put kući i samo se mazite ❤️
Evo i mene s pregleda. Danas sam sve užasno brzo riješila, ponijela sam čak i sendvič za svaki slučaj jer sam mislila da neću brzo ali sva sreća nije trebao. Otvorena 2cm, glavica nisko i nabija, 3500g ju procjenjuju, kaže dr smekšana totalno i vjeruje da će to sad krenuti. Rekla je da pušta još tjedan dana. Imam mrvicu manjak plodne vode pa se i po tome nada da bi moglo ubrzo. Ja se isto nadam tako hahahha🙉 Nije baš paničarila na taj manjak plodne, sve će to biti super. Moram doći u petak opet na uzv da vidi i to je to. Bitno da je sve okej, i tlak i ctg ❤️ Bojala sam se možda da će me ostaviti ali rekla je da nema potrebe kad je sve uredno a i blizu sam
Pozdrav cure.
Čestitam svima koje su rodile i uživaju sa svojim bebama 🥰
Ja bila jučer na pregledu. Danas obavila testiranje na koronu i sutra u 8 h moram doći u Vinogradsku na hospitalizaciju i indukciju. A taman je sutra termin 😊 rekli su da ovaj put ne mogu čekati do 41 +3 kao prvi put nego radi gestacijskog dijabetesa maksimalno do 40 +3.
Tako da meni moj Leon stiže ♥️🥰
Tejuska nek ti selidba prođe čim lakše i s čim manje stresa 🤞🤞 I onda da uživate svi zajedno ❤️
Lu sretan put kući i samo se mazite ❤️
Evo i mene s pregleda. Danas sam sve užasno brzo riješila, ponijela sam čak i sendvič za svaki slučaj jer sam mislila da neću brzo ali sva sreća nije trebao. Otvorena 2cm, glavica nisko i nabija, 3500g ju procjenjuju, kaže dr smekšana totalno i vjeruje da će to sad krenuti. Rekla je da pušta još tjedan dana. Imam mrvicu manjak plodne vode pa se i po tome nada da bi moglo ubrzo. Ja se isto nadam tako hahahha🙉 Nije baš paničarila na taj manjak plodne, sve će to biti super. Moram doći u petak opet na uzv da vidi i to je to. Bitno da je sve okej, i tlak i ctg ❤️ Bojala sam se možda da će me ostaviti ali rekla je da nema potrebe kad je sve uredno a i blizu sam
Joj vjerujem da je super čuti da se nešto događa, pokreće, još pogotovo kad je sve uredu, baš superiškaa :)
Termin 26.03.
Kriss - bravo za pregled..sad odbrojavanje 👍
Nensy sretnoo 😁
Žgaravica - iskusne mamice, da li žgaravica prođe čim rodimo ili? Taj simptom mi opce nece faliti,znaci cijelu trudnocu me prati 😑
Hukica i Kriss drago mi je da su pregledi prošli dobro 😍
Nensy sretno sutra ❤️ čekamo Leona
Tejuska evo naručili me u TA 30.3 pa možeš upisati kad stigneš ☺️
31👩❤️💋👨38
Kriss možda se nešto danas pokrene i kod tebe 🤞🥰
Nensy sretno sutra i da što prije držiš svog Leona ☺️❤️
Baš me vesele bebe koje nam dolaze 😊😊 pogotovo ove koje će se sutra roditi i slaviti rođendan kada i ja, već kada ovaj moj malac očito neće 🙈😁
2019. hipotireoza hashimoto.. Euthyrox svaki dan 75
+ 17.7.
6.8. 7+4 🤰i ❤️ kuca 😊
31.8. 47.47mm.. 😊 obavljen kombinirani probir, uredan
18.3. Marino 💙
2880g, 49cm 💙❤️🙏
Nensy i ja sutra rađam 😄🤞🏻
Sunašce jučer doktor nešto mrmlja vidit ćemo u četvrtak ja ono štaaaaaa 🤣? On ne ne nebi ja čekao više ja bi inducirao. Reko može odma doktore. Tako da da. Sutra je inducirani. 07:30 ulazim u bolnicu i daj Bože stiže moja Leoni💖.
Sretno i tebi sutra 💗 čekamo i malu Leoni
I sve ostale bebe koje se odluče pridružiti🤭
31👩❤️💋👨38
Nensy,Dubrovcanka sreeeetno sutraa♥️♥️da prode cim brze i da se brzo mazite 🥰🥰🥰
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Sortiraj odgovore
Najstariji