Cure bas ste top na slikama...meni nikako nejde sa stavljanjem tih slika🤔😬
ugl..evo i nas danas na punih 32🥂
Dolazi mi mama (iz drugog je grada..) sljedeci tjedan i bas se radujem...malo cemo baciti generalku po stanu i vrtu , chillati uz kavice i planiram na pramneove pa cu njoj klince na cuvanje...meni krenule malo zesce kontrakcije , i to bas navecer kad legnem kao sad...idem vas sad malo citati ...
ᗰIᕼᗩᗴᒪ 6.5.2021.
Ines, baš mi je drago da si se javila i drago mi je da je Nea bolje. I moja malena vjerovatno ima vjetrove/grčeve s' vremena na vrijeme, pa se napreže i plače tako bolno da mi se srce lomi jer znam da joj nešto smeta, a ne mogu joj pomoći. Njihova crijeva su još nezrela, pa neke bebe teško mogu izbječi grčeve i slično.
Znači, evo i mene drage cure❤ Ayaat je tek jela i leži blizu mene. I ja i ona smo maksimalno opuštene, baš divota. Ostalo je sve po starom, dani su nam ispunjeni hranjenjem, presvlačenjem (malena kaka najmanje 5-6 puta na dan, a da i ne spominjem mokrenje), spavanjem i tako. Dok se okrenem dan se već završio.
.
Emocionalno sam ona stara, hvala Bogu, jer neprestano plakanje bez dobrog razloga i "duboko osjećanje tužnih osjećaja" nikako nisam ja, čak ni u PMS-u. Valjda su se hormoni napokon smirili i moj slučaj "baby blues-a" je završen. Bilo me je strah da to ipak nije baby blues i da ne završim sa poslije-porođajnom depresijom. Ali, imala sam plan da odmah tražim pomoć da je to bio slučaj.
.
AnaAn, super na dobrim jetrenim nalazima!
.
Gita, čestitam ti na rođenju sina, a malenom želim puno zdravlja i sreće u životu. Mak je divno ime, a i cool je u bilo kojem dijelu svijeta.💖
.
Hormoni/Menstruacija poslije poroda- prije moje prve trudnoće ja sam imala bezbrojne probleme sa hormonima; prolaktinom, štitnom žlijezdom, itd, a menstruaciju sam imala svaka 3-6 mjeseca i bila je bolna. Ovulacija 0. Poslije prve trudnoće koju sam teško ostvarila, moje tijelo je imalo system reboot i svi hormoni su došli na svoje ,zajedno sa urednom menstruacijom.
Jagodice, uživaj u suncu. U pravu si, divno je biti trudna!💖.
.
Sve trudnice koje ste pred porod, mislim na vas i nadam se brzom i što bezbolnijem porodu.🤞.
.
Ninnach, MissGraz, Ivančica,Elly, Ines i ostale nove mame, nadam se da ste dobro i da uživate sa svojim bebicama.
.
Nova grupa- tu sam ako me primate 🙂
Bubice ajme nisam vidila pitanje tvoje sorryyyy ,sad sam tek usla na forum...a ovako ja sam ti ostala u rodilistu nakon sta sam prenila malu 4 dana..s plodne vode me ostavili...mala procijenjena kao velika sta i je bila na kraju 4580 ja prenila a zatvorena ko cep,tlak pocea ludovat doduse od mog straha al ok..tada nije bilo sugave korone pa se setalo po odjelu kako se kome prohtjelo..mi trudnice bi se sjatile u dnevnoj sobi i klapale bzvz da nam prode vrime..naravno da sam ja pametnica skakutala po lopti jel mislec aha E kad me nije setnja,stepenice ni sex otvorili lopta ce ahhahahah(mos mislit)
Vratila se u sobu i kao Aj idem se tusnit i u krevet medutim na krevetu nakon tuširanja osjetim nesto mokro mislila sam da sluzni cep ispada ali bilo je previse mokro za sluzni ,stavila sam mali ručnik medu noge i skontam da je plodna voda jer se natopia za cas..taman dr koja je bila dezurna ulazi u sobu prije spavanja da pita jel
Sve ok kod nas i ja joj pokazem to naravno da me pozvala odmah u ambulantu na pregled...kaze visoko prsnuce vodenjaka idemo box. 🤢 ja kazem ali
Ja nebi jos ahhahahahahhahaha
Ugl u boxu od ponoc sam lezala na stolu onom svemirskom spojena na sve sta se dalo spojit od ctg-a tlakomjera,pustih kablova infuzija Boze mi pomozi i nista se ja otvarala nisam voda orestala curit jer kako sam legla valjda od tog položaja nije mogla nikud..docekala sam tako
7 ujutro i novu smjenu vec su se lagano uzvampirili sta ce samnom ne otvaram se vodenjak “načet” prenila ,mala velika jao stoje mi kraj kreveta i vijećaju kao da ja ne postojim..
