Cure mene narucili na prvi pregled u TA u srijedu 31.3. Jel ima ko iskustva sa dr. Sokol ili dr. Vecek ? Oni su taj dan po rasporedu
Kud ides roditi?🙈
Popis termina i rodenih beba str. 1652💕
.
https://ibb.co/86D6FFB
.
Pozdrav sa ctg-a💗
Popis termina i rodenih beba str. 1652💕
.
Jutro curke!
Ayaat je predivna, savršena bebica 💞💞💞!
NevaEva, sad manje foruma, više datulja i sexa ( kad si već navalila rodit u nedjelju)
Mene svi zafrkavaju da će malac doć na moj rođendan, a to baš ne želim 🤣🤣🤣
Od jučerašnjeg dana se osjećam umorno, a imam posla preko glave. Pere se mašina plahtica, tetri, čarapica. Danas dan očeva i red je napravit neš fino za obed i dessert. 💪
Sretno na pregledu!!!
Ja isto cekam da ime objavi 😂😂 Dosta nasih estradnih dama radja u Petrovoj, nekak si mislim da ipak imaju bolji tretman jer nam je takav mentalitet pa zasto platiti ako mozes sve to isto dobit i for free u dobroj klinici.
Mene su probudili grcevi u trbuhu pa sam opet zaspala pa opet i tak. Trbuh tvrd ko kamen. Valjda BH iako bi trebale bit bezbolne. Ma tko ce ga znati, al danas je 37 i sunce sja vani 🤗🤩
.
Ayaat 💞 Stvarno prekrasna bebica. 😍
Cure mene narucili na prvi pregled u TA u srijedu 31.3. Jel ima ko iskustva sa dr. Sokol ili dr. Vecek ? Oni su taj dan po rasporedu
Kud ides roditi?🙈
U Petrovoj,Zg,zaboravila napisat🤦🏻♀️
Ja isto cekam da ime objavi 😂😂 Dosta nasih estradnih dama radja u Petrovoj, nekak si mislim da ipak imaju bolji tretman jer nam je takav mentalitet pa zasto platiti ako mozes sve to isto dobit i for free u dobroj klinici.
Mene su probudili grcevi u trbuhu pa sam opet zaspala pa opet i tak. Trbuh tvrd ko kamen. Valjda BH iako bi trebale bit bezbolne. Ma tko ce ga znati, al danas je 37 i sunce sja vani 🤗🤩
.
Ayaat 💞 Stvarno prekrasna bebica. 😍
Ma imaju oni poseban tretman bez obzira sta su isto u Petrovoj il bilo kojoj drugoj bolnici. Da mi je znat kak dodju do tih nekih spesl doktora jelte,i zasto se prema njoj ponasaju drugacije jer je ona eto Suput il bilo koja druga. Bas sam ljuta na to
Ne smije obican lak ni na rukama ni nogama? Na rukama mi je jos i ok al noge si ne mogu gledat bez laka😂 golo se osjecam haha Nije da necu tam bit gola al ono,ruzni su mi prsti bez laka
Sad sam vidla fotku kaj je Suput stavila, ocito je imala dost zestoku zgaravicu 😅 Al very cute. 😎 Meni ovo izgleda kao trajni lak al dobro.. nek joj bude, budemo i mi za koji mjesec, samo da se nase mrvice skuhaju do kraja i dodju nam zdrave. 💕
Daa, meni isto na Šuput izgleda kao trajni
Blighted ovum, 6/2020, 10. tt 💔
Rainbow baby 🌈🙏 7/2020 ❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji