Proljetne bebe 2021 pt. 2

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ines
    19. Ožujak 2021. 12:18

Petra, nadam se da je svekru sada bolje i da vise nece dolaziti do takvih scenarija 🤞🙏 a sto se tice hitne i njihove azurnosti mogla bi knjigu napisati sta smo mi sve prosli kad je tata nastradao, tak da sve znam, sve mi jasno. Okej naravno gledaju se prioriteti, al posto imam rodaka koji radi upravo taj posao, vozac je hitne i naslusala sam se svega 🤔🙄 ne kazem da su svi takvi, ali ima ih, neki jednostavno ne dozivljavaju svoj posao kao poziv vec eto tako, shvacaju ga previse olako. Ali to je nazalost tako 🤷‍♀️

Voznja, ljudi moji malo reci da ooobozavam voznju i vozit auto, mene to toliko opusta i nikad mi nece dosadit. Ne znam kako bi uopce zivjela da me netko ima obavezu vozikat kad se meni nekud sprdne ili moram nekud ic, ma de bjezi nema teorije. Fino sjednem, idem kad hocu, kud hocu, obavim sve sto imam laganini, nitko me ne ceka, vratim se kad mi se vraca. Stvarno zene moje vozite, okej slazem se danas je to potreba, ali meni je to ujedno i uzivancija. Meni je to moj nacin opustanja, muzikica, spusteni prozori (preko lijepih dana) ma milina, ko tome moze odlolit 🥰🥰 a sto se straha tice, vjerujte znam sta je strah od voznje itekako, ja kad sam dolazila na prvi sat malo rec da sam plakala, isplakala sam sve suze koje su bile u meni, odsjekla sam se ziva doslovno. I onda sat po sat, Ines pocela uzivati i zavoljela voznju toliko da sam jedva cekala iduce sate da me zovu. Instruktor mi je bio topcina od covjeka s kojim smo i dan danas jako dobri prijatelji, ucio je i muza i mog brata prije mene, tako sam i izabrala njega i tom covjeku sam jedinom zahvalna sto me opustio i sto je vjerovao u mene jer je vidio koliko volim vozit i koju strast i opustenost imam dok vozim i nije mi dopustao da me obuzima i koci strah. Tako da curke, snagu i volju u glavu, volan u ruke i uzivajte 🥰🥰

Nikac, bas mi je zao sto si to prosla, zelim ti sretan 2. rodendan sa zaksnjenjem ❤❤

Emmie - ajmeee kolika je Ayaat slatkicaa 🥰🥰🤗 predivna je 

Nea 💗

Ines
    19. Ožujak 2021. 12:19

Sfinga, vrtoglavice i slabosti sam imala, ali vise na pocetku trudnoce. Isto mi je znalo doci toliko slabo da bi se bojala sama otici na wc da ne bi slucajno pala putem. Takoder naglo ubrzan, pa usporen rad srca. Vadila nalaze sve uredno. Na kraju je ustanovljeno da je to utjecaj hormona, kod nekoga bude okej, kod nekoga dosta izrazeno i da ce proci kako trudnoca bude odmicala, tako je i bilo. Do kraja trudnoce nisam hvala Bogu vise imala s time problema.
    Za zeljezo sam ja uzimala Heferol i bio mi je super.

Anksioznost, ja osobno nikada nisam imala tolike napadaje panike da bi se gubila i da bi mi toliko bilo lose. Hvala Bogu imam dobru kontrolu sa samom sobom kad je panika u pitanju. Zna me uhvatit, al to budu blazi oblici, tipa ubrzan puls i rad srca, da se oznojim, bude mi tesko disati, al to traje par minutica dok se ne saberem i kasnije sam super. Dok imam primjer svog brata koji je baaas panicar i imao je napadaje panike da je zavrsio na hitnoj par puta. Pogotvo kada je prekinuo osmogodisnju vezu, tad je prvi puta i zavrsio na hitnoj. Nije se mogao smirit, hroptao je koliko nije mogao udahnut kako treba, srce mu je lupalo nenormalno. Sjecam se ko dan danas toga, kad me mama zvala, ja bas bila na sezoni na moru. Uzas. Da bi tada radeci pretrage ustanovili da zapravo ima urodenu manu aritmije srca, ubiti nekakav zalisak koji ne smeta, nije za operaciju, ali mu stvara probleme kod pravilnog rada srca. I od tada mora piti terapiju da izbjegne te teze aritmije koje mu se desavaju kad god je pod vecim stresom. Tako da da, imala sam priliku nazalost vidjeti kako to uzasno izgleda i ne zelim to nikome. Tako da se suosjecam sa svima vama koje imate takvu vrstu panike i straha bilo od poroda, bilo od neceg drugog. To je nesto s cime treba naucit zivjet i nosit se najbolje sto mozes 💪😊

Nea 💗

kety992
    19. Ožujak 2021. 12:19

Zara- uff...onda cu ga natjerat da se okrene 🤣🙊🙊 tek nam je dns 31 punih pa onda ce on to valjda rijesit😅 iako nema veze...kako god,rodit ce se...samo nek stigne ziv i zdrav 🥰

https://lb1f.lilypie.com/sLAfp2.png

MareiKate
    19. Ožujak 2021. 12:20

Mi smo u selidbi pa vas samo čitam, ali zanima me Blossom! Kako si? Jesi saznala smiješ li dojiti uz lijekove koje primaš? Jesi došla k sebi, jesi izašla iz bolnice? Kako je Lorena? 😘

