Proljetne bebe 2021 pt. 2

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    19. Ožujak 2021. 11:24

AnaAn strah te.. bude se to smirilo. Meni bi se povisilo jos dodatno jer bi ja pocela panicarit zast mi je tlak visok 😂😂
    Da.. mali ima puuuno kosice, zato i kazem da je imala zgaravicu ocito. E ak se moj rodi celav! 😂😂🤣
    .
    Girl ja sam mislila da pravi tjeraju na wc a ne bh.
    Kod mene je sve nest drukcije, imam bh koje bole i otvaraju i tjeraju na wc. Ocito nisu pravi trudovi kad ne boli jako i imam vec 2 tjedna a porod jos nije poceo. Svako tijelo je drugacije.. 
    .
    Ctg su meni 1.put napravili u TA u 35.tj.i od tada svaki tjedan.. dakle vec 3 puta. Meni nije bas ugodno jer me zgaravica pece dok tak lezim i jer mi bebicu prodrmaju dok spava pa se njemu to ne svidja i postane hiperaktivan. Onda ga ja smirujem pa dodje sestra i zbudi ga 🙄🙄🙄 dok ga smirim otkucaji budu 140, dok ga sestra razbudi i on pozivcani idu do 180.

kety992
    19. Ožujak 2021. 11:35

Evo nas s kontrole....beba na zadak 🤯🤯🤯🤯 poslala me dalje u bolnicu da me imaju pod kontrolom...a bas sam se veselila prirodnom porodu
     🤣🤣🤣 mozda se okrene jos 😒🤔🤔 zatvorena jesam,uglavnom...

https://lb1f.lilypie.com/sLAfp2.png

kety992
    19. Ožujak 2021. 11:37

I da željezo mi je 11 ..nije na donjoj granici al nije bas ni daleko...tak da nastavljam s ovom kombinacijom i dalje.

Girl1234
    19. Ožujak 2021. 11:46

Bebanomoje, sve okej, ja samo pitam da znam. Moga su izbacili kad je bilo poluprazni.... 
    Daaa, pravi trudovi tjeraju na wc, al vidim da ovdje spominjete i nakon BH pa mi nije bilo jasno
    Znači ja posla u grad po ukrase za balkon, računala urediti cvijeće i to prije bebe.. Izađem iz ducana, snijeg 🙊🙊🙊

Blighted ovum, 6/2020, 10. tt 💔
    Rainbow baby 🌈🙏 7/2020 ❤️

kety992
    19. Ožujak 2021. 11:46

Babyboy - ja sam bila jednom kod veceka na uzv,jako sutljiv covjek 🙊🙈 al ok je.
    Meni su ctg prvi put sa 38 tj u obje trudnoce radili.sad cemo vidjet.
    NevaEva-do kad je tvoj decko bio na zadak? Necu nis znat do petka sljedeceg a vec se bojim da je pre velik da se okrene 😑😔

Sfingaaa
    19. Ožujak 2021. 11:47

Ja očito nemam pojma o hrpi stvari koju vi sve znate, a konkretno me zanima zašto radite pretrage u bolnicama, a ne u domovima zdravlja kod svojih ginekologa? Ja sam u 28. tt, trudnoća je uredna...

Termin Lipanj 2021 🤰

• ertzui
    19. Ožujak 2021. 11:51

Kety drzim fige da se okrene uskoro. 🤞 mislim da je netko spominjao da postoje neke vjezbe ili poze da se potakne beba da se okrene. 🤔

[/ url

Girl1234
    19. Ožujak 2021. 11:52

Kety, mislim da ti se beba ima vremena još okrenuti

Blighted ovum, 6/2020, 10. tt 💔
    Rainbow baby 🌈🙏 7/2020 ❤️

Lonmi
    19. Ožujak 2021. 11:53

Sfingaaa

Ja očito nemam pojma o hrpi stvari koju vi sve znate, a konkretno me zanima zašto radite pretrage u bolnicama, a ne u domovima zdravlja kod svojih ginekologa? Ja sam u 28. tt, trudnoća je uredna…

Neke idu u bolnicu na pretrage ranije zbog neke problematike, neke od pocetka vode trudnocu u bolnici, a u visokoj trudnoci te salju zbog ctg-a i ostalih pretraga u bolnicu u kojoj planiras roditi, sad kako koji ginekolog ima praksu. Neki salju ranije u trudnicku u bolnicu, neki tek od ajmo rec 36 tt 😊

Lonmi
    19. Ožujak 2021. 11:55

Kety mozda se jos i okrene 😊
    Ja ponekad pomislim da poprecno jer me zna tuci u drugacijem smjeru, ali nije 😂
    Sad s rukama mlati dolje po zdjelic, gospođi i preponama pa znam da je na glavi 😂, a noge po desnom rebru. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.