Bome ste se raspisale od jutros, a vidim da je par stranica otislo samo na prduckanje Meni nekad pobjegne, ali isto mi bude malo neugodno, nisam se navikla nikako na to
Moj izvjestaj s pregleda - sad sam 36+5, mali ima tocno 3 kg. Smjestio se skroz nisko u zdjelici tako da je on spreman. Opet mi je CTG ocitavao jace trudove, ali kaze doktor da nisu pravi jer sam i dalje skroz zatvorena, da bi se sigurno barem malo pocela otvarati jer se ti trudovi stalno javljaju. Kaze da je sve super i da budem spremna ako se sto pokrene. Ako ne, vidimo se iduci tjedan ponovno na CTG-u.
Thera zao mi je sto ti sve ide naopako i drzim fige da sto prije prode i majstori u rekordnom roku obave posao
Bubice razumijem te, tako bi se i ja osjecala na tvom mjestu. Vidim da su se sad vec smirila, ali isto cu natipkati par stvari. Nemoj se previse bojati indukcije, vec smo vise puta pisale da ima i jako dobrih iskustava. To sto bi te inducirali ne mora znaciti da ces dobiti drip, mozda dobijes i svoje trudove odmah nakon gela. Nikad ne znas sto te tocno ceka, ali tako bi bilo i da je skroz prirodan porod. Koliko znam mozes odbiti indukciju ukoliko je sve ok s tobom i bebom, ali sad sve ovisi hoces li to raditi. Ako je preporuka lijecnika zbog tih razloga da ipak ides, ja onda ne bih odbijala. Imas bas lijepi datum, ako nista drugo. Drzim fige da ti se prirodno pokrene, pitaj ih loptu i skaci
Dora2021 i meni se javljaju tako grcevi kad mali luduje po trbuhu, to je normalno za nase tjedne
Lonmi i ja sam podloge kupila u Dm-u. Inace piskim iz zraka, ali sam sad uzela jer ne znam ako cu imati savove pa mislim da ce ovako biti jednostavnije. Uzela sam i antibakterijske maramice pa planiram prvo prebrisati njima i onda staviti zastitu.
Baby P 03/21 💙
Bubice 🤗🤗🤗🤗🤗znaci suprug dobiva jos jednu svoju zenu na Dan zena🤩
Mislim da ti je odgovor lijecnika sve rekao, dobila si odgovor zasto tako misle, u svakom slucaju super je sto se vise njih konzultira i sto znas da to nije samo misljenje od jednoga. Drago mi je da si pristala na sve, jer treba im vjerovati kad tako lijepo objasne i kao sto kazes 8 dana prije termina, beba je spremna za dolazak🥰❣️
Sarica ❣️🥰🤩😘😆 Mi je jedva cekamo da dode na 🌍
Uh, onda možeš misliti kako je meni, baš sam uzbuđena sad zbog ponedjeljka, a možda krene i ranije, ko zna. 😊❤️
Lonmi, i meni je to super datum, kad bude Sara veća, nema više izvlačenja tateka zašto nije mami ružu kupio. 🤣 Morat će kupiti kćerkici i poklon za rođendan i Dan žena, a onda i mami. Kak bi to bilo da i mama ne dobije ružicu? 😁
Btw, Lonmi draga, evo iz prve ruke ti mogu reći da su ovdje doktori i sve sestre zlatni, stvarno ne mogu reći da nisu ili se na nešto žaliti. Osim na debeli parizer. 🤣 Sve u svemu, tu smo u dobrim rukama, tako da znaš kad dođe i tvoje vrijeme. 😊
I da, jučer navečer sam primijetila dio sluznog čepa, počeo i on polako ispadati. 👍
👩 37 - AMH 13
👨 34 - Oligoasthenoteratozoospermia
1. 6/2020 -> ICSI (Betaplus) ET 1 trod. - uspjelo od prve - 👶 🩷; 1 🐧
2. 6/2023 FET 12.06.23. (Betaplus)
Beta I. = 181, Beta II. - 541 ❤️
23.02.2024. Stigla druga curica 🩷
Bubica divne vijesti 😊 Ja poznam jednu zenu koja je rodjendan 8.3. i za rijetko koga mogu reci tako lijepe stvari kao za nju. Ne stane sve na forum. Takva ce bit i tvoja Sarica :) btw., nisam ja 😂😂 ja sam ljetna dekla, sefica mi je bila jedno krace vrijeme.
.
EmEn ti ces 6. Bebolinka 7. I ostane nam Bubica za 8. 😋 Na kraju budu sve tri bebe 8.3. 😅
Znači bubice ti ćeš rodit na moj termin 8.3 , ja se nadam da ja neću da ću te preskočit i rodit do tad 🤣🤣🤣🤣
Hahaha, možda se onda i zamijenimo pa ti na kraju preneseš i rodiš na moj termin, 16.03. 🤣 Ali mi ćemo se ipak nadati da se to sve prije riješi. Mantram da ti krene ovaj vikend ili u ponedjeljak pa ćemo imati 3 bebice taj dan ako i Bebolinka ode na indukciju. ☺️❤️
Pupetta, bravo za pregled, i ti si nam blizu. 😍
Dora, meni je na tim zadnjim CTGima zbog kojih su me poslali u rađaonu baš bilo puno kontrakcija, a budući da to nisu bili pravi trudovi, ja bi rekla da se to pokazuju reakcije maternice na pokrete bebe jer je ona taj dan skakala po trbuhu non stop i baš jako.
👩 37 - AMH 13
👨 34 - Oligoasthenoteratozoospermia
1. 6/2020 -> ICSI (Betaplus) ET 1 trod. - uspjelo od prve - 👶 🩷; 1 🐧
2. 6/2023 FET 12.06.23. (Betaplus)
Beta I. = 181, Beta II. - 541 ❤️
23.02.2024. Stigla druga curica 🩷
Sutra sam 38+0 i prvi puta idem u TA u Vinogradsku. Što očekivati? Kakva je procedura?
Ja ne znam,ali javi utiske kako je proslo🥰
Popis termina i rodenih beba str. 1652💕
.
Danasnja tema prdac🤣🤣🤣🤣🤣 mogu samo rec da mene vise nije sram tog🙈
.
Bubicee sve bude okej i stize Sarica uskoro💖
Popis termina i rodenih beba str. 1652💕
.
Ko te depilirao? U salonu ili bolnici? Joooj kak mi fali to pranje i peglanje, veća mi pegla od tih benkica 😂 kod mene sve spremno pa zato…
Sama sam se s onim prahom, al kako nije sve otišlo, sam prošla i britvicom! A moguće da je kombinacija toga i uloščića kojeg stavim kad idem na pregled.
Upijam sunce na balkonu i čitam zadnjih nekoliko strana, pauza nakon ručka pa dok opet nešto ne krenem raditi.
Ja nemam problema prdnuti pred dragim, samo što sada okrivim bebača 🤣
AnaAn - što se tiče zatezanja kod mene je situacija takva da mi je najjače navečer i to na lijevom boku, kada postane neugodno prebacujem položaje dok ne prestane. Kada sam aktivna, hodam ili nešto radim, trbuh kao da ne postoji. Nadam se da kod tebe bude obrnuto, kad već miruješ 😊
Bubica - imaš odličnog doktora i drago mi je da te smirio, ako išta znači ja bi se isto odlučila kao i ti, potpuno se prepustiti onome što oni smatraju najboljim, koliko god ti se ide danas doma, bit će to odlično 😊
Nemojte opet s krafnama, molim 🤣🤣
Sortiraj odgovore
Najstariji