Proljetne bebe 2021 pt. 2

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    kety992
    05. Veljača 2021. 17:58

Gita- moze link od torbe 🤩
    Ni mi nismo papali krafne,obavili shoping...uzeli pizzu i pali doma.
    Sad odmaramo malo...radim si plan za vrt ove godine 🥳🌞 

https://lb1f.lilypie.com/sLAfp2.png

busybee
    05. Veljača 2021. 18:13

Gita, ja sam kupila takvu torbu s prvom bebicom i cudo je, sve stane, preprakticna i neunistiva.
    Ja sam danas usla u 35 tt.
    Isla sam napisati ogormnu poruku i sve sam zaboravila🤣🤣 nista, uzivajte u vikendu!

Lonmi
    05. Veljača 2021. 18:13

Ja nezz dal da se pocastim s tim krafnama prije ili poslje ogtt-a 😂😂. Mislim da ce biti sve super pa cu poslje po hrani ko 🐷.
    Uglavnom, s tim tortama i krafnama ste me ubile ovdje 😂. Ja o drugome ne mislim.
    Vec zamisljam one male okrugle s preljevom i onim sarenim mrvicama 🥺

05. Veljača 2021. 18:36

Znaci, sjela u auto, pravac spar, paket krafni od 8 komada upravo kupila 😂
    Ali nije stalo na tome, jer baš mi je palo na pamet da bi mogla radit hrenovke u lisnatom, pa poharala i te police sa sastojcima. Bitno da su me pohvalili za kilažu danas 😂

• Tea2807
    05. Veljača 2021. 18:45

Dora2021 evo da se javim, vratili se od staraca, nasli smo kosaru koja ide bas na ta kolica, kosta 900kn ali je primjerena za bebu od rodenja, prava, duboka, tako da cemo to uzet pa ostavit kolica jer su stvarno super ocuvana i lagana. Hvala ti svejedno, pokloni nekome kome treba vise nego nama ❤️
    Mene moj malac sutnuo onako junacki, bas se vidjelo na trbuhu, nazalost decko jos nije doma dosao da vidi a ja se nisam ni snasla uzet mob da mu posnimim. Inace svako jutro me budi u 5 udarcima, ali mi se neda palit mob i ic na forum, al def sam i ja budna od rano ujutro. 
    Dobili smo neke lumpi pelene, velicina 2 i 5, vidjet cemo kakve su, ako ce nam dogovarat, neznam nikoga da ih je koristio...

• Dora2021
    05. Veljača 2021. 18:59

Tea2807

Dora2021evo da se javim, vratili se od staraca, nasli smo kosaru koja ide bas na ta kolica, kosta 900kn ali je primjerena za bebu od rodenja, prava, duboka, tako da cemo to uzet pa ostavit kolica jer su stvarno super ocuvana i lagana. Hvala ti svejedno, pokloni nekome kome treba vise nego nama ❤️
    Mene moj malac sutnuo onako junacki, bas se vidjelo na trbuhu, nazalost decko jos nije doma dosao da vidi a ja se nisam ni snasla uzet mob da mu posnimim. Inace svako jutro me budi u 5 udarcima, ali mi se neda palit mob i ic na forum, al def sam i ja budna od rano ujutro.
    Dobili smo neke lumpi pelene, velicina 2 i 5, vidjet cemo kakve su, ako ce nam dogovarat, neznam nikoga da ih je koristio…

Super ako ste našli kombinaciju!! Nakon potresa u Sisku sam kontaktirala crveni križ al do danas mi se nisu javili da nekome treba a nemam društvene mreže da oglasim a ne bi da odu preprodavačima jer su kolica ko nova (nama deda ko iznenađenje kupio 3u1 zato ih dajem) ako znas da netko treba javi... Daaaa i moja lupa oko 5 ujutro 😁😁 kao odspavala je pa svom snagom haha... Budeš isprobala pelene pa vidiš, lako kupiš, ja sam pampersice po akcijama hvatala, br 1(2-5 kg)... Ja sam već 32 tjedna, proletjelo mi a nadam se da će i tebi ❤️ a onda budeš imala materijala za snimiti trbuh, vjeruj 🥰🥰

Elly94
    05. Veljača 2021. 19:01

Ah...... 🍩🤤

• Tea2807
    05. Veljača 2021. 19:18

Dora2021

Tea2807

Dora2021evo da se javim, vratili se od staraca, nasli smo kosaru koja ide bas na ta kolica, kosta 900kn ali je primjerena za bebu od rodenja, prava, duboka, tako da cemo to uzet pa ostavit kolica jer su stvarno super ocuvana i lagana. Hvala ti svejedno, pokloni nekome kome treba vise nego nama ❤️
    Dobili smo neke lumpi pelene, velicina 2 i 5, vidjet cemo kakve su, ako ce nam dogovarat, neznam nikoga da ih je koristio…

