Jagodice u 11 h sam narucena, ali planiram vec u 10 biti tamo, posto to ide po redoslijedu dolaska, tako mi frendica rekla. Idem ko Jeti sutra, neobrijanih nogu🤣🤣🤣🤣
Aha, da, sam ti urani, za takve preglede nikad nije prerano😉 samo hoces morati dugo sjedati ili jos gore stajati? A bus vidjela, glavno da ti kaze sve da je sve 5, a bit ce🥰👍
.
I ja sam kao jeti bila u pon... 🐒🦍 prvo sam si mislila "ma fuckaj ga, no me briga" 😌 onda dok sam sjedala kraj doktora, navlacila sam majcu sve nize i nize, jer me bilo sram na kaj licim🤣
.
Ovaj moj doktor iz DZ-a mi svaki put dosad pomogao sici sa onog stola. Zadnji putbu TA, doktor i sestra se odmaknu i gledaju u mene dok ja krakata, ko sestar silazim sa onog stola🙄
Cure malo nevezano ali radim spisak za DM sutra, pomagajte sa sesiricima/stitnicima za bradavice!
Da li da to uopce uzimam unaprijed i ako da koju velicinu? Imaju od Aventa 2 vel, za bradavice do 1,2 cm i za one do 2,1 cm.
Moje su pri vrhu 1,2 a prena dnu blize 2 cm.
I sta da onda uzmem manje pa na knap ili vece pa ce imati lufta?
Pula, 33 god, prvo dijete, curica Darla rođena 24. 04.2021. 💕
Hvala Jagodice, jos ima tu i tamo borbi al nista naspram kako je bilo,ovo je samo ukratko objasnjeno. Sto se tice tvoje dijagnoze, dojenja i sl.radi toga, mislim da ti stvarno nema tu tko sta rec! Neka si pojela malo burek, mljac, sutra bi mogla jedan topli za dorucak s jogurtom 😋
Curke laku noc naspavajte se, tko ima sutra pregled, sretnoo i javljajte sve! 🥰
Ja- 34 god, muz-38 god
Ena 25.03.2021 ❣
37!!!! Kaze struka "trudnoca donesena" woooohooooo!! Mogu se otvarat i radit sta hocu 💃🕺🤘😎😌🤪👸🏻
NevaEva hahahaha mislim da si ti najnestrpljivija, jedva cekas da rodis😂😂😂 i ja sam tu negdje,idealno bi mi bilo tako negdje u 38om tjednu😂🤞🏻 Mantram to i da porod bude lagan,brz,bezbolan,bez pucanja,ma idila😂😍💕💖 roze cvike i te spike😂
Panika i napadi panike - mogla bih knjigu napisati o tome. Više od 10 napada na dan bez ikakvog razloga svaki dan, godinama. Imala sam 3 godine pakla sa tim dok se nisam sama nekako izvukla. Moj "omiljeni" simptom od njih desetine je bio gubljenje osjećaja u rukama i nogama bilo gdje i bilo kada.
Panika i carski rez - već 12 godina ne živim sa napadima panike, ali još uvijek imam jedan okidač, a to je biti u bolnici. Znači, ja sam imala napad panike dug najmanje jedan sat , zajedno sa srčanim odkucajima od 169 udaraca na minutu za vrijeme carskog reza i sve tako dok se nisam porodila. Ja se nisam prepala carskog reza niti epiduralne nego samo činjenice da mi neprestano mjere tlak i srčane otkucaje🤦🏻♀️. Stvarno nisam normalna... Rekla sam doktorima da će se to desiti, ali nisu mi dali ništa za smirenje...samo su mi rekli da im kažem ako se budem osjećala loše. 🤷🏻♀️. Hvala im što nisu paničarili o mom srcu zajedno sa mnom.
.
Kad sam rodila, jednostavno mi više nije bilo stalo što mi mjere jer sam samo gledala malenu koja je bila pored mene. Tlak i srce su bili savršeni!
.
.
NevaEva hahahaha mislim da si ti najnestrpljivija, jedva cekas da rodis😂😂😂 i ja sam tu negdje,idealno bi mi bilo tako negdje u 38om tjednu😂🤞🏻 Mantram to i da porod bude lagan,brz,bezbolan,bez pucanja,ma idila😂😍💕💖 roze cvike i te spike😂
Racionalni dio mene zna da mogu bit trudna jos mjesec dana al si ne zelim priznat 😂 Budemo mi to sam tak rijesile. 😎
.
Emmie drz fige da tak i mi ostale ostanemo sabrane kao ti :) Jel Ayaat raste i papa kako treba? 💞💞
Jutroo,sretno na pregledima danaas🤞🏼🤞🏼
Popis termina i rodenih beba str. 1652💕
.
NevaEva sve će biti ok sa vama i sa bebicama! Ne brini💖.
Ayaat je prava debeljuca i super napreduje. Malo je muči probava/vjetrovi ali to je normalno jer su crijeva nezrela🥰
https://ibb.co/6v6sZkG
Jutro, curke.
Sretno na pregledima.
Ayaat je predivna. 💕
Blighted ovum, 6/2020, 10. tt 💔
Rainbow baby 🌈🙏 7/2020 ❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji