Umirem kad čitam o prduckanju 🤣🤣🤣🤣🤣
Ja vam nikad nebi onako prdnula pred mužem, a sad mi kaže dok spavam da prduckam 🤣🤣🤣 ja onako ne laziiiii nije istina, a i ako je istina to me beba udari u crijeva 🤣🤣🤣
😂😂😂 Moj muž i ja osim kaj smo prohodali na 1.april,nakon 2 dana sam slučajno pustila vjetar, nesto sam umirala od smijeha, i onda je pustio i on, opet umrli od smijeha i rekoh sebi, ak se ne osjecam neugodno-znaci to je to 🤩 evo nas, 6 god dalje, on roka pred tv-om nakon rucka, ja samo velim nemoj mi u facu i sve okej 😎 zdravo je pustit vjetar... 🙈🙈😜😜😜
Bubica, mozda zato sto je ivf bila zele bit sigurni u datume, jel moguce da si vise trudna il kako to ide? Za drip sam cula i puno dobrih komentara, nekima to fakat pomogne. Psiha je strasna stvar, probaj se dogovorit sama sa sobom da je inducirani porod bas sad super i pon je dan zena, krasan datum :) 💪 Ja bi naravno pitala dr.zasto indukcija i jel beba u opasnosti, ako nije.. zasto nebi doma otisla. Iako ti ocito ne registriras trudove bas 😆🤔 mozda bolje da te gledaju tam..
Ma nemam pojma više, u poliklinici su mi rekli da se računa od dva tjedna prije aspiracije (vađenja jajnih stanica koje onda idu na oplodnju pa kroz par dana na transfer). Tako da je onda njima datum 09.06. od kad mi se računa trudnoća.
Čula sam i ja dobrih stvari za drip, ali trenutno mi je neka blokada i strah u glavi. Možda dok mi sjedne malo ću doć k sebi. Sad sam još u šoku. 😁
Ali da, datum bi bio precool, na Dan žena. 😊💪
👩 37 - AMH 13
👨 34 - Oligoasthenoteratozoospermia
1. 6/2020 -> ICSI (Betaplus) ET 1 trod. - uspjelo od prve - 👶 🩷; 1 🐧
2. 6/2023 FET 12.06.23. (Betaplus)
Beta I. = 181, Beta II. - 541 ❤️
23.02.2024. Stigla druga curica 🩷
🤣🤣🤣 moj prdi isto ko nenormalan al ja nemoguuu to, umrem od sramote hahahaha ako mi pobjegne se pravim da se nis nije desilo
Bubica, mozda zato sto je ivf bila zele bit sigurni u datume, jel moguce da si vise trudna il kako to ide? Za drip sam cula i puno dobrih komentara, nekima to fakat pomogne. Psiha je strasna stvar, probaj se dogovorit sama sa sobom da je inducirani porod bas sad super i pon je dan zena, krasan datum :) 💪 Ja bi naravno pitala dr.zasto indukcija i jel beba u opasnosti, ako nije.. zasto nebi doma otisla. Iako ti ocito ne registriras trudove bas 😆🤔 mozda bolje da te gledaju tam..
Ma nemam pojma više, u poliklinici su mi rekli da se računa od dva tjedna prije aspiracije (vađenja jajnih stanica koje onda idu na oplodnju pa kroz par dana na transfer). Tako da je onda njima datum 09.06. od kad mi se računa trudnoća.
Čula sam i ja dobrih stvari za drip, ali trenutno mi je neka blokada i strah u glavi. Možda dok mi sjedne malo ću doć k sebi. Sad sam još u šoku. 😁
Bubice možda ćemo isti dan 😁
Ružice tu sam tu još uvijek 2u1. Također prijavljujem neke nove bolove i tu i tamo malo jače pogotovo nisko dole ali opet ništa značajno.
.
Ja mu stalno govorim da želim da se rodi po danu nebi da čeka noć jer bi ful htjela da je dan da mogu cure zvat na videopoziv da ga vide da ih ne uznemiravam po noći kad bude mama s njima jer ako ih probudimo nece moc zaspat mami od uzbuđenja i još bi mogla manja i plakat tako da bi onda morala čekat jutro za zvat ih a jedva čekaju da ga vide kao i ja, ali neznam nece vec tjedan dana da me sluša da ide van pa tako da mislim da me neće ni to poslušat. 😁
🤣🤣🤣 moj prdi isto ko nenormalan al ja nemoguuu to, umrem od sramote hahahaha ako mi pobjegne se pravim da se nis nije desilo
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
U internoj kladionici tata se kladio da ću danas rodit jer je danas njemu i mami godišnjica braka. Ali sve si nekako mislim da ništa od tog 🤣🤣🤣 Premda bi sad već stvarno najradije da me sad ovaj čas ulovi i da se idem oprat i krenut 🤣🤣🤣
EmEn9,
Hhahhaha.
Ja imam fobiju od hvatanja trudova po noći, samo molim Boga da bude preko dana!
Sigurno će me uhvatiti po danu😃.
👩 37, amh 6.2.pmol
👨 33 ,normospermia
26.09.2022. ET (trodnevni, osmostanični)
5+3 🙏❤️
Meni racunaju od zadnjeg ciklusa(29.6)a transfer je bio 17.07,blastociste peti dan... A bebač odgovara po mjerama, čak 1 tjedan napred u glavi i prsima..
Onda prvom prilikom u dm. Nece moja guzica na onu skoljku bez zaštite 😊
Bebolinka kako mozes trpjeti 😂. Mi vec 11 godina bez srama deremo jedan pred drugim 😂 oboje cemo 100 god zivjeti, a mislim da i ja vidim.
Pogotovo sad, tihomire, glasnomire kakve hoces 😂😂
Sortiraj odgovore
Najstariji