Proljetne bebe 2022.🌹🌺☀️♥️ 🌄🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Malena3
    14. Ožujak 2022. 15:13

Pozdrav svima. Termin mi je 15. 5. Svi nalazi i pregledi uredni. Zadnjih par dana mije tako teško hodati, kretati se. Osječam baš težinu u trbuhu i najbolje mi je kad ležim. Pokrete sve normalno osjetim. Da li se koja susrela sa time? Da li se moram brinuti? Hvala svima 

CoKSa
    14. Ožujak 2022. 15:48

Malena3

Pozdrav svima. Termin mi je 15. 5. Svi nalazi i pregledi uredni. Zadnjih par dana mije tako teško hodati, kretati se. Osječam baš težinu u trbuhu i najbolje mi je kad ležim. Pokrete sve normalno osjetim. Da li se koja susrela sa time? Da li se moram brinuti? Hvala svima

Ah cari trudnoce😁 normalno je. 

Amelie
    14. Ožujak 2022. 16:00

Malena3

Ti i ja smo blizu po terminima.. ja već 13 dana imam strogo mirovanje zbog skraćivanja cerviksa, ali ne mogu reći da mi jako teško pada jer sam si i postala sva teška još dok sam se mogla kretati. Pogoršalo bi se kad nisam imala redovito stolicu.. a i s tim se i dalje patim i moram uzimati koješta da se pokrene. Tak da rekla bih da je očito normalno.. to je sve blaženo drugo stanje🤭🙄 Mene je onako cijelom dužinom zatezao trbuh.. i osjećaj napetosti u području želuca nakon jela..

Pokušavamo od 09/2019.
    2x missed ab 8 i 6tj (2020)
    09/21- beta 245❤️
    0.4 ml heparin 💉➡️ 25.tj. 0.6 ml
    05/2022 👶🌸💓

• Malena3
    14. Ožujak 2022. 16:48

Amelie

Malena3

Ti i ja smo blizu po terminima.. ja već 13 dana imam strogo mirovanje zbog skraćivanja cerviksa, ali ne mogu reći da mi jako teško pada jer sam si i postala sva teška još dok sam se mogla kretati. Pogoršalo bi se kad nisam imala redovito stolicu.. a i s tim se i dalje patim i moram uzimati koješta da se pokrene. Tak da rekla bih da je očito normalno.. to je sve blaženo drugo stanje🤭🙄 Mene je onako cijelom dužinom zatezao trbuh.. i osjećaj napetosti u području želuca nakon jela..

I ja imam problema sa redovitom probavom ali to od samog početka 🤦‍♀️
    Teška sam sama sebi.. Bilo bi super da nema malca od 5godin a koji traži svoje. Zadnji pregled je bio uredan. Za 10-ak dana mi je pregled pa čemo vidjet. Ali kretanje i sve mi je užasno teško 🤦‍♀️

LucK
    14. Ožujak 2022. 16:58

Anchy super za dobar pregled😍 držim fige za urinokulturu 😊

31👩‍❤️‍💋‍👨38

Tejuska♡
    14. Ožujak 2022. 17:41

Bambolina

Evo kratko da se i ja javim. Danas mi je bio pregled u TA, zadržali me odmah u bolnici, sutra ujutro indukcija.. već sam u visokim tjednima, manje je plodne vode, beba ima cca 3100, pa su procijenili da je najbolje da ostanem da me danas prate, pa sutra indukcija. Koliko god se čovjek sprema i na to, šokirala sam se na prvu, ali sada je bolje.. sutra smo zajedno ❤❤
    Cure, znaci bebice krecu.. 🙈🤗

Jeeej 🤗🤗🤗 sretno draga,neka prode cim brze i bezbolnije i da ste brzo zajedno ♥️♥️🥰🥰

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

LucK
    14. Ožujak 2022. 17:47

Bambolina

Evo kratko da se i ja javim. Danas mi je bio pregled u TA, zadržali me odmah u bolnici, sutra ujutro indukcija.. već sam u visokim tjednima, manje je plodne vode, beba ima cca 3100, pa su procijenili da je najbolje da ostanem da me danas prate, pa sutra indukcija. Koliko god se čovjek sprema i na to, šokirala sam se na prvu, ali sada je bolje.. sutra smo zajedno ❤❤

Juhu eto ti bebice brzo 💞 sretnooo! 

31👩‍❤️‍💋‍👨38

• A11
    14. Ožujak 2022. 18:02

Cestitam na bebicama, drzim fige ostalima! 🥰
    Ja sam 34+4 ii danas sam primjetila da mi se trbuh spustio..jel to malo rano ili je normalno da sad vec krene dolje? 

• 20.04.2022. 🌷

Margita1906
    14. Ožujak 2022. 18:07

Bambolina

Auuu, sretnoooo 💪💪 Neka prođe brzo i sretno ❤️ Preuzbudljivo je kad znaš da ćeš sutra upoznati svoju bebicu 😍

Termin 26.03.

• _Katja_
    14. Ožujak 2022. 18:36

Bambolina želim ti puno sreće s porodom 🤗🍀🤞🏻

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.