Proljetne bebe 2021 pt. 2

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • EmEn9
    26. Veljača 2021. 18:03

Nemoj brinut ja prvu curku rodila 4.090kg a drugu 4.280kg a i ovaj će bit vjerojatno preko 4 kg kad je u 36 tjednu imao 3.400kg tako da ne brini porod boli svakako dal beba imala 2,3,4kg sve će bit ok, ja sam uspjela 2 puta a i 3 ću tako ćeš i ti. 😉🤣😂🥰😍🤗 E neka sam te utješila 🤣🤣🤣🤣
    .
    Usporedbe pogleda su vrh 🤣🤣🤣🤣
    .
    Slikice sve ste predivne trudnice 🤗🤗
    .
    Torta je bas ono ispala 🤣🤣 Samo sto nema veze ja bi i taj dio sad trenutno pokupila i pojela 🤗🤗🤗

• thera
    26. Veljača 2021. 18:04

Bodiji-ja imam nesto 50, nesto 56. Nasao bi se koji komad i veci. Ali posto je to sve lutrija a da ne kupujem bezveze kupovat cemo u toku😊
    NevaEva-mislim da se ne moras bojati velike bebe. Nekako sam uvijek imala dojam da bi bitnije kako se brzo budemo otvarale i kakve srece imamo po tom pitanju. Kod poroda nazalost 100 stvari igra ulogu. A i velike su sanse da vaga ne pokazuje tocno. Probaj ne razmisljati o velicini🙈😂

• EmEn9
    26. Veljača 2021. 18:10

Thera kakav je to savjet probaj ne razmišljat o veličini ??? Svi razmišljaju o veličini !!!🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 Umrijet ću od smijeha😂😂😂😂😂😂🙈🙈🙈🙈🙈🙊🙊🙊🙊

26. Veljača 2021. 18:12

thera

Bodiji-ja imam nesto 50, nesto 56. Nasao bi se koji komad i veci. Ali posto je to sve lutrija a da ne kupujem bezveze kupovat cemo u toku😊
    NevaEva-mislim da se ne moras bojati velike bebe. Nekako sam uvijek imala dojam da bi bitnije kako se brzo budemo otvarale i kakve srece imamo po tom pitanju. Kod poroda nazalost 100 stvari igra ulogu. A i velike su sanse da vaga ne pokazuje tocno. Probaj ne razmisljati o velicini🙈😂

Hahhahaha probat cu 😂😂😂
    Da, rekla mi je dr.danas da ak su trudovi jaki se moze i velika beba bez problema porodit a da to ne znamo dok ne vidimo, dok ne krene. Ma bude sve ok, ne mogu izbjec 😂 hvala cure, EmEn, Kety, sve. 

kety992
    26. Veljača 2021. 18:19

NevaEva

thera

Hahhahaha probat cu 😂😂😂
    Da, rekla mi je dr.danas da ak su trudovi jaki se moze i velika beba bez problema porodit a da to ne znamo dok ne vidimo, dok ne krene. Ma bude sve ok, ne mogu izbjec 😂 hvala cure, EmEn, Kety, sve.

Da istina ti je to...moji trudovi su bili super za otvaranje i to...al su morali dat drip 30min da budu jači i da mogu rodit...onako bi se patila samo...ne brini...tako je kako ti je rekla.Dok se ne otvoriš i ne vide situaciju neće znati...a onda si već skoro gotova...meni je teži ovaj put otvaranja...sam izgon meni zanemariv 🤣🤣🤣 to stisneš 2,3 puta i gotovo 🤪

https://lb1f.lilypie.com/sLAfp2.png

Petra982
    26. Veljača 2021. 18:21

NevaEva, da i to što se razvuče  je veliki plus! 
    Thera, ozdravi brzo!
    Ja imam kratkih i dugih rukava br 56, bez rukava, dugih i kratkih 62/68... Skupilo se toga!

pupetta
    26. Veljača 2021. 18:39

Ja imam 56 i 62 duge rukave, a 68 kratke. 😊
    50 nisam ni kupovala.

Baby P 03/21 💙

mom_of_4
    26. Veljača 2021. 18:49

Hmmm ja nemam nista 56 🤔 imam nesto 62 i većinu 68 s obzirom  da su kod mene mali divovi 56 mozda uzmem samo za izlazak iz rodilista a i to mi je steta jer preraste za tjedan dana..necu nista cise kupovati dok ne udem u 9 mj i vidim barem okvirno vremensku prognozu pocetkom petog mj...ajme opet mi se to cini kao da je dogodine ..sta kazete Lonmi i anaAn ?? Oce li nama to vrime brzo doc 😬😂

• thera
    26. Veljača 2021. 18:57

EmEn, imas ti pravo😂😂😂 Kako mi je uopce to palo na pamet😂😂
    Petra982,hvala ti,nadam se da budem❤️

• thera
    26. Veljača 2021. 19:05

Mom_of_4, meni je ovo prvo dijete,ja ih zamisljam ko jaaako male. Mogla bi se i ja iznenaditi pa bude gol izlazio iz bolnice😂😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.