Divno vam burovito jutro!
Ja se rastežem po krevetu i brojim bebine pokrete. Ne žuri mi se dizat, iako je predivno vrijeme, stvoreno za prat robu.
Mareikate, sretno! Možda već i držiš svoju bebicu u zagrljaju!
Sve su bušice divne cure!!!
Bome Mom, taj tvoj treći porod sam vizualizirala kao da film gledam! ☺️ Nadam se da četvrto izlazi brže!
Drago mi je da se naše majčice javljaju! Samo 💪!!!
EmEn, neda se Lukas van! 10.3. je idealan datum za tebe!
Jutreko curee🌺🌺
MareiKate sretno i javljaj nam razvoj situacije
EmEn ako imas loptu hopsaj malo...pa ce se istaliti
Ruzice odmori,ako je nisko zeljezo nezz trebalo bi vidjeto s dr..ako je samo od vremena proci ce...
Cure u terminu samo hrabro💕jako je vazno koncetrirati se na disanje, to vam je 80% ispjesnog pproda,nedajte se zbuniti i pogubiti u bolovima. Svaki trud su "vrata malo vise odskrinuta "bebi,a disanjem ppspjesujete da to ide brze..
mom ajoj ja se uvijek nasmijem na tvoje ppstove oako vjerujwm da nije bilo veselo u tom trenu...i kod mene je bilo raznih scenarija ali predug bi tekst bio dok ispricam svih pet prica😂
gita cestitam🥂🥂javi nam.kako jeeto sve proslo…
Cekamo cure izvjesca online🤗🤗
ᗰIᕼᗩᗴᒪ 6.5.2021.
Jutroo🤩
Bebolinka ima li vijesti?
MareiKate sretno💗
Maske- ja dok idem u dnevnu me ne testiraju,u sobi ne nosimo maske, doktorica i sestre dok dodu imaju.. dok idemo na uzv il do doktorice onda isto stavimo masku🤷🏼♀️
Hvalaa ti Ruska na info za bolnicu💗
Curke, buse su vam bas krasne🥰🥰
Rita kompletic je predivan💗 Ines jako mi je drago kaj se javljas, nadam se da budu grcici prosli💗💗 Emmie i Ninnach drago mi je da ste se uhodale i da se javljate💗💗 Ninnach dok uhvatis maalo vremena nam napisi kaj si ti nosila u Vinogradsku,hvala🤗💖
EmEn drzimo fige da se kod tebe pokrene nesto🤞🏼💖
.
Sretno curke u terminima, mislimo na vas💖 stize baby boom ovih dana😎😍😍😍
Popis termina i rodenih beba str. 1652💕
.
Pozdrav svima, molim Vas za malu pomoć tj. savjet. Termin nam je 16.06. pa eto po kalendaru se vodimo kao proljetna beba. 😄 Prva mi je trudnoća pa ne znam koliko bodića dugih rukava a koliko kratkih rukava da kupim s obzirom da je sredina 6.mj. Koje veličine mi savjetujete uzeti?
Ako nekom nije problem napisati sto bi mi sve bilo potrebno od odjeće i ostalih potrepština za početak. Nadam se da vas ima vec iskusnih po tom pitanju 🤗 Hvala unaprijed svima!
👩🏻27 god.
👨🏼31 god.,
Termin 16.06.2021. 🤰🏻👨👩👧💕
Ruzice meni kad bi doslo tak slabo stavila bi malo soli u casu vode i popila...za 5min bi mi bilo bolje, probaj
MareiKate sretno
Hahhahaha placem na ovaj dio(ajme ako je to to)
bruga te “rijesit ces se” pa ces hrabrih nas ostale kad dode vrijeme za to🙏🏻 Aj ti to pomalo odradila se javi ❤️
Curke jutro svima. Meni se isto prošli tjedan u par dana zaredom dogodila takva nekakva nemoć i malaksalost, legla, odmorila, pojela neko voće, puno vode i prošlo je. Mozda su samo bili takvi dani 🙍 meni je Fe ok, a koliko znam nisam neki meteoropat. Mozda ako je baš često, provjeriti s dr.
Dan je lijep i hladan, ja nam spremila lunch pakete i idemo u istarski đir 😊 ugodan vikend svima
Dobrodošla Zulez. Za početak br. 56 i 62, po 10 kom tutica i 10 bodića možda kombinacija kratkih i dugih rukava ili više bodija na duge rukave u kombinaciji s hlačicama sa stopalima. Sve ovisi koliko ti se pere.
Blossom i Julesica, hvala vam curke. Pokušat ću s soli ako ne prođe.
MareiKate sretno draga, javljaj nam se kad uspiješ, mislimo na tebe.✊✊✊✊
👩 37, amh 6.2.pmol
👨 33 ,normospermia
26.09.2022. ET (trodnevni, osmostanični)
5+3 🙏❤️
Drage moje curke, hvala Vam sto mislite i pitate za mene 😊 divne ste 🥰🥰
Ja sam Vas malo ghostala, ali vjerno pratila, nisam ni sve popratila kako spada ali dobro. Uglavnom sam se nasmijala našoj AnaAn, prdulja naša 😂, drago mi je da si doma 😊. Giti čestitke od srcaaa, dobrodošao Mak!
Bebolinka nam je još u komadu, drži se, dok EmEn sama sebi ugovara termin, zakon 😂
Bubice drago mi je da si odlučila ostat u bolnici i hrabro odrapit tu indukciju, još malooo ⏰
Jagodice, nisam ni sumnjala na uredne nalaze, sve je super 🤗
Memorija me ne služi najbolje, ali toliko otprilike mogu popamtit 😂
Ja sam se u ponedeljak poslije pregleda malo odlucila ovaj tjedan bavit stvarima za koje necu neko vrijeme imat vremena kad stigne Jan, tako da smo muž i ja malo uživali jedan u drugom, malo smo sređivali sve do kraja, družili se sa najbližima, upijali sunce, ja sam malo jogi se vratila, citala knjige i mantrala si o porodu i punila se optimizmom, pa sam malo i mobitel zapostavila i eto, uglavnom da Lucky Luss još uvijek tvrdoglavo se odbijamo rodit, hoće izdržat do tvog rođendana kaže 😂.
.
Eto nas jutros : https://ibb.co/7zL9QC5 , još smo u komadu 😊 makar mislim da se malo spustio trbuh.
.
Terminke, držite se, mame naše divno Vas je čitat kad se javite 😊 a curke koje još imaju, više manje je sve okej to mi je baš drago, da nema nikakvih boljki 🥰
Sortiraj odgovore
Najstariji