19. Ožujak 2021. 12:41

kety992

Zara- uff…onda cu ga natjerat da se okrene 🤣🙊🙊 tek nam je dns 31 punih pa onda ce on to valjda rijesit😅 iako nema veze…kako god,rodit ce se…samo nek stigne ziv i zdrav 🥰

Kety, bas sam htjela napisat da si me sa Zarom zamijenila. Njena mala je veca beba a okrenula se s 33 na zadak. Moj je bio do valjda 29 ili 30 poprecno i okrenuo se naglavacke pa dubi tako od onda 😅 A tad su mi vec rekli kako je veci da postoji opcija da ostane poprecno i eto okrenuo se.
    Kazu cure da ima vremena, meni je moj privatni gin.rekao da se uglavnom s 32, 33 tj.smjeste i to je to al vidis da iznimaka. Drzim fige da se okrene 😊😘

19. Ožujak 2021. 12:47

Ja si idem slozit 3u1 pa prokuhat konacno bocice, dude, izdajalicu. Muz radi, nismo jos poceli s projektom "otvaranje" al mi je opet kapnuo komadic cepa. Dakle meni to ispada sad vec 16 dana (ukupno je 4 puta bio taj smrkljic), otvorena vec 10 dana prst, bh me bole kao menstrualni grcevi (blagi za moj pojam), tjeraju na wc, bole u preponama i ledjima u medjuvremenu, nos mi se zatvorio kao da budem bolesna i mali je malo drugaciji, osjetim ga svako malo, nema panike oko toga al je drukciji. Ja vec 2tj.imam simptome kao neki par dana prije poroda ali kod mene nema trudova. Tak cu do sudnjeg dana, velim vam. Bit cu trudna jos i dok vi sve rodite a ja si valjda jedina zelim porod odma da mogu birat 😂😂😂

19. Ožujak 2021. 12:51

Girl u Kc pada nekakav snijeg 😱😳😳😳
    Pa kakvo je ovo vrijeme..
    .
    Cure, pitanje.. mi smo tu manja sredina i znaju nas svi, mislila sam dok muz dolazi po nas da nesto uzme za sestre i dr. koja me poradja. Za dr.cu ja kupit unaprijed jer znam sta cu ali sta za sestre? Kolace? Bombonjere? Jel vi to prakticirate, jel glupo da ista nosim? Fakat su svi super prema meni.. makar ak porod bude tezak nist od toga.. 😁😂😅😅

kety992
    19. Ožujak 2021. 12:54

NevaEva

kety992

Zara- uff…onda cu ga natjerat da se okrene 🤣🙊🙊 tek nam je dns 31 punih pa onda ce on to valjda rijesit😅 iako nema veze…kako god,rodit ce se…samo nek stigne ziv i zdrav 🥰

Kety, bas sam htjela napisat da si me sa Zarom zamijenila. Njena mala je veca beba a okrenula se s 33 na zadak. Moj je bio do valjda 29 ili 30 poprecno i okrenuo se naglavacke pa dubi tako od onda 😅 A tad su mi vec rekli kako je veci da postoji opcija da ostane poprecno i eto okrenuo se.
    Kazu cure da ima vremena, meni je moj privatni gin.rekao da se uglavnom s 32, 33 tj.smjeste i to je to al vidis da iznimaka. Drzim fige da se okrene 😊😘

Da da ..s njom sam te zamijenila valjda 🙈 a valjda ce se okrenut 🤞 necu se zamarat tak ne mogu nis po tom pitanju napravit.bitno da on raste i da je dobro 🥰 

https://lb1f.lilypie.com/sLAfp2.png

Sfingaaa
    19. Ožujak 2021. 12:58

Hvala na objašnjenju za preglede u bolnici! Dakle čak i ako nije visokorizična trudnoća i ako je bez komplikacija, svaka od nas će zadnje tjedne provesti provodeći preglede u bolnici?  Oke, to mi je bitno da si u glavi stvari posložim
    I hvala vam svima koje ste napisale svoje priče o napadima panike i anksioznosti 

Termin Lipanj 2021 🤰

Ines
    19. Ožujak 2021. 13:06

NevaEva

Girl u Kc pada nekakav snijeg 😱😳😳😳
    Pa kakvo je ovo vrijeme..
    .
    Cure, pitanje.. mi smo tu manja sredina i znaju nas svi, mislila sam dok muz dolazi po nas da nesto uzme za sestre i dr. koja me poradja. Za dr.cu ja kupit unaprijed jer znam sta cu ali sta za sestre? Kolace? Bombonjere? Jel vi to prakticirate, jel glupo da ista nosim? Fakat su svi super prema meni.. makar ak porod bude tezak nist od toga.. 😁😂😅😅

Ne znam kako je drugdje po bolnicama, mi smo htjeli narucit catering za njih, ali zbog korone ne daju nista od hrane tako, pa sad nezz dal ce dozvolit i kolace, opet kazem tako je bilo kod mene u bolnici. Pa smo kupili svakoj sestri kavu, cokoladu veliku, stavili jos par sitnica njima zajedno u vrecicu tipa bombonjere, nekakve bombone, sokove itd..a doktoru koji mi je bio na porodu smo vino, bombonjeru i kavu. 

Nea 💗

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.