Proljetne bebe 2022.🌹🌺☀️♥️ 🌄🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Kriss
    16. Ožujak 2022. 11:25

Tejuska nek ti selidba prođe čim lakše i s čim manje stresa 🤞🤞 I onda da uživate svi zajedno ❤️
    Lu sretan put kući i samo se mazite ❤️
    Evo i mene s pregleda. Danas sam sve užasno brzo riješila, ponijela sam čak i sendvič za svaki slučaj jer sam mislila da neću brzo ali sva sreća nije trebao. Otvorena 2cm, glavica nisko i nabija, 3500g ju procjenjuju, kaže dr smekšana totalno i vjeruje da će to sad krenuti. Rekla je da pušta još tjedan dana. Imam mrvicu manjak plodne vode pa se i po tome nada da bi moglo ubrzo. Ja se isto nadam tako hahahha🙉 Nije baš paničarila na taj manjak plodne, sve će to biti super. Moram doći u petak opet na uzv da vidi i to je to. Bitno da je sve okej, i tlak i ctg ❤️ Bojala sam se možda da će me ostaviti ali rekla je da nema potrebe kad je sve uredno a i blizu sam 

• Nensy0308
    16. Ožujak 2022. 11:27

Pozdrav cure. 
    Čestitam svima koje su rodile i uživaju sa svojim bebama 🥰
    Ja bila jučer na pregledu. Danas obavila testiranje na koronu i sutra u 8 h moram doći u Vinogradsku na hospitalizaciju i indukciju. A taman je sutra termin 😊  rekli su da ovaj put ne mogu čekati do 41 +3 kao prvi put nego radi gestacijskog dijabetesa maksimalno do 40 +3.
    Tako da meni moj Leon stiže ♥️🥰 

Margita1906
    16. Ožujak 2022. 11:31

Kriss

Tejuska nek ti selidba prođe čim lakše i s čim manje stresa 🤞🤞 I onda da uživate svi zajedno ❤️
    Lu sretan put kući i samo se mazite ❤️
    Evo i mene s pregleda. Danas sam sve užasno brzo riješila, ponijela sam čak i sendvič za svaki slučaj jer sam mislila da neću brzo ali sva sreća nije trebao. Otvorena 2cm, glavica nisko i nabija, 3500g ju procjenjuju, kaže dr smekšana totalno i vjeruje da će to sad krenuti. Rekla je da pušta još tjedan dana. Imam mrvicu manjak plodne vode pa se i po tome nada da bi moglo ubrzo. Ja se isto nadam tako hahahha🙉 Nije baš paničarila na taj manjak plodne, sve će to biti super. Moram doći u petak opet na uzv da vidi i to je to. Bitno da je sve okej, i tlak i ctg ❤️ Bojala sam se možda da će me ostaviti ali rekla je da nema potrebe kad je sve uredno a i blizu sam

Joj vjerujem da je super čuti da se nešto događa, pokreće, još pogotovo kad je sve uredu, baš superiškaa :) 

Termin 26.03.

• katsy
    16. Ožujak 2022. 11:33

Kriss - bravo za pregled..sad odbrojavanje 👍
    Nensy sretnoo 😁
    Žgaravica - iskusne mamice, da li žgaravica prođe čim rodimo ili? Taj simptom mi opce nece faliti,znaci cijelu trudnocu me prati 😑

• Kriss
    16. Ožujak 2022. 11:33

Nensy sretnooooo, držim fige da prođe brzo i čim bezbolnije ❤️

LucK
    16. Ožujak 2022. 11:34

Hukica i Kriss drago mi je da su pregledi prošli dobro 😍
    Nensy sretno sutra ❤️ čekamo Leona 
    Tejuska evo naručili me u TA 30.3 pa možeš upisati kad stigneš ☺️

31👩‍❤️‍💋‍👨38

Maya34
    16. Ožujak 2022. 11:37

Kriss možda se nešto danas pokrene i kod tebe 🤞🥰
    Nensy sretno sutra i da što prije držiš svog Leona ☺️❤️
    Baš me vesele bebe koje nam dolaze 😊😊 pogotovo ove koje će se sutra roditi i slaviti rođendan kada i ja, već kada ovaj moj malac očito neće 🙈😁

2019. hipotireoza hashimoto.. Euthyrox svaki dan 75
    + 17.7.
    6.8. 7+4 🤰i ❤️ kuca 😊
    31.8. 47.47mm.. 😊 obavljen kombinirani probir, uredan
    18.3. Marino 💙
    2880g, 49cm 💙❤️🙏

LucK
    16. Ožujak 2022. 11:47

Dubrovčanka

Nensy i ja sutra rađam 😄🤞🏻
    Sunašce jučer doktor nešto mrmlja vidit ćemo u četvrtak ja ono štaaaaaa 🤣? On ne ne nebi ja čekao više ja bi inducirao. Reko može odma doktore. Tako da da. Sutra je inducirani. 07:30 ulazim u bolnicu i daj Bože stiže moja Leoni💖.

Sretno i tebi sutra 💗 čekamo i malu Leoni 
    I sve ostale bebe koje se odluče pridružiti🤭

31👩‍❤️‍💋‍👨38

Tejuska♡
    16. Ožujak 2022. 12:37

Nensy,Dubrovcanka sreeeetno sutraa♥️♥️da prode cim brze i da se brzo mazite 🥰🥰🥰

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

Margita1906
    16. Ožujak 2022. 13:03

Cure sretno sutra na porodu ❤️

Termin 26.03.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.