Proljetne bebe 2022.🌹🌺☀️♥️ 🌄🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mrzlopoljka
    15. Ožujak 2022. 14:42

Luck, ma vjerujem da ce sve to biti dobro, samo malo vise pripaziti i mirovati.  I bebica je sad vec ok tezine, pa vjerujem da je i s te strane malo lakse. 
    Dubrovcanka, haha, sigurno je doktor bio odusevljen cepom, haha. Tak mu i treba kad stalno kopa. 😆
    Patronazna - kod nas se treba sam najaviti u zadnjem mjesecu trudnoce. Nasla sam kontakt broj na stranici od dz i nazvala prosli tjedan. Zena mi se cini ok, simpaticna. Isto rekla da joj javim kad rodim pa se dog za posjet. S prvim malim mi je bila mlada cura, i ona mi je bila skroz ok.

elle 🙋‍♀️
    15. Ožujak 2022. 15:20

Luck biti će sve dobro, samo miruj po preporukama.
    Magy moja svašta si već prošla i tako budeš i ovo. Isplakala si, vidim i posložila si u glavi da tako mora biti i sada samo hrabro dalje.💕 
    Patronažna - ja za svoju nemam dovoljno riječi hvale... ono kad na nekom baš vidite da voli svoj posao... koliko je stručna toliko je i ljubazna i pažljivo sasluša i da odgovor na svako moje pitanje... vjerujem da ima i glupih s moje strane ali na svako odgovori kao da je od životne važnosti. Baš mi unese neki mir svaki put kad dođe i mislim da ću ju pamtiti cijeli život 🥰

💁‍♀️32g.- nizak amh (1,6)
    💁‍♂️30g.-sve ok
    BETAPLUS
    1.IVF 06/2021 - 3 folikula - 3 oplođene j.stanice,vraćen 1 dvodnenvni 🙃
    12dnt beta 183,2 14dnt beta 364,2
    27.02.2022. 💕💕💕

Tejuska♡
    15. Ožujak 2022. 17:25

Posvudusa ajmeee 🤗🤗 kako brzoo 🍀♥️
    Jooj nadam se da je Bambolina dobro,da je sve super proslo😊🫂

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

Demi30
    15. Ožujak 2022. 17:50

Mene pomisao na patronažnu nervira 😂 Nadam se da će biti ok, ali ja to vidim kao nekoga tko mi ne pozvan ulazi u kuću i soli pamet o mom djetetu 😆

29👩‍❤️‍👨33
    stiže nam 🎀💗

• Kriss
    15. Ožujak 2022. 17:51

Magy ja ti od srca želim da bude sve dobro a bit će ❤️ šok je to tak ogromni kad ti takvim riječima kažu, moraš malo isprocesuirati ali drži se i još malo, nemoj da ti bude kraj svijeta sad, nekad stvari ne budu kako planiramo nažalost. Puno si prošla i još malo si na cilju. Evo ako ti je lakše, nekako si i ja zadnjih dva dana razmišljam što ako me sutra ostave i induciraju. Planirala sam totalno drugačije, možda će i biti ali zbog tog tlaka neznam. Pomirila sam se s tim da kak bude, bit će a samo nek sve dobro završi i za bebu a i za mene. Drži se, još malooooooo❤️
    Luck, Amelie lijepo odmarajte i čuvajte se, brzo će vam proći 🥰
    Ja isto jedva čekam da nam se Bambolina javi da je sve dobro i da se već maze ❤️
    Gledam samo koliko je nas u terminu ovdje, zbilja puuunoooooo, jedva čekam bebice, imat ćemo baby boom odjednom čini mi se 🤩
    Čestitam svima na pregledima! 

• Kriss
    15. Ožujak 2022. 17:54

Eh da, patronažna, ja uopće nemam pojma kome se javiti ili se one javljaju. Pravit ću se blesava. Ako me nitko ne zove, dobro i obrnuto. A ako dođe i bude bezobrazna ili nešto, mogu joj samo pokazati vrata. Ne treba mi stres i da me živcira i soli pamet jer ima svakakvih, svaka čast izuzetcima naravno. 

LucK
    15. Ožujak 2022. 19:28

Bambolina

Evo na brzinu javim da sam rodila danas u 14:40.. stigla nam je Nika 🥰 sve je prošlo odlično!! Javljam uskoro detalje 😘

Čestitke 💕♥️ dobrodošla Nika 🤗

31👩‍❤️‍💋‍👨38

Anchy_23 🌈 🌸
    15. Ožujak 2022. 19:33

Bambolina

Evo na brzinu javim da sam rodila danas u 14:40.. stigla nam je Nika 🥰 sve je prošlo odlično!! Javljam uskoro detalje 😘

Cestitam pisi nam kad stignes 😉😘💓 Dobrodosla Nika

• Anova93
    15. Ožujak 2022. 19:56

Čestitam Bambolina, baš mi je drago da je sve dobro prošlo! 🥳 Želim vam brz oporavak! 😊

Tejuska♡
    15. Ožujak 2022. 20:13

Bambolina

Čestiiitam draga ♥️😍 Dobro nam dosla Nika 🎀🍀
    .....
    Dubrovcanka nisi reklaaa 🤭🤭 odlicno,ako nista barem si se pocela otvarati🤗

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.