Proljetne bebe 2021 pt. 2

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    20. Ožujak 2021. 08:09

Aha kod mene nije curila vodi ili urin al imam neki mlijecni rijetki iscjedak, nema ga puno al vecinu trudnoce nisam imala nist. 

Girl1234
    20. Ožujak 2021. 08:09

A sve se to nešto priprema.. Brzo ćeš ti, NevaEva 🙊🥰

Blighted ovum, 6/2020, 10. tt 💔
    Rainbow baby 🌈🙏 7/2020 ❤️

mom_of_4
    20. Ožujak 2021. 08:22

Bebolinka 🥰
    Palonkice ti si u super tjednu naspram mene a mene isto nocas uhvatili menstrualni bolovi ,bole leda u dnu i prema naprid jajnici vrte i sad osjetim malo..moguce zbog moje nervoze p sam odlucna danas da stanem na loptu a hormonima i zivcima da si ne načinim “stetu”brk da ne ugrozim
    bebu preuranjenim porodom zato sta san ja luda nije dite krivo..🙏🏻 Nadam se da si nas sve preporucila na misi💜

• Dora2021
    20. Ožujak 2021. 08:27

NevaEva

Aha kod mene nije curila vodi ili urin al imam neki mlijecni rijetki iscjedak, nema ga puno al vecinu trudnoce nisam imala nist.

Jesi taj mliječni razmazala na wc papiru pa je na svijetlosti kao sjajni trag? Jel imaš sluzni čep jos? 

• Bebanomoje
    20. Ožujak 2021. 08:30

NevaEva bome kod tebe se opako priprema, nije ni cudno kad si se zabilježila za 21.3 😛 slobodno mi posudi malo svojih simptoma 😅
    Tvrd trbuh je valjda nešto kaj mi je 'najdosadniie'. Mislila sam da ce sinoc proci kad legnem na lijevi bok, ali jok.. ne kužim ja to vise nista, ali bome da budem iskrena od jučer sam bas i psihički down u stilu kad ce to vise. Kad sam rekla muzu da ce me doktori pustiti do 29.3 (kao do 41 tj) i tek onda mozda inducirati, samo mi je odgovorio - ajme pa ti ćeš prolupati do tada 🤣 

• Bebanomoje
    20. Ožujak 2021. 08:38

Dora2021

NevaEva

Jesi taj mliječni razmazala na wc papiru pa je na svijetlosti kao sjajni trag? Jel imaš sluzni čep jos?

E kod mene ako nije čista tekućina onda se vidi taj sjajni ili blagi mliječni trag, pa se zato ja ipak nadam da nije plodna voda, nego eto samo iscjedak ili mokraća...

• Dora2021
    20. Ožujak 2021. 08:48

Bebanomoje

Dora2021

NevaEva

E kod mene ako nije čista tekućina onda se vidi taj sjajni ili blagi mliječni trag, pa se zato ja ipak nadam da nije plodna voda, nego eto samo iscjedak ili mokraća…

Ja sam prije 2 dana to spomenula Dr. i reko mi je da je to od sluznog.. S time da to nemam na svakom brisu.. Jedino jucer je bio sitni komadić sluzi.. Reko je ako bude sukrvice uz to, odmah u bolnicu a dok je tako čisto da samo pratim doma... 

20. Ožujak 2021. 08:51

Dora2021

NevaEva

Djeluje sluzasto, al je bas bijela bijela boja. Nije grudicasto il nest. Cep mi je ispao prije 17 dana 😂😂

20. Ožujak 2021. 08:51

Dora kak se ti drzis?

Lunica
    20. Ožujak 2021. 08:52

Jutro cure🌺🌺
    Ja muku mucim s hemaroidima😩😩😩😩😩
    bas me jako bole i peku,najednom se upalili prije dva dana...evo nema sto ne staljam ali pomaci na bolje su minimalni.moram ih izlijeciti prije poroda jer ce mi biti jos gore od naprezanja...ocito svaka imamo neke tegobe pogotovo ovako pred kraj😆
    moram paziti na prehranu i mazati sad intezivno
    ..ahh...
    zelim vam ugodan vikend trudnicice i mamice💕💕🌷🌷stize proljecee, nase vrijeme🌺🌺

ᗰIᕼᗩᗴᒪ 6.5.2021.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.