Bodiji-ja imam nesto 50, nesto 56. Nasao bi se koji komad i veci. Ali posto je to sve lutrija a da ne kupujem bezveze kupovat cemo u toku😊
NevaEva-mislim da se ne moras bojati velike bebe. Nekako sam uvijek imala dojam da bi bitnije kako se brzo budemo otvarale i kakve srece imamo po tom pitanju. Kod poroda nazalost 100 stvari igra ulogu. A i velike su sanse da vaga ne pokazuje tocno. Probaj ne razmisljati o velicini🙈😂
Hahhahaha probat cu 😂😂😂
Da, rekla mi je dr.danas da ak su trudovi jaki se moze i velika beba bez problema porodit a da to ne znamo dok ne vidimo, dok ne krene. Ma bude sve ok, ne mogu izbjec 😂 hvala cure, EmEn, Kety, sve.
Da istina ti je to...moji trudovi su bili super za otvaranje i to...al su morali dat drip 30min da budu jači i da mogu rodit...onako bi se patila samo...ne brini...tako je kako ti je rekla.Dok se ne otvoriš i ne vide situaciju neće znati...a onda si već skoro gotova...meni je teži ovaj put otvaranja...sam izgon meni zanemariv 🤣🤣🤣 to stisneš 2,3 puta i gotovo 🤪
https://lb1f.lilypie.com/sLAfp2.png
NevaEva, da i to što se razvuče je veliki plus!
Thera, ozdravi brzo!
Ja imam kratkih i dugih rukava br 56, bez rukava, dugih i kratkih 62/68... Skupilo se toga!
Ja imam 56 i 62 duge rukave, a 68 kratke. 😊
50 nisam ni kupovala.
Baby P 03/21 💙
Hmmm ja nemam nista 56 🤔 imam nesto 62 i većinu 68 s obzirom da su kod mene mali divovi 56 mozda uzmem samo za izlazak iz rodilista a i to mi je steta jer preraste za tjedan dana..necu nista cise kupovati dok ne udem u 9 mj i vidim barem okvirno vremensku prognozu pocetkom petog mj...ajme opet mi se to cini kao da je dogodine ..sta kazete Lonmi i anaAn ?? Oce li nama to vrime brzo doc 😬😂

EmEn, imas ti pravo😂😂😂 Kako mi je uopce to palo na pamet😂😂
Petra982,hvala ti,nadam se da budem❤️
Mom_of_4, meni je ovo prvo dijete,ja ih zamisljam ko jaaako male. Mogla bi se i ja iznenaditi pa bude gol izlazio iz bolnice😂😂
Evo da se napokon javim,, danas sam isla pjeske do grada, 1h mi je trebalo🙈 rjesila doznske, papala sladoled ii otisla pozdravit seficu u salon, pa posto nije bilo guzve,ostala na bojanju kose😅
EmEn9 divna ti je busa😍
Mirjam2 napisi nam termin i spol bebe da te dodamo na popis ako zelis🥰
Super NevaEva, bas mi je drago da je sve dobro proslo🥰 izgleda da Kolarevic nema samo u Kc,mene je narucila 2.3 u Kz na redovni pregled..
Avama ja imam tu od biobaze,dobila u paketu, okej mi je kolko se ja mazem s njom🤣 kombiniram tu kremu i ulje
Ninnach joj super,hvala ti! Ma istina,uvijek se naleti na nekog mrguda, pogotovo kad ste uspjeli i kavu popiti zajedno, zvuci cist dobro! Drzimo fige da idete sutra domeka🤞🏼💖 sve ce to proci,sva bol,samo da je beba dobro🥰
Gita trebala bi urin donjeti u pon ili uto u Kc,ali cu to u pon odma u 7 doci da se muz stigne vratit do 8 jer radi od 8, mislila sam u utorak jer ko zna jel bude guzva u pon,ali u utorak sam na redovnom pregledu u Kz
Iduci pregled u Kc imam 17.3 tj ne pregled nego GUK, ali mogla bi se ovak jedan dan zaletiti tj zicati muza da me vozi pa da ti, NevaEva i ja popijemo kavicu na terasi🤗💖
Kaj se tice poroda, jos razmisljam, sva sam u neodumici, frendica me vuce u Zg jer imam tam u bolnici poznate osobe, muzu svejedno di vozi, mama kaze nek k njima dodem da me voze rodit, sve se pomjesalo 🤣 ko da zivim na marsu🙈 vidjet cu kroz mj dana tocno
AnaAn e taj miris parizera kad smo isli na izleet hahah odma mi je dosao u nos🤣 a da ti stvarno odes rodit negdje drugdje nakon ovog kaj citam kaj pises?
Ruzice maleni je pravi muz🙈
Tea bas lijepa busa😍
Mom taj pogleed na moreno😍😍
Nikac i ti uzivas u pogledu i sladoledu, bas slatka busa😍
Velicine bodija - ja uzela nesto sitno 50, dost toga kratkog i dugog 56 i 62, nek se nade🤣
Ja sam taman stavila prat robicu. Dosta toga sam dobila,pa dok opeglam i razvrstam javit cu bas koliko cega imam😊 Cijeli vrijeme kao imam vremena ali sad sam skuzila da sredinom sljedeceg tjedna pocinjemo s radovima u kupaoni i tko zna kad cu opet moci do masine😏 Pa sad rjesavam po hitnom postupku.
Ja sam prosla 3 suncana dana iskoristila za pranje robice, sad treba to sve samo popeglati i sloziti 😏 meni je vecinom od robice sve 62🤔 cini mi se ok, racunam na velikog sina🥰
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji