Proljetne bebe 2021 pt. 2

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • EmEn9
    09. Ožujak 2021. 13:44

Ružice u Rijeci kad rodiš pokažu ti bebu i onda ju odmah izvažu i pregledaju i malo operu i daju ti ju odmah da ju probaš dojit znači još u rađaoni odmah dok je muž s tobom ali nije ti to da sad beba ono jede nego vise da se povežete i da beba povuče par puta da počne dolaziti kolostrum i mlijeko, tako da u biti beba par puta povuče malo onako duda i zaspi ili pusti bradavicu i zaspi. To je više za povezivanje.  I onda si s bebicom i mužem tu u rađaoni nekih 1-2h ovisi o sestri koliko te pusti i onda tebe otpelju u sobu a bebu na pregled i donesu ti ju nakon par sati tj otprilike 2-3h i onda krenes bas sa dojenjem kad plače jer u biti ni neznaš šta drugo s bebom nego dat joj jest kad plače 🤣🤣
    .
    Da da ja sam odustala od poroda sad kao da ide unazad a ne unaprijed tegobe i simptomi su sve blaži umjesto sve jači 🤣🤣 Ma di nam se žuri ima vremena 🤣🤣 Kaže mi aplikacija pa vi ste rodili 🤣🤣🤣 čak i aplikaciju sam zbunila nezna sta samnom🤣🤣🤣 
    .
    Petra ma nek si ti malo odspavala 🤣🤣🤣 

Lonmi
    09. Ožujak 2021. 13:48

anaAn

Jastuk i poplun sigurno necu kupovati, jer to dijetu ne treba. Spavat ce na ravno i biti pokriven dekom. Jos samo fali da ga prekuham s poplunom.

Mi smo dobili s kindacem, ali to ide van. Bar ne moram i za to posteljinu kupovati 🙈😂. Nisam jos ni deku kupila za dijete 😂😂😂😂, ova ves masina ima da se raspadne dok krenem prati.
    Ti si nabavila sve od odjece? Meni fale gege 😂

• EmEn9
    09. Ožujak 2021. 13:48

Ja sam kupila bebimil zato jer su mi i prva i druga cura bile na bebimilu vec nakon tjedan dana i sve je bilo ok, nikad nisam imala problema ni s grčićima ni ništa, ako je i bilo par grčića to je bilo beznačajno. Nisam ni kapi ni ništa morala koristit za grčeve i bila sam zadovoljna s njim, odgovaralo je i jednoj i drugoj tako da sam i sad uzela čisto zbog toga jer sam to već koristila i bilo mi dobro a druge dohrane nisam probala koristit pa neznam. 😉

Principessa🌺
    09. Ožujak 2021. 13:52

NevaEva nemam pojma za nokte iskreno🙈 znam kak ti je,ja sam ih maknula pocetkom godine i tak mi je cudno,fale mi🤣

Hvala Nikac🥰 jel vidis haha ja sam se pozurila kak bi curke mojih godina rekle😅 a meni to nista cudno,kad sam s deckom vec 6 godina🙈
    Ma daaj,kak je zeko sladakk,idem gledat kaj ina🙈 vezice sam sva sreca uzela, i imamo jednog plisanca kao za bebu,a stoji ko ukras🤣 i Sinoc na Sinsayu nasla igracu za kolica i onu ko spiralicu i to je to,necu igracke🤣 al ovo mi je tak slatkoo
    Hvala Girl,Gita, Petra,Thera💖💖💖
    .
    Posteljinu mi nemamo, ni poplun ni jastuk, uzela sam samo plahte dok su bile u Lidla dvije za 40ak kn, imam dvije dekice kojima nisam mogla odolit i majka radi trecu,onu ko fluffy kaj ima na instagramu "Nana puffy" 
    .
    Kaj se tice pomoci u kuci,ja sam mislila prije Uskrsa uzet jednu tetu da mi ocisti kucu bas bas,onak detaljno i negdje oko 10-15.05 tak da mi je sve cisto.. a dok rodim ce doc majka k meni na tjedan dana da mi malo pripomogne dok se ne uhodamo i da skuha..

Popis termina i rodenih beba str. 1652💕
    .

• EmEn9
    09. Ožujak 2021. 13:52

Boce sam ja prala normalno sa čarlijem kao i suđe i onda prokuhala u vodi, a nakon mjesec dana sam ih stavljala u mašinu za suđe i baš su se svaki put dobro oprale. Jedino što kad ih kuhate tj prokuhavate u vodi i kad ih stavljate u mašinu one nakon nekog vremena onako pobijele a kad ih perete samo na ruke ostanu sjajne ali mene to nije bilo briga jer ih ionako svako toliko morate bacit i uzet novu tako da je meni sterilizator totalno nepotreban. 😉 Ali kako tko voli i opet to je kako se tko nauči i kako mu je praktičnije. 😉

09. Ožujak 2021. 14:09

Thera, Petra, ja nasla po preporuci ali nije jos bila kod mene. Mislili smo cim dodjemo u zg, dakle pocetak do sredina 4.mj.pa vam onda javim? Napravim mail i posaljem ga sim pa mi se javite brojeve i proslijedim njen. Ja sam u novom zg, ona kod ljudi na jarunu posprema tak da mislim da nije problem doc joj kam treba. Po preporuci bi trebala biti odlicna. 

Principessa🌺
    09. Ožujak 2021. 14:14

Iva sad sam se sjetila,kak napreduje kredit? Jel ima pomaka?🤞🏼

Popis termina i rodenih beba str. 1652💕
    .

09. Ožujak 2021. 14:15

Posteljina - i ja sam uzela plahte u ikei, meni najbolje, na gumicu, ispod sam stavila nepromocivu podlogu takodjer iz ikee na gumicu, sve je cvrsto zategnuto, oprala na 90, u paketu je svega po dvoje i jeftino je. Ogradica iz ikee je isto super jer ide ispod madraca i sa svih strana, cvrsto, plitko, ne moze opast na bebu i ugusit ju. 
    Poplun cu kupit na zimu, sad me strah gusenja i bebe nam budu proljetnice+ljeto bebe. Sad ide u vrecu i u swaddle od tetre+deka najdalje do pupka.
    I za nas bracni krevet smo kupili zastitu s gumicom i na to plahta. Sve je bijelo tak da uvijek imam za masinu bijelog, ne cekam da se skupi 😆 

Jagodica125
    09. Ožujak 2021. 14:17

Ja cu onda prvo checkirati koji dohranu koriste u bolnici, pa onda decka po to poslati 👍 isga stvar sa setom za njegu pupka - jel ga icem tretiraju u Vinogradskoj ili ne, moram pitati, ali i to ce decko nabavit. Ja sam se namorala 🤣

Petra982
    09. Ožujak 2021. 14:20

Gospođu za čišćenje smo našli po preporuci, a sad tražim dalje nekog tko bi bio voljan dolaziti svakodnevno na par sati ujutro, uvijek po preporuci, nikad na slijepo. 
    Bočica se opere normalno i staviš minutu na najjače, dok silikonski dio stavim u šalicu s vodom. Kupujem staklene bočice! 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.