Proljetne bebe 2021 pt. 2

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    bebolinka
    03. Ožujak 2021. 13:05

Evo mene s pregledaaa, u petak dogovaramo indukciju ako ne krene samo 😁
    I dalje sve isto, otvorena za prst i mekana. Samo šta je beba narasla ima 4200g 🥴 hahahah kaže ooo velika bebica 😁
    Tako da eto ne pomaze ni skakanje po lopti, ni ananas, ni skakanje po muzu, ni stepenice ništa 🤣🤣🤣 

bebolinka
    03. Ožujak 2021. 13:07

AnaAn mogu mislit koja sreća 😁😁😁
    ..
    Mom slika je predivna 🤩

Lunica
    03. Ožujak 2021. 13:07

bebolinka

Evo mene s pregledaaa, u petak dogovaramo indukciju ako ne krene samo 😁
    I dalje sve isto, otvorena za prst i mekana. Samo šta je beba narasla ima 4200g 🥴 hahahah kaže ooo velika bebica 😁
    Tako da eto ne pomaze ni skakanje po lopti, ni ananas, ni skakanje po muzu, ni stepenice ništa 🤣🤣🤣

Ajme nekanti krene prirodno bilo.bi bolje...ali ni indukcija nije kraj svijeta...drzimo palceve da se pokrene🤞🤞

ᗰIᕼᗩᗴᒪ 6.5.2021.

Petra982
    03. Ožujak 2021. 13:08

NevaEva, divna kombinacija!
    anaAn, uživaj u domu svom i nadam se da te bolnica do rodilišta neće vidjeti!
    Mom, divan poklon!
    Bubice, predivan trbuščić, uživaj ti na suncu!
    Kety, žao mi je neopisivo da vas još trese! 😟
    Ja odradila 2h u zemlji snova i sad bi bilo ok neš pojesti i ići za poslom! 

Petra982
    03. Ožujak 2021. 13:10

Bebolinka, mantram svom snagom da porod krene prirodno i to još danas! 🤞🤞🤞

bebolinka
    03. Ožujak 2021. 13:13

Joj daj bozeeee 🙏🏽🙏🏽🙏🏽❤️❤️❤️

Bubica1
    03. Ožujak 2021. 13:13

AnaAn, neka si se ti ispraznila! 🚽 😁
    Bebolinka, ajme u petak. 😊❤️ Ali držim fige da krene prirodno ranije! 🤗🤞 Kako god, ma bit će to sve tip top! 😁💪👌 Sad nam bebice samo stižu, ludnica!

👩 37 - AMH 13
    👨 34 - Oligoasthenoteratozoospermia
    1. 6/2020 -> ICSI (Betaplus) ET 1 trod. - uspjelo od prve - 👶 🩷; 1 🐧
    2. 6/2023 FET 12.06.23. (Betaplus)
    Beta I. = 181, Beta II. - 541 ❤️
    23.02.2024. Stigla druga curica 🩷

Rita88
    03. Ožujak 2021. 13:24

Curke evo i mene, procitala sam vas uz kavicu ☕ do sad sam cistila izgleda da se "gnijezdim" ja imam bolove po noci al nekako mislim da je sve to ok, dok god nije neizdrzivo i s pravilnim razmacima. 
    NevaEva kak si se dog.sa spremacicom , kolko ce ti puta dolaziti i koliko uzima po satu ak nije tajna?
    Kombinacija za malog je 🔝 jako mi se svidja boja 👌
    Ruzice meni izadje tako zuckasto, odem piskit dignem se napravim korak i ode na ulozak i svaki puta tako, izludjuje me to 🙈
    Bebeto zao mi je sto su te doveli u takvu situaciju, al ne odustaj, rijesit ces ti to 💪
    Mom nisam neki vjernik, al vidim koliko te slika.odusevljava, bas mi je drago da su ti pogodili poklon, a ne da su ti uzeli tek tolko da su nesto uzeli, znaci da im je stalo do toga sta volis i to si i dobila 🤗
    AnaAn home sweet home 🏡
    Elly sretan ti rodjendan, stvarno ljepsi poklon nisi mogla dobiti 🥳🥰
    Bubice imas bolnicki solarij 🤭 trbuh nigdje, predobro, moj je ko lopta,ogroman, presmjesan 😊
    Bebolinka sta rec , skaci zeno, ne odustaj , sad ce 🤭🥳

Ja sam dobila od svojih cura ovaj poklon za bebu Enu , vidjet cemo hoce posluzit   https://ibb.co/YRRHzpR

Ja- 34 god, muz-38 god
    Ena 25.03.2021 ❣

• Bebeto
    03. Ožujak 2021. 13:33

anaAn

Mom ja sam mislila da sam rodila kad sam izasla iz bolnice, znaci kaos🙈🙈
    Ahahaahhahahaha… Nasi tlakovi, pa meni tlak kod dr uvijek 140/90, neki dan bio 120/90. Ja cim vidim da ulazim s tlakom u sobu, ja se rusim🤣🤣🤣🤣🤣🤣
    Sve je ok, kad prijede 140/90 onda je za vidjeti sto je.
    Bebeto tuzi idiote, jer ovo je uzasno sta ti rade. U istoj smo situaciji, mene lijece tebe ne🥺😭

Da, nekako sam pozitivna u glavi i bit će to sve dobro.Držim i tebi fige 🤞🏻
    Kao i svim curama da im ovih zadnjih par mjeseci budu pozitivni i puno dobrih vijesti😘❤️😘

• ružica
    03. Ožujak 2021. 13:34

Bebolinka,

Petak ako ne  krene??
    Ma cure nije indukcija smak svijeta, evo
    Moja mama sto puta mi pricala super porod s indukcijom!
    Bebolinka ajme koliki je mali, kao i moj!

👩 37, amh 6.2.pmol
    👨 33 ,normospermia
    26.09.2022. ET (trodnevni, osmostanični)
    5+3 🙏❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.