Proljetne bebe 2021 pt. 2

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Petra982
    06. Ožujak 2021. 09:04

Divno vam burovito jutro!
    Ja se rastežem po krevetu i brojim bebine pokrete. Ne žuri mi se dizat, iako je predivno vrijeme, stvoreno za prat robu.
    Mareikate, sretno! Možda već i držiš svoju bebicu u zagrljaju! 
    Sve su bušice divne cure!!!
    Bome Mom, taj tvoj treći porod sam vizualizirala kao da film gledam! ☺️ Nadam se da četvrto izlazi brže! 
    Drago mi je da se naše majčice javljaju! Samo 💪!!! 
    EmEn, neda se Lukas van! 10.3. je idealan datum za tebe! 

Lunica
    06. Ožujak 2021. 09:06

Jutreko curee🌺🌺
    MareiKate sretno i javljaj nam razvoj situacije
    EmEn ako imas loptu hopsaj malo...pa ce se istaliti
    Ruzice odmori,ako je nisko zeljezo nezz trebalo bi vidjeto s dr..ako je samo od vremena proci ce...
    Cure u terminu samo hrabro💕jako je vazno koncetrirati se na disanje, to vam je 80% ispjesnog pproda,nedajte se zbuniti i pogubiti u bolovima. Svaki trud su "vrata malo vise odskrinuta "bebi,a disanjem ppspjesujete da to ide brze..
    mom ajoj ja se uvijek nasmijem na tvoje ppstove oako vjerujwm da nije bilo veselo u tom trenu...i kod mene je bilo raznih scenarija ali predug bi tekst bio dok ispricam svih pet prica😂
    gita cestitam🥂🥂javi nam.kako jeeto sve proslo…
    Cekamo cure izvjesca online🤗🤗

ᗰIᕼᗩᗴᒪ 6.5.2021.

Principessa🌺
    06. Ožujak 2021. 09:08

Jutroo🤩
    Bebolinka ima li vijesti?
    MareiKate sretno💗
    Maske- ja dok idem u dnevnu me ne testiraju,u sobi ne nosimo maske, doktorica i sestre dok dodu imaju.. dok idemo na uzv il do doktorice onda isto stavimo masku🤷🏼‍♀️
    Hvalaa ti Ruska na info za bolnicu💗
    Curke, buse su vam bas krasne🥰🥰
    Rita kompletic je predivan💗 Ines jako mi je drago kaj se javljas, nadam se da budu grcici prosli💗💗 Emmie i Ninnach drago mi je da ste se uhodale i da se javljate💗💗 Ninnach dok uhvatis maalo vremena nam napisi kaj si ti nosila u Vinogradsku,hvala🤗💖
    EmEn drzimo fige da se kod tebe pokrene nesto🤞🏼💖
    .
    Sretno curke u terminima, mislimo na vas💖 stize baby boom ovih dana😎😍😍😍

Popis termina i rodenih beba str. 1652💕
    .

• ZuleZ
    06. Ožujak 2021. 09:23

Pozdrav svima, molim Vas za malu pomoć tj. savjet. Termin nam je 16.06. pa eto po kalendaru se vodimo kao proljetna beba. 😄 Prva mi je trudnoća pa ne znam koliko bodića dugih rukava a koliko kratkih rukava da kupim s obzirom da je sredina 6.mj. Koje veličine mi savjetujete uzeti? 
    Ako nekom nije problem napisati sto bi mi sve bilo potrebno od odjeće i ostalih potrepština za početak. Nadam se da vas ima vec iskusnih po tom pitanju 🤗 Hvala unaprijed svima! 

👩🏻27 god.
    👨🏼31 god.,
    Termin 16.06.2021. 🤰🏻👨‍👩‍👧💕

blossom
    06. Ožujak 2021. 09:30

Ruzice meni kad bi doslo tak slabo stavila bi malo soli u casu vode i popila...za 5min bi mi bilo bolje, probaj

mom_of_4
    06. Ožujak 2021. 09:37

MareiKate sretno
    Hahhahaha placem na ovaj dio(ajme ako je to to)
    bruga te “rijesit ces se” pa ces hrabrih nas ostale kad dode vrijeme za to🙏🏻 Aj ti to pomalo odradila se javi ❤️

• julesica
    06. Ožujak 2021. 09:54

Curke jutro svima. Meni se isto prošli tjedan u par dana zaredom dogodila takva nekakva nemoć i malaksalost, legla, odmorila, pojela neko voće, puno vode i prošlo je. Mozda su samo bili takvi dani 🙍 meni je Fe ok, a koliko znam nisam neki meteoropat. Mozda ako je baš često, provjeriti s dr.
    Dan je lijep i hladan, ja nam spremila lunch pakete i idemo u istarski đir 😊 ugodan vikend svima 

Petra982
    06. Ožujak 2021. 09:58

Dobrodošla Zulez. Za početak br. 56 i 62, po 10 kom tutica i 10 bodića možda kombinacija kratkih i dugih rukava ili više bodija na duge rukave u kombinaciji s hlačicama sa stopalima. Sve ovisi koliko ti se pere. 

• ružica
    06. Ožujak 2021. 10:35

Blossom i Julesica, hvala vam curke. Pokušat ću s soli ako ne prođe.
    MareiKate sretno draga, javljaj nam se kad uspiješ, mislimo na tebe.✊✊✊✊

👩 37, amh 6.2.pmol
    👨 33 ,normospermia
    26.09.2022. ET (trodnevni, osmostanični)
    5+3 🙏❤️

06. Ožujak 2021. 10:36

Drage moje curke, hvala Vam sto mislite i pitate za mene 😊 divne ste 🥰🥰

Ja sam Vas malo ghostala, ali vjerno pratila, nisam ni sve popratila kako spada ali dobro. Uglavnom sam se nasmijala našoj AnaAn, prdulja naša 😂, drago mi je da si doma 😊. Giti čestitke od srcaaa, dobrodošao Mak
    Bebolinka nam je još u komadu, drži se, dok EmEn sama sebi ugovara termin, zakon 😂
    Bubice drago mi je da si odlučila ostat u bolnici i hrabro odrapit tu indukciju, još malooo ⏰
    Jagodice, nisam ni sumnjala na uredne nalaze, sve je super 🤗
    Memorija me ne služi najbolje, ali toliko otprilike mogu popamtit 😂
    Ja sam se u ponedeljak poslije pregleda malo odlucila ovaj tjedan bavit stvarima za koje necu neko vrijeme imat vremena kad stigne Jan, tako da smo muž i ja malo uživali jedan u drugom, malo smo sređivali sve do kraja, družili se sa najbližima, upijali sunce, ja sam malo jogi se vratila, citala knjige i mantrala si o porodu i punila se optimizmom, pa sam malo i mobitel zapostavila i eto, uglavnom da Lucky Luss još uvijek tvrdoglavo se odbijamo rodit, hoće izdržat do tvog rođendana kaže 😂.
    .
    Eto nas jutros : https://ibb.co/7zL9QC5 , još smo u komadu 😊 makar mislim da se malo spustio trbuh. 
    .
    Terminke, držite se, mame naše divno Vas je čitat kad se javite 😊 a curke koje još imaju, više manje je sve okej to mi je baš drago, da nema nikakvih boljki 🥰

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.