Aha kod mene nije curila vodi ili urin al imam neki mlijecni rijetki iscjedak, nema ga puno al vecinu trudnoce nisam imala nist.
Jesi taj mliječni razmazala na wc papiru pa je na svijetlosti kao sjajni trag? Jel imaš sluzni čep jos?
E kod mene ako nije čista tekućina onda se vidi taj sjajni ili blagi mliječni trag, pa se zato ja ipak nadam da nije plodna voda, nego eto samo iscjedak ili mokraća…
Ja sam prije 2 dana to spomenula Dr. i reko mi je da je to od sluznog.. S time da to nemam na svakom brisu.. Jedino jucer je bio sitni komadić sluzi.. Reko je ako bude sukrvice uz to, odmah u bolnicu a dok je tako čisto da samo pratim doma…
Ma da? Vidis ja idiot ocekujem da ce biti ili nes smedje ili krvavo ili zeleno, a ne tako mliječno... al dobro je i ovo znati, tnx 😊
Dobro jutro i ugodan vikend svima želim.
Je li netko zbog nedostatka željeza pio Kendural C? Svaki put mi je od njegove konzumacije loše🤢 Jednom mi je bilo slabo u cijelom tijelu, drugi put mi se želudac jako ljutio, pa kombinacija lagane boli u želucu i slabost u tijelu🤷
Ne budem ga više pila, no zanima me je li još netko imao takve reakcije
Aha kod mene nije curila vodi ili urin al imam neki mlijecni rijetki iscjedak, nema ga puno al vecinu trudnoce nisam imala nist.
Jesi taj mliječni razmazala na wc papiru pa je na svijetlosti kao sjajni trag? Jel imaš sluzni čep jos?
Djeluje sluzasto, al je bas bijela bijela boja. Nije grudicasto il nest. Cep mi je ispao prije 17 dana 😂😂
Ma i kod mene bijelo... Opa, tebi ispao, znaci čeka se da bebolino odluči 😁😁
Dora kak se ti drzis?
Trebala bi hodat, s obzirom da sam otvorena al pocne me bolit pa se strovalim na lijevi bok glupača 🤣🤣 al ona je mirnija, tu i tam se javi, pa štuca i reko je Dr. ako se skroz umiri kroz dan, da rađe dodjem da oni vide nego da se zakomplicira na kraju.. Al valjda posto je glavom i licem prema dole da je odlucila tu i tam rukama i nogama dat do znanja da je tu 😍😍
E kod mene ako nije čista tekućina onda se vidi taj sjajni ili blagi mliječni trag, pa se zato ja ipak nadam da nije plodna voda, nego eto samo iscjedak ili mokraća…
Ja sam prije 2 dana to spomenula Dr. i reko mi je da je to od sluznog.. S time da to nemam na svakom brisu.. Jedino jucer je bio sitni komadić sluzi.. Reko je ako bude sukrvice uz to, odmah u bolnicu a dok je tako čisto da samo pratim doma…
Ma da? Vidis ja idiot ocekujem da ce biti ili nes smedje ili krvavo ili zeleno, a ne tako mliječno… al dobro je i ovo znati, tnx 😊
😎😁😁
Pozdrav sa... parkiralista 👋😅 cekam opet da se obavi speceraj. Imam na popisu par stvarcica koje su ostale, nadam se da to bude sve dostupno i grem doma. Sve planski, nema landranja okolo😌🙅♀️
.
Iscjedak - meni zadnjih par dana pojacan. Mlijecni, bez mirisa, bez ikakvih grudica, posebice nakon spavanja, kad se dignem, dok dodjem do wc-a, osjetim kako mi na gacice promoci. Ali nije plodna voda niti sluzni cep, tako da sve 5🙏
.
Spavanje - srednja zalost😩 5 pis pauzi sveukupno, kao da se natacem litrama dok spavam... pa mi vruce, otvorim prozor malo jer nemam zraka, dragi se smrzava jer vani pada snijeg, a mene valunzi peru🤣🤷♀️
.
Aktivnost bebe - meni doktor na proslom pregledu rekao dan "obratim pozornost" na aktivnost bebe, ne moram brojat pokrete niti ista zapisivati, samo ako bi se naglo stisao malisa da dodjem na hitnu. Of korz, meni dan jucer zbog tlaka bio u kooomi, ja mirna, malisa miran. Vec sumnjivo miran. Idem spavati i osjetim da stuca, ali stucanje se ne racuna kao pokret jer nije "voljni", nego refleksi. Ja vec sva zabrinuta, legnem, kad je krenulo nabijanje😳 u trenucima sam drzala dlan na trbuhu jer sam imala feeling da ce izletit van🤣 neka, neka. Zaspala sam nekako uz to guranje i trešnju. Danas, ja bolje i aktivnija, osjetim i njega da je budniji 🙏
.
