Evo mene s pregledaaa, u petak dogovaramo indukciju ako ne krene samo 😁
I dalje sve isto, otvorena za prst i mekana. Samo šta je beba narasla ima 4200g 🥴 hahahah kaže ooo velika bebica 😁
Tako da eto ne pomaze ni skakanje po lopti, ni ananas, ni skakanje po muzu, ni stepenice ništa 🤣🤣🤣
Evo mene s pregledaaa, u petak dogovaramo indukciju ako ne krene samo 😁
I dalje sve isto, otvorena za prst i mekana. Samo šta je beba narasla ima 4200g 🥴 hahahah kaže ooo velika bebica 😁
Tako da eto ne pomaze ni skakanje po lopti, ni ananas, ni skakanje po muzu, ni stepenice ništa 🤣🤣🤣
Ajme nekanti krene prirodno bilo.bi bolje...ali ni indukcija nije kraj svijeta...drzimo palceve da se pokrene🤞🤞
ᗰIᕼᗩᗴᒪ 6.5.2021.
NevaEva, divna kombinacija!
anaAn, uživaj u domu svom i nadam se da te bolnica do rodilišta neće vidjeti!
Mom, divan poklon!
Bubice, predivan trbuščić, uživaj ti na suncu!
Kety, žao mi je neopisivo da vas još trese! 😟
Ja odradila 2h u zemlji snova i sad bi bilo ok neš pojesti i ići za poslom!
Bebolinka, mantram svom snagom da porod krene prirodno i to još danas! 🤞🤞🤞
AnaAn, neka si se ti ispraznila! 🚽 😁
Bebolinka, ajme u petak. 😊❤️ Ali držim fige da krene prirodno ranije! 🤗🤞 Kako god, ma bit će to sve tip top! 😁💪👌 Sad nam bebice samo stižu, ludnica!
👩 37 - AMH 13
👨 34 - Oligoasthenoteratozoospermia
1. 6/2020 -> ICSI (Betaplus) ET 1 trod. - uspjelo od prve - 👶 🩷; 1 🐧
2. 6/2023 FET 12.06.23. (Betaplus)
Beta I. = 181, Beta II. - 541 ❤️
23.02.2024. Stigla druga curica 🩷
Curke evo i mene, procitala sam vas uz kavicu ☕ do sad sam cistila izgleda da se "gnijezdim" ja imam bolove po noci al nekako mislim da je sve to ok, dok god nije neizdrzivo i s pravilnim razmacima.
NevaEva kak si se dog.sa spremacicom , kolko ce ti puta dolaziti i koliko uzima po satu ak nije tajna?
Kombinacija za malog je 🔝 jako mi se svidja boja 👌
Ruzice meni izadje tako zuckasto, odem piskit dignem se napravim korak i ode na ulozak i svaki puta tako, izludjuje me to 🙈
Bebeto zao mi je sto su te doveli u takvu situaciju, al ne odustaj, rijesit ces ti to 💪
Mom nisam neki vjernik, al vidim koliko te slika.odusevljava, bas mi je drago da su ti pogodili poklon, a ne da su ti uzeli tek tolko da su nesto uzeli, znaci da im je stalo do toga sta volis i to si i dobila 🤗
AnaAn home sweet home 🏡
Elly sretan ti rodjendan, stvarno ljepsi poklon nisi mogla dobiti 🥳🥰
Bubice imas bolnicki solarij 🤭 trbuh nigdje, predobro, moj je ko lopta,ogroman, presmjesan 😊
Bebolinka sta rec , skaci zeno, ne odustaj , sad ce 🤭🥳
Ja sam dobila od svojih cura ovaj poklon za bebu Enu , vidjet cemo hoce posluzit https://ibb.co/YRRHzpR
Ja- 34 god, muz-38 god
Ena 25.03.2021 ❣
Mom ja sam mislila da sam rodila kad sam izasla iz bolnice, znaci kaos🙈🙈
Ahahaahhahahaha… Nasi tlakovi, pa meni tlak kod dr uvijek 140/90, neki dan bio 120/90. Ja cim vidim da ulazim s tlakom u sobu, ja se rusim🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Sve je ok, kad prijede 140/90 onda je za vidjeti sto je.
Bebeto tuzi idiote, jer ovo je uzasno sta ti rade. U istoj smo situaciji, mene lijece tebe ne🥺😭
Da, nekako sam pozitivna u glavi i bit će to sve dobro.Držim i tebi fige 🤞🏻
Kao i svim curama da im ovih zadnjih par mjeseci budu pozitivni i puno dobrih vijesti😘❤️😘
Bebolinka,
Petak ako ne krene??
Ma cure nije indukcija smak svijeta, evo
Moja mama sto puta mi pricala super porod s indukcijom!
Bebolinka ajme koliki je mali, kao i moj!
👩 37, amh 6.2.pmol
👨 33 ,normospermia
26.09.2022. ET (trodnevni, osmostanični)
5+3 🙏❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji