Proljetne bebe 2021 pt. 2

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Dora2021
    09. Ožujak 2021. 12:09

Ak kome treba poklonim mu od Chicco onaj stalak za sušenje bočica i ostalog.. Nikad korišteno... 

Jagodica125
    09. Ožujak 2021. 12:11

Ja imam svega 2 bocice 😅 jednu iz DM-a, srednja velicina, pise za mlijeko ili caj (za novorodencad), i jednu malecku bocicu koja je na onoj Aventovoj izdajalici. Ili sam fakat neupucena, ali mislim da je to za pocetak dovoljno 🤷‍♀️ l 2 dude iz DMa. Lako ako ista zatreba posaljem dragog po jos. Ne zelim nepotrebno gomilati. A za pocetak ce ovak ili onak biti "snadji se druze"😅.
    .
    Sterilizator - nisam kupovala i necu 🤷‍♀️ prokuhat cemo, oldschool i to je to👍
    .
    Kupovina - sto se tice shoppingiranja, tu vise moji roditelji pretjeruju 🤦‍♀️ sve ja to razumijem, prvo unuce, prvi put baka i deda, ali znaju pretjerati. Vec smo imali mali "sou" doma zbog toga. Ja sam minimalist, ne kazem da cu svog sina odgajati u kavezu, ali ne zelim zapoceti zatrpavati. Niti zelim da me se zatrpava✋
    .
    Jucer je mislim Mom napisala da ima dolje osijecaj i da hoda kao da je jahala 🐎 bas je tako i meni danas. Kao da mi dolje skripac rastvara kosti na lijevo i desno ↔️ shodno tome i hodam...🤷‍♀️
    .
    Strije - meni navecer fakat trbuh toliko napet da se cudim da nisam dobila zasad one izrazenije strije, nego samo one svijetle 🐅 ja se navecer otusiram i na vlaznu busu namazem bademovog ulja. Kad to upije, jos jednom bokove i guzu namazem sa Alverde losionom za tijelo, dok odem spavati, safta se busa, ali barem ne svrbi🙏
    .
    Mene danas takav umor pere i nekakva nemotiviranost 😑
    I hormoni me peru na entu🙄 u prizemlju zivi moj djed, koji brate mili 50 vijesti na dan gleda i jos je tv toliko glasno pojacan jer slabo cuje, fakat mi se vise ne slusa o koroni, politici i te stalne jadikovke, kako je tesko, joj da nas barem Bog oslobodi muke, mislim si kakva muka?! Ziv si i zdrav, imas krov nad glavom, zivis sa obitelji, postat ces pradjed, imas njemacku mirovinu, prezivio koronu, pa sta bi jos?! Ne mora stajati u redu crvenog kriza za toplu deku ili u puckoj kuhinjin cekat kantic toplog jela. Fakat pi**im na takvo nesto 😤 
    .
    Malisa mi isto danas miran, tu i tamo guranje i mir🧘‍♂️

• EmEn9
    09. Ožujak 2021. 12:11

Ružice, ja ću u bolnicu uzet samo dudu varalicu, boce neću to mi je za doma za svaki slučaj da stoji skupa s jednom kutijom bebimila ako bude trebala dohrana kad dođem kući. Jer mi je s curama trebala dohrana nakon tjedan dana vec pa da imam doma. A u bolnici cu valjda imat mlijeka toliko jer sam imala i prije, prije isto s curama imala sam ali ne dovoljno a u bolnici im je to dovoljno to malo koliko njima treba na početku, a možda sad i dobijem puno mlijeka to se nikad nezna 😉 Tako da boce ostaju doma za svaki slučaj. 

09. Ožujak 2021. 12:12

Ja slicno razmisljam kao Dora, uzela sam rucnu izdajalicu u nadi da mi nece trebat nikakva a ako ce trebat elektricna, kupit ce muz i donijet. Paket sam kupila na akciji, rucna izdajalica, 2 bocice za bebu, 2 dude, posuda za sterizlizator, 56 blazinica za dojenje, 4 male posude za izdojeno mlijeko, sve skupa 340kn. Imam sigurno za prvu ruku + uzela sam jednu nukovu bocicu ako mu nece pasat duda od tommee tippee. I uzela sam jednu hippovu hranu da imam.. svatko ima prioritete, meni je bitno da su madrac i njihaljka dobri sto se tice ortopedskih preporuka, da su dude u skladu s ovim kaj kazu ortodonti i zadovoljna sam s next pamucnom odjecom. Sve ostalo moze biti jeftino i na akcijama, tak smo i uzeli. I ipak se nakupi sumica. Bila bi manja da bolje spavam

• ružica
    09. Ožujak 2021. 12:14

EmEn9,

Kada u bolnici ide prvi podoj?
    Nakon rođenja ti bebača stavi na prsa i koliko ti onda stoji? Nije baš da si u stanju odma dojiti?

👩 37, amh 6.2.pmol
    👨 33 ,normospermia
    26.09.2022. ET (trodnevni, osmostanični)
    5+3 🙏❤️

pupetta
    09. Ožujak 2021. 12:14

Ja jedino sto nisam kupila (citaj imam 5 razlicitih krema za guzu doma ) je dohrana. Vidim da ste sve uzele razlicito mlijeko, ne znam koje da uzmem da imam za svaki slucaj? 

Baby P 03/21 💙

Jagodica125
    09. Ožujak 2021. 12:17

BTW, meni se otvorio apetit i to posteno🙊 
    .
    Dohrana - ja mislim pricekati sa kupovanjem dohrame, jer bi pitala u bolnici cime ga hrane, pa onda to kupila 🤔 Mislite da je to pametno?

09. Ožujak 2021. 12:18

pupetta

Ja jedino sto nisam kupila (citaj imam 5 razlicitih krema za guzu doma) je dohrana. Vidim da ste sve uzele razlicito mlijeko, ne znam koje da uzmem da imam za svaki slucaj?

To ti je najbolje pitat kakvo imaju tamo gdje radjas. Tak su rekli na tecaju. Ja sam jednu noc bila budna i citala o tome i meni se cinilo da hipp ima najbolju i uzela hipp. Al nekak sumnjam da rodilista imaju tu jer je malo skuplja od drugih pa cu pitati i poslati muza ako ce dohrana biti potrebna. 

• Dora2021
    09. Ožujak 2021. 12:20

NevaEva

Ja slicno razmisljam kao Dora, uzela sam rucnu izdajalicu u nadi da mi nece trebat nikakva a ako ce trebat elektricna, kupit ce muz i donijet. Paket sam kupila na akciji, rucna izdajalica, 2 bocice za bebu, 2 dude, posuda za sterizlizator, 56 blazinica za dojenje, 4 male posude za izdojeno mlijeko, sve skupa 340kn. Imam sigurno za prvu ruku + uzela sam jednu nukovu bocicu ako mu nece pasat duda od tommee tippee. I uzela sam jednu hippovu hranu da imam.. svatko ima prioritete, meni je bitno da su madrac i njihaljka dobri sto se tice ortopedskih preporuka, da su dude u skladu s ovim kaj kazu ortodonti i zadovoljna sam s next pamucnom odjecom. Sve ostalo moze biti jeftino i na akcijama, tak smo i uzeli. I ipak se nakupi sumica. Bila bi manja da bolje spavam

🤗🤗🤗 Daaaa, slicno razmisljanje 🥳🥳 ti jos 2 tjedna i na sigurnom si 🥰🥰🥰 ja do nedelje moram bit na sigurnom a onda može krenut 😜 a u pon sam kod frizera jer imam prirodni ombre od mirovanja 🤣🤣🤣

• Dora2021
    09. Ožujak 2021. 12:27

NevaEva

pupetta

Ja jedino sto nisam kupila (citaj imam 5 razlicitih krema za guzu doma) je dohrana. Vidim da ste sve uzele razlicito mlijeko, ne znam koje da uzmem da imam za svaki slucaj?

To ti je najbolje pitat kakvo imaju tamo gdje radjas. Tak su rekli na tecaju. Ja sam jednu noc bila budna i citala o tome i meni se cinilo da hipp ima najbolju i uzela hipp. Al nekak sumnjam da rodilista imaju tu jer je malo skuplja od drugih pa cu pitati i poslati muza ako ce dohrana biti potrebna.

Da, slažem se sa Nevom.. Ja sam na svoju ruku uzela Novalac jer mi muž baš u gužvi na poslu a uz sve kaj mu nakalemim na leđa, žao bi mi bilo da leti po dohranu... Morat će ak nebude ova dobra 😜

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.