Uzivajte u vikendu, curke! Terminuse - sretno! Nama ostalima - miran i lijep vikend 🥰🤗
Dora kak se ti drzis?
Trebala bi hodat, s obzirom da sam otvorena al pocne me bolit pa se strovalim na lijevi bok glupača 🤣🤣 al ona je mirnija, tu i tam se javi, pa štuca i reko je Dr. ako se skroz umiri kroz dan, da rađe dodjem da oni vide nego da se zakomplicira na kraju.. Al valjda posto je glavom i licem prema dole da je odlucila tu i tam rukama i nogama dat do znanja da je tu 😍😍
Znam, ni meni se ne hoda nakon ovakve noci a o seksualnim aktivnostima da i ne pricam. Al mislim si da imam vremena jos dost (Petra mi prognozira Uskrs) pa da bude sve ok makar mi ti svi simptomi govore da ce on htjet ranije doc. Trbuh mi se malo spustio, al nije to jos ni blizu mislim, rice me u kraj rebra.
Pokreti su znaci drugaciji ali ih ima?
Jucer navecer mi je cak malo muka bilo kad je krenula ta bol a nisam povracala ni jednom od pocetka trudnoce.
.
Jagodica doktori nam imaju razlicita misljenja, moj kaze da se stucanje broji jer je beba ziva i zdrava ako stuca. Al nemam i dalje potrebe za detaljnijim promatranjem pokreta jer je ovaj mali stalno u pokretu, samo je sad osjecaj drugaciji.
.
Joj cure, znam da sam si pozeljela 21.al to je vec sutra a ja nisam spremna 😂😂😂 mozda drugi tjedan.
Emmie🙏🏻🥰🥰 ljubi svoju ljepoticu punoooo …
Lussi eto na vise i svrbež i sve tegobe koje nedaj uzivat u najlipšem periodu zivota … Aj nek nas jos 5 tj i cao zdravo hahah🥰drz se
Baas taak..ma jos malo mozemo mi too😍😍💞💞😍🤞🏼
Popis termina i rodenih beba str. 1652💕
.
Jutro cure ☕
Prvi dan proljeca, a snijeg lagano , bas divno 😅
Mene je pocelo ucestalo dolje bolit i kicma, stvrdne mi se i trbuh cesce al mi jos nije alarmantno za bolnicu. Danas sam skuzila da jedva dodjem do svoje gospodje, stvarno je vrijeme da se odem porodit. Idem sad u speceraj i hodat pa se mozda nesto i desi kasnije ,samo da mi ne pukne vodenjak nasred konzuma 😆
Sto se tice znojenja to sam vec pisala, ja budem po noci mokra,mokra, hormoni luduju, pipala sam se stalno dolje i nije plodna voda, al bijelog iscjetka imam redovno 🤷♀️
I da neznam kak druge terminuse, al mene vec pred kraj hvata nervoza, muz mi ide na zivce sam od sebe, sva sam si neka bezvoljna, ne znam jel bi plakala ili vikala , valjda mi je vec dosta svega, hocu ic rodiiiit 👶🏻
Svima zelim ugodan i miran dan 🌞
Ja- 34 god, muz-38 god
Ena 25.03.2021 ❣
Drage dame samo da vas pozdravim 🌷
Cestitam svim mamama koje su rodile, koja radost!
Svima ostalima da nastavimo sto lakse, cuvajmo se.
Pregled - beba ima 3300 u 38 tj. U srijedu idem na prvi ctg. Eto meni je doktor sam od sebe rekao sto vise setati i seks jer on kao potice. Do sada sam se cuvala, a nakon pregleda sam odmah otisla malo prosetati.
Jedino ga zaboravila pitati za iscjedak. I meni je zuci.
.
Nama radovi po kuci jer majstor nije mogao prije. Tako da je i mene to docekalo. I kazem ja muzu gdje cemo se seksati sada kada mozemo hahahha. Sad spavamo u prizemlju kod djevera. A ja cu danas kod svojih i tamo prespavati jer dedo sutra slavi 96 rodendan pa ce i ostali doci i vratit cu se kuci.
.
Ja inace losije spavam, budim se zbog bolova u kukovima i onda pisanje. Tako da je cijelu noc okretanje. I dosadan je taj iscjedak koji ide i po noci pa vazda mijenjanje gacica.
.
Sto bolji vikend svima!
https://lb1f.lilypie.com/pi8fp2.png
Sortiraj odgovore
Najstariji