Proljetne bebe 2022.🌹🌺☀️♥️ 🌄🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    LucK
    15. Ožujak 2022. 08:07

Dubrovčanka može se i danas sve brzinom odigrati 💪😊 evo držim ti fige da malena Leoni samo zeza do zadnjeg trena 😀

31👩‍❤️‍💋‍👨38

tanja24
    15. Ožujak 2022. 08:25

Hej curke moje, evo bas sad citam temu koju sam otvorila prije 7 god, 2015 na ovom forumu:) kad sam rodila svoju curicu. Bas sam se osjecala ovako ko i danas i to s istim nalazom hehe i rodila za 10 dnaa od toga. A mene danas šoraju od jutra lažnjaci, bar se nadam da jesu. Nije nam jos vrijeme, ali malo me baca bol na leđa nisko  iza i to me sad malo zabrinjava, sto je redovito i bolnije. Malo me lovi panika, taman mi muz otisao na teren jutros 🤦‍♀️na 4-5 dana. Bila na pregledu u nedjelju i dr rekao da nema razloga da rodim ranije pa se nadam da i ne budem iako 2cm prohodno do ovoja i glavice odnosno prst otvorena. Joj držite fige da jos izdrzim u komadu tek smo 35+3.

• Hukica
    15. Ožujak 2022. 08:39

Jutro žene... Ovaj tjedan je sve nešto napeto, a bebe neke ljene nedaju se one van..😂 
    Bambolina sretno danas 🤞
    Dubrovčanka isto sretno🤞, napeto je pred ciljem..
    Baš se veselim vašim bebicama🥰🥰 a bome i mojoj isto  nikako da nešto krene svaku većer neki lažnjaci bar mislim da jesu.
    Sutra pregled pa me baš zanima što dalje🤔, a za vikend termin☺️

Zadnja menstruaciju 12.6
    Termin poroda 20.3
    Curica💗

elle 🙋‍♀️
    15. Ožujak 2022. 09:50

Dobro jutro cure 🌞
    Sretno danas na pregledima 🤞

💁‍♀️32g.- nizak amh (1,6)
    💁‍♂️30g.-sve ok
    BETAPLUS
    1.IVF 06/2021 - 3 folikula - 3 oplođene j.stanice,vraćen 1 dvodnenvni 🙃
    12dnt beta 183,2 14dnt beta 364,2
    27.02.2022. 💕💕💕

Tejuska♡
    15. Ožujak 2022. 10:12

Tanja drzim figice,ma da svaka je trudnoca individua za sebe 😇🤗♥️
    Dubrovcanka cekamo s nestrpljenjem ♥️
    Hukicaaa i ti si tu s terminom 🤭🤭

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

Maya34
    15. Ožujak 2022. 10:13

Sretno na pregledu danas tko ima 🤞❤️
    Bambolina jedva čekam da nam se javiš nakon poroda, nadam se da ćeš ti to brzo 😊❤️
    Ja imam samo bolove u donjem dijelu leđa i dolje u njoj, osjećam se kao da sam se opet cijelu noć vozila na biciklu 😂🙄

2019. hipotireoza hashimoto.. Euthyrox svaki dan 75
    + 17.7.
    6.8. 7+4 🤰i ❤️ kuca 😊
    31.8. 47.47mm.. 😊 obavljen kombinirani probir, uredan
    18.3. Marino 💙
    2880g, 49cm 💙❤️🙏

LucK
    15. Ožujak 2022. 10:17

Evo mene s pregleda 
    Sve ok s bebom oko 1800 g 😍, ali ja moram strogo mirovati pa me to malo uznemirilo 😳😭 glavom je dolje nisko pa mi radi pritisak
    Počela se otvarati i cerviks se još skratio na 21 mm
    Odsad idem u TA, moram još jednom iat vaditi, urinokulturu i kks
    Porodiljni mi počinje 21.3. 😊 a cilj nam je sad nekih 36, 37 tjedana dostići 💪

31👩‍❤️‍💋‍👨38

LucK
    15. Ožujak 2022. 10:19

tanja24

Hej curke moje, evo bas sad citam temu koju sam otvorila prije 7 god, 2015 na ovom forumu:) kad sam rodila svoju curicu. Bas sam se osjecala ovako ko i danas i to s istim nalazom hehe i rodila za 10 dnaa od toga. A mene danas šoraju od jutra lažnjaci, bar se nadam da jesu. Nije nam jos vrijeme, ali malo me baca bol na leđa nisko iza i to me sad malo zabrinjava, sto je redovito i bolnije. Malo me lovi panika, taman mi muz otisao na teren jutros 🤦‍♀️na 4-5 dana. Bila na pregledu u nedjelju i dr rekao da nema razloga da rodim ranije pa se nadam da i ne budem iako 2cm prohodno do ovoja i glavice odnosno prst otvorena. Joj držite fige da jos izdrzim u komadu tek smo 35+3.

Držim ti fige da se ne pokrene još 😇💪

31👩‍❤️‍💋‍👨38

Maya34
    15. Ožujak 2022. 10:31

Kako je to nepravedno 🙈 jedne sve rade da se počnu otvarati, a druge moraju mirovati 🥴 ove naše proljetne bebe su baš tvrdoglave 😁
    LucK samo ti miruj i biti će sve super, bitno da je beba dobro 😊❤️ 

2019. hipotireoza hashimoto.. Euthyrox svaki dan 75
    + 17.7.
    6.8. 7+4 🤰i ❤️ kuca 😊
    31.8. 47.47mm.. 😊 obavljen kombinirani probir, uredan
    18.3. Marino 💙
    2880g, 49cm 💙❤️🙏

Tejuska♡
    15. Ožujak 2022. 10:33

LucK

Evo mene s pregleda
    Sve ok s bebom oko 1800 g 😍, ali ja moram strogo mirovati pa me to malo uznemirilo 😳😭 glavom je dolje nisko pa mi radi pritisak
    Počela se otvarati i cerviks se još skratio na 21 mm
    Odsad idem u TA, moram još jednom iat vaditi, urinokulturu i kks
    Porodiljni mi počinje 21.3. 😊 a cilj nam je sad nekih 36, 37 tjedana dostići 💪

Super za bebicu ♥️ mozete vi to,samo polako,biti ce sve u redu,vec si dogurala do dobrih tjedana 🎉🤗

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.