Lonmi slikaj iscjetke 😃🙈 imaj kolekciju za pokazati ginekologu
Ovog nisam slikala, a iskreno se nadam da mu necu imati sta slikati vise 😑
Ridja, MareiKate, EmEn drzimo fige da bebe dođu cim prije.
EmEn ja mislim da je problem u tome sta sigurno nisi jos nesto pocistila i mali nece van prije nego sredis 😂
Bebolinka nadam se da drzis vec svoj smotuljak 😊
Jutro cure ☕🌞 bas sam mislila da se javila MareiKate s bebicom u rukama 👶🏻
Meni je noc prosla ok, kasalj je i dalje uporan al iskasljavam sto je ok , nedam da ode na pluca,temp.nemam pa si mislim sve je to dobro onda 👌
Ja imam isto kombinacije od 56 pa nadalje ,sto dugih sto kratkih rukava 😊
Zelim svima ugodan dan i miran vikend ❣
Ja- 34 god, muz-38 god
Ena 25.03.2021 ❣
Jutro cure i hvala vam puno svima 🥰🤗 da ne bih nekoga izostavila, sve ste predivne drage moje, nije bitno dal smo fit ili ne, bitno je da se ugodno osjecate u svom tijelu 🥰🥰💪❤ a sa kilama se ne zamarajte, kako su dosle, tako ce i otici 👍
Slazem se Petra , bit ce tu jos svega, a vec kad si spomenula skok u razvoju cini mi se da smo usli u jedan. Sinoc je bila nemoguca od 7-10h, spavala bi i stalno jela, a nikako zaspat. Noc nam za divno cudno super provela spavajuci.
I meni su rekli prokuhane vode ili caja od kamilice ili komoraca, mada ja njoj dajem kamilicu jer pijem caj za dojilje 2x dnevno a u njemu ima komorac, pa je rekla patronazna da onda bolje njoj dajem kamilicu jer u ovom caju ima komorac. Prvo se bunila na caj, al sad mi ga bas lijepo pije.
Ruzica - mi smo kombinacija dojenje i dohrana. Mada je za svaki obrok prvo stavim na sisu, a onda nadoknadimo dohranom koliko nam fali, nekad mi pojede jos 60ml dohrane tak da krajcamo se nekako. Nekad ju poslije sise uspijem prevarit sa cajem ako je kraci razmak u pitanju, al ne uspije svaki puta. Sto se hrane tice dobra mi je, hvat ima super jos od bolnice, hvala Bogu s tim nisam imala problema niti sam ijednom imala rane ili nesto slicno. Podrigne mi bas lijepo, ne bljuca puno, ako mi je do sada mozda dva puta malo jace bljucnila i to je to. Sto je hrane tice stvarno mi super papa.
Koristimo od samog pocetka D3 Oleovit kapi i eto sada sto smo uveli Bio gaiu.
Emmie - moja isto stalno prducka, al kazu da je to super i pozeljno jer podrigivanjem i prduckanjem izbacuje visak progutanog zraka, koji je najcesci uzrocnik grceva. Mada ja ne bih rekla da ima grceve, bas je i patronazna jucer bila i isto pita da li se grci, da li stisce nogice itd. ja reko ma nista od toga, vjerovatno ju samo pati malo tvrda stolica i onda kada treba to izaci van ju pati sto ne moze bas tako lako, al ovako je dobra. Onda kaze da ce se to izregulirati samo treba vremena dok crijeva sazriju. A Bio gaiu smo uveli preventivno. Sto se mokrenja tice, presvlacim ju prije svakog hranjenja jer bas bude puna i nema sanse da ju mogu ostavit da bude u njoj.
Nea 💗
MareiKate - draga dobar je to znak, prati si i dalje tokom dana i mozda subota bude i tvoj sretan dan kao meni 👍👍🥰🥰
Ninnach - drago mi je da Sara napreduje i da je dobra bebica ❤👍
Mi svoju nismo ucili na ruke niti u nas krevet. Je da ju dojim, al nije mi problem ustat se i podojit ju i vratit u njezin krevetic pored naseg. A realno nemamo bas ni mjesta za nju jer spavamo na kutnoj, da imamo bracni bila bi vjerovatno druga prica, ovako nemamo izbora niti one situacije da dodemo u kusnju da je stavimo sebi u krevet. A i naucila mi je u bolnici biti u svom kreveticu i tako smo nastavili doma i super nam je. Na rukama je samo poslije hranjenja dok podrigne i da se malo uspava i kasnije sve odradujemo o kreveticu, posto imamo integriranu kolijevku jer je krevetic 3u1 onda ju nunamo u njemu i zaspe nam kao da je na rukama.
Curaprox cetkice - najbolje cetkice ikada, koristim ih ajmee jos od puberteta cini mi se i nikada ih ne bih mijenjala za neke druge 👍
Bebanomoje - hehe ma hoces draga ne sekiraj se, mozda se i tebi smijesi tvoja bebica uskoro 🥰🥰
I da Nea je vratila svoju porodajnu tezinu sto je super. Rodila se s 3750g, izasla iz bolnice sa 3510g, jucer patronazna vagala i imala je 3700g 🤗🤗
Nea 💗
Ma cureeee moje neće moja van pa neće 🤣🤣🤣🤣
Kući sam, ctg se unormalio u pon opet kontrolaaa
Ali NevaEva je rekla da sutra radam tako da sutra šaljem sliku bebe !!!
Ines mozda vec prakticiraš to pa ja nisam vidila ako sinpidala ali evo jedan savjet ja dok sam donila sam pila caj od koromača i kamilice sta inace bebe piju tako da ga beba kroz moje mliko navuce sebi i s ni jednim nisam imala probleme grceva,kod sina su poceli doduse jer sam bila uvjerena Aj kao nece neda mi se pit te čajeve bla bla ali onda dva dana je vrištao bez prestanka probala bio gaya kapi probala zrnca neka kamilice ma sto cudesa i nista nije pomoglo, mislim se ma idem ja opet pit caj ovaj i vodu i spasila se(i maloga isto)...isto tako zrnca kima (kupila u ljekarnoj) prokuhala u vodi i pila tu vodu spaas..
Bebolinka i EmEn vi cete sutra 😋
Zara ja sam imala 2x tak, to je vrlo vjerojatno tlak. Puuuno vode i noge na poviseno, al to znas. Mi smo u istim tjednima, mislim da sam vidjela negdje da je to normalno al tak je grozan osjecaj..
Jagodica tlak ti je dobar, nije preniski..
Mi se suncamoooo ☀️🌝🌞
Emen9,
ja bih svakako voljela dojiti uz dohranu za koju mislim da će svakako biti potrebna.
Dosta žena kaže da čim krene dohrana zapinje s dojenjem...
Kako si ti uspjela, dojiš li po noći ili dohrana?
Daj koji koristan savjet za kombinaciju.😍
👩 37, amh 6.2.pmol
👨 33 ,normospermia
26.09.2022. ET (trodnevni, osmostanični)
5+3 🙏❤️
Bebolinka,
Joj draga malo sam se pogubila od silnih postova.
Što je točno bilo s tobom? Kako se sad osjećaš, ima simptoma kakvih?
👩 37, amh 6.2.pmol
👨 33 ,normospermia
26.09.2022. ET (trodnevni, osmostanični)
5+3 🙏❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji