Lonmi ove sve plahte i podloge iz ikee uzmes online i posaljes jedan dan muza s frendom u zg da to pokupi. Njemu bude izletic i opustanje a obavite 😊 Ne moras ti ic i ne moras ih vidjet jer ti je to sve isto, samo su ikeine fakat sto se materijala tice dobre za pod prste a peri-deri.
Drugo ti nist ne treba.
Ja sam i madrac uzela online, komodu, stolac, krevetic.. kolijevku.. nisam samo sa magic baby bila zadovoljna s baldahinom.
.
Meni je ko da nisam trudna, nist me ne boli. Zateze me trbuh po noci eventualno malo, ne spavam i ta zgaravica dosadjuje svako malo. Ali ledja, noge, trbuh.. nista. Valjda se tijelo naviknulo 🤷♀️
Nisam dobila ni grama zadnja 4 tjedna.
E cure, ja sutra idem u trudnicku amb prvi put. I gin je kao poslao d1 uputnicu, tako mi je bar napisao u mailu. Narucila sam se uredno preko maila u ambulantu (poslala samo scan papira sa zadnjeg pregleda, naglasila da je gin poslao d1 uputnicu). Sad mene muči dal ja samo dodjem na sv duh i kažem da sam narucena i dam samo papire od zadnjeg pregleda? 😐 uvijek me strah sa tim uputnicama da me ne zeznu jer ih nemam papirnate 😥
I moj poslao uputnicu online i nisam ju vidjela ali mi je i dao papir na kojem je pisalo da je poslao uputnicu za svaki slucaj (nije bilo potrebe jer su ovi u TA vidjeli sve). Mislim da si good to go. A ako i kazu da nemaju, zovi da posalje opet i nedaj se sterat 😂
Ja sam se bome cure moje sad malo počastila sa sladoledom i stavila si šlaga gore i znate šta sad mi je mučno, nije moj želudac na to navikao a nisam mogla odolit reko ajde pojest cu. Tako da zaključak je bolje ostat na dijeti i da ti nebude slabo nego se počastit pa izazvat mučninu 🤣🤣
Emen9,
Nemoj puno jesti da sutra ne bude jao na porodu🤣.
👩 37, amh 6.2.pmol
👨 33 ,normospermia
26.09.2022. ET (trodnevni, osmostanični)
5+3 🙏❤️
Eto ti ga na! Možda si mogla samo malo sladoleda bez šlaga... Šlag je težak i masan, pogotovo na biljnoj bazi
Bocice planiram uzet malu aventovu anticolic 0 mjeseci za pocetak, pa onda lako uzmem kasnije jos ako ce trebat
Dude imam od aventovih, nukovih do onih bibs, e sad te dude kolko mi u biti djecu naucimo na njih? Petra ti si rekla da dude ne koristis, ja sam isto nekako misljenja ako im dudu ne stavis djeca ni ne znaju za njih, a opet kad krene plac i svasta nesto, dobro dodju kao utjeha, ne znam nisam pametna!
Sterilizator dobila sam od sogorice i sterilizator i grijac bocica pa cemo vidjet , nisam jos ni vidjela kak se koristi 🤷♀️
Dohrana cula sam da u Petrovoj koriste Bebimil, pa sam mislila mozda uzet te za pocetak, vjerujem da ako im se mjenja ta dohrana i isprobava na bebi koja je bolja, njihov mali zeludac to tesko sve probavlja i nastupaju grcici! I receno mi je da odmah koristim Biogaju kao preventiva, da nista ne moze biti,bolje sprijeciti nego lijeciti!
Ja- 34 god, muz-38 god
Ena 25.03.2021 ❣
Sortiraj odgovore
Najstariji