A sve sta cujem me dodatno zaprepasti ,odluce se oni za gel.Ajde dobro mislim se mazi,masiraj samo me privedi kraju..zene dolaze rađaju cuju se bebe a ja prva usla i ni vamo ni tamo...mislim se pa zar trece ne isloci samo od sebe nakon sta mu je predhodna dva puta vec sve raštemano i put pripravljen...hmm...ko bi reka ... gel nista mrvu necu rec pecka nego hladi kao
Da su me namazali mentol bombonima ahhaha il
Onim deep reliefe gelom eto meni je takav gel...kaze dr ajde evo jesi neki jadni prst dva iako
Ja trudove nemam i ne boli...stavit cemo ti drip pa cemo
Vidit....Aj pali ja kazem...znaci taj drip
Je meni nesto najgore na svitu ako si samo na njemu..to je u roku deset min postala takva rasturacina da sam ja zvala sve svetice i svetce u pomoc..molila doktora carski,molila
Da me drogiraju doslovno sta god Al niko me nije obadava naravno..Srica taj drip me otvoria i napokon nagon za tiskanje i u tri truda rodi se moja Rita.🙏🏻 Bez Sava bez pucanja...E da rodila sam je u 12:30 ..a da se osvrnem na vodenjak koji i je tema...meni su ga probili i tu i prva dva poroda...na ni jednom nisam osjetila nista...prva dva poroda sam bil u trudovima dok su ga bušili pa sam osjetila olaksanje nakon probivanja jer mi je i beba se spustila dodatno i doslovno sam odmah imala
Nagon za tiskanje a treci put se malo odužilo.. svakako najbolji scenarij su trudovi koji otvaraju,deff ne puknuće vodenjaka ako
Si zasarafljen i nemas trudove to je kombinacija jao i kuku
Znaci ne plasim nikoga sve smo
U istoj kasi,sve cemo proc kroz to da je najstrašnija stvar na svitu nije nesto
Prekrasno izade iz toga svega Al da je sala i kao izlet na kavu isto bome nije.meni
Je osobno u glavi samo koliko ce trajat ta neizvjesnost mi
Je ajme..ono da bar mozes imat garanciju E tad i tad je kraj pa toooop Al
Ovako kad neznas kojim
Tempom ide jao.
Ni tocke ni zareza🤭😂😂😂😂
Svakako veselim se ponovnom susretu s onom svemirskom stolicom i miljon reflektora uperenog u moju gospoju pa kako bolno bilo nek samo sve prode u redu 🙏🏻..
Sretno vama koje brojite sitno sitno ,da vam krene sta prije da ne prinesene i da rodite brzo i sta manje bolno...
Gita ja sam nekako
Preskocila post u kojem si rodila...Cestitam i svu srecu ovog svijeta vam zelim..ljubite se mazite i grlite..uzivajtete jedno u drugom😍 brz oporavak zelim 😇
Ajme, Ines, izgledas vrhunski 🥰
Blighted ovum, 6/2020, 10. tt 💔
Rainbow baby 🌈🙏 7/2020 ❤️
Jagodice ta tvoja terasica divno izgleda i jasno mi je zasto toliko volis provoditi vrijeme na njoj 😍
Ines linija ti je top, bas si prava fit mama 👍😉
Ja se sutra fotkam, a u medjuvremenu evo jedan selfie mog tobolca, danas sam 32+6...
https://ibb.co/tpqkLnW
Pula, 33 god, prvo dijete, curica Darla rođena 24. 04.2021. 💕
Gita drago mi je da je sve dobro proslo, zelim ti brzi oporavak i da ste sto prije doma...malenom Maku sretno i bezbrizno odrastanje ❤
Fancy nadam se da si dobro i da je bebica vec tu
Nisam sve popamtila, danas bio turbo dan, zato sad ne spavam jer mi je trbuh napet i ne mogu se namjestit
Emmie, Ines super vi to hendlate, cuvajte se i mazite 😙
Drago mi je da su vam nalazi i pregledi dobri
Sobice, robica su bas lijepe, a i vi same 😊
Nadam se da cu ovaj vikend uslikat koju sa dragim pa da i ja okacim kojuvsliku...planiram ivzazmjestaj sobice radi kindaca, on je "odusevljen" 😆
Bubice i ostale u niskom startu drzi te se, da sve prode dobro, brzo i bezbolno
Zelim vam svima ugodan vikend, iako je tako zahladilo da imam osjecaj da cu griliti radijator
Ines, Kety, Nikac - ne znas koja je ljepsa! :)
Mi cemo ubacit novi i zadnji krug slikanja za tjedan dana kad ulazimo u 9.mj., odnosno s punih 36. S 27 mislim rodit i fajrunt
.
Ne mogu se odviknut pisanja u pola 4 ujutro. 🙄
Sortiraj odgovore
Najstariji