https://ibb.co/16qh2dc
Za sve nas jedna prigodna 😂😂😂😂
😂😂😂 bas
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
I ja bih 21.03.! Koja to od vas ima supermoci nek uslisa i moju zelju
Probat cu ja! Meni je tad rockas 🙂🙂
I meni i meni!
Ja sam tad 37+4, mali ce bit valjda 3.5kg ak ne i vise i taman se oporavim da jedem sunkicu i jajaaaa
Inace - citala sam da su do nedavno dr.mislili da je 37 full term i poradjalu zene inducirano ako nebi krenulo. Ovo s 40tj.je relativno novo ali je kao bolje malo ipak da je duze.
21.su ribice jos? Ovnovi od 22.?
Ma neee, ja sam Ovan da vec ne mogu bit! 😂😂😂 od 21.03.su Ovnovi 💪🏻💪🏻
Uf onda mozda 20.3. 😂😂 meni su super ovnovi, seka mi je, al ispada da smo teska kombinacija. Ovan i lav.. al ak se 20.rodi nisam u dobroj grupi, to je jos zima 😅
Jao, znam. Meni sestra bik 🤯🤯 ja ne vjerujem u horoskope, ali ima nesto u tim karakterima..
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Ma ni ja, al je zabavno nekad dok nemas drugog posla. Meni je IQ pao za 100 od kad sam na porodiljnom. Samo hrana i zajebancija. Al mi je lijepo kratit vrijeme s vama ovdje :)
I ja bih 21.03.! Koja to od vas ima supermoci nek uslisa i moju zelju
Probat cu ja! Meni je tad rockas 🙂🙂
Super, smatram ovo rijesenim 😁❤👌🏻
Baby P 03/21 💙
😂😂😂😂😂 Umirem!!!! Baš tak i izgledam kad sjednem i gledam se 😂😂😂😂
😂😂 Ak se zoves Petra ko ja, spremna si na sve 🤣🤣🤣👍👍
Imenjakinjo, lijepo ti je ime 🤗
Nemojte cure brinut jos sam tu ali krenut ce to brzo ima jos pola sata da me ulovi pa krecem 🤣🤣🤣🤣
.
Uglavnom ja sam rekla samo da ne bude riba i bit ce riba 🤣🤣🤣 I još kad smo se odlučili na treće kažem ja mužu ajde da pričekamo još malo bar mjesec dana da se pazimo kad smo vec čekali do sad da nam nebude riba u horoskopu i koliko sam to izgovorila kazem ja njemu ma sta ćemo čekat ionako se neće odmah primit imamo i neke godine i sve i kad tamo sta mislite odmah se primilo 😁😁😁😁
Sad sam na to naletila na FB i odvalila 🤣🤣🤣🤣
Hahaha, super ste si vi to cure izabrale termine, daj Bože da vam i bude tak! 🤣👍
Hm, i ja povlačim granicu kod nužde broj 2, ali to sam si baš znala razmišljati. Kaj ako se dragi recimo tušira, a mene uhvati proljev, pa ne bi valjda u sudoper išla, morala bi ga malo inkomodirati 🤣🤣🤣
A ti horoskopi, ja nemam pojma koji mi je podznak, a ni kineski znak. 🤷 Kak se to određuje? Ni ja ne vjerujem u to, ali čisto me zanima. 🤪
👩 37 - AMH 13
👨 34 - Oligoasthenoteratozoospermia
1. 6/2020 -> ICSI (Betaplus) ET 1 trod. - uspjelo od prve - 👶 🩷; 1 🐧
2. 6/2023 FET 12.06.23. (Betaplus)
Beta I. = 181, Beta II. - 541 ❤️
23.02.2024. Stigla druga curica 🩷
Kad sam mislila da je najgore o vašim vjetrovima prošlo vi našle wc-broj2. Morat ću se udaljit s foruma na neko vrijeme jer me čisto strah što je sljedeće. Znači takve teme me trenutno sad pred porod uznemiravaju 🤣🤣🤣🤣🤣
.
Zafrkavam se, šalim se neidem ja nikud s foruma mogu jedino u rodilište otić kroz pola sata a ako ne onda preskačem do sutra jer sam vam vec napisala da necu rodit po noci nego po danu. 😉🥰😍🤩😛
Sortiraj odgovore
Najstariji