Super ako ste našli kombinaciju!! Nakon potresa u Sisku sam kontaktirala crveni križ al do danas mi se nisu javili da nekome treba a nemam društvene mreže da oglasim a ne bi da odu preprodavačima jer su kolica ko nova (nama deda ko iznenađenje kupio 3u1 zato ih dajem) ako znas da netko treba javi… Daaaa i moja lupa oko 5 ujutro 😁😁 kao odspavala je pa svom snagom haha… Budeš isprobala pelene pa vidiš, lako kupiš, ja sam pampersice po akcijama hvatala, br 1(2-5 kg)… Ja sam već 32 tjedna, proletjelo mi a nadam se da će i tebi ❤️ a onda budeš imala materijala za snimiti trbuh, vjeruj 🥰🥰

Neznam kako da dode u prave ruke, mozda da napravis novu temu tu na forumu, pa se mozda javi netko ko ce ostavit sebi
    https://ibb.co/Gxt9Tk5
    Ovo je slika te kosare, bas je za ta moja kolica. Svakako cu ovih dana do ducana da vidim uzivo, pitam nekog prodavaca (nadam se iskusnog) i da vidim kak se to montira. 
    Ove lumpi velicina 2 je za 3-6 kg, a 5 12-25kg, svakako mi nece bit zao ako nebudu dobre, ali kolko cujem od prijateljica koje su rodile, nekima su prve pelene bile hit, a neke se namucile i mjenjale sto vrsta, nebitno o marki. 
    Nekako mi je zao sto jos uvijek nemam onaj pravi trudnicki trbuh, meni je to bas posebno i prekrasno za vidit, ja bi od prvog dana trbusinu 😂

bebolinka
    05. Veljača 2021. 19:38

Lonmi

Emmie

Lonmi zahvaljujući mojim BH kontrakcijama, moj zatvor je riješen. Idem čak do 4 puta na dan. Onda možeš misliti koliko me te kontrakcije nagone na WC. Zahvalna sam😆

Meni se zna ponekad tako stegnuti trbuh, s desne strane di je bebina glava imam cijelu cvrgu onda, ali to kroz par sek popusti. Zna se k vise put na dan pojaviti ali cesto nezz jel to beba ili opet to, nije do sad bilo prebolno, rekla sam ginicu pa mi je reko nek obratim malo vise pozornost na to 😳, a ja to uopce nisam gledala nikad nesto posebno jer ne boli, samo kao neki vakum na toj strani. Valjda zbog tog krvarenja i svega moram biti na posebnom oprezu. Danas me zasarafilo u trbuhu i onda se stegnuo.
    Ja mislim da dok je covjek aktivan u trudnoci pol tih simptoma ni ne dozivi, mi u horizontali sve vidimo i osjetimo 😂.
    Nek se ta mala smiri ima da jos 10 tj bubnja po meni i nikud van 😤

Ma ta tvoja doktorica je bolesna. Šta tu ima bit čudno i šta tu imaš pripazit, pa to je normalno. Dok je beba mala kvrga je odmah tamo di se nabije, kad naraste velika cijeli trbuh ode u jednu stranu i šta bi tu mi trebale pazit? Boze sačuvaj haahha

• Dora2021
    05. Veljača 2021. 19:40

Tea2807

Dora2021

Tea2807

Super ako ste našli kombinaciju!! Nakon potresa u Sisku sam kontaktirala crveni križ al do danas mi se nisu javili da nekome treba a nemam društvene mreže da oglasim a ne bi da odu preprodavačima jer su kolica ko nova (nama deda ko iznenađenje kupio 3u1 zato ih dajem) ako znas da netko treba javi… Daaaa i moja lupa oko 5 ujutro 😁😁 kao odspavala je pa svom snagom haha… Budeš isprobala pelene pa vidiš, lako kupiš, ja sam pampersice po akcijama hvatala, br 1(2-5 kg)… Ja sam već 32 tjedna, proletjelo mi a nadam se da će i tebi ❤️ a onda budeš imala materijala za snimiti trbuh, vjeruj 🥰🥰

Neznam kako da dode u prave ruke, mozda da napravis novu temu tu na forumu, pa se mozda javi netko ko ce ostavit sebi
    https://ibb.co/Gxt9Tk5
    Ovo je slika te kosare, bas je za ta moja kolica. Svakako cu ovih dana do ducana da vidim uzivo, pitam nekog prodavaca (nadam se iskusnog) i da vidim kak se to montira.
    Ove lumpi velicina 2 je za 3-6 kg, a 5 12-25kg, svakako mi nece bit zao ako nebudu dobre, ali kolko cujem od prijateljica koje su rodile, nekima su prve pelene bile hit, a neke se namucile i mjenjale sto vrsta, nebitno o marki.
    Nekako mi je zao sto jos uvijek nemam onaj pravi trudnicki trbuh, meni je to bas posebno i prekrasno za vidit, ja bi od prvog dana trbusinu 😂

Super da ima malo sivog, izgleda elegantnije 👍
    Ma joj, začas ćeš imat trbuh, doslovno to kao da dođe preko noći 😂 meni je ludo da za 2 tjedna kontrola a ja tad u 34-tom tjednu, prebrzo, al jedva čekam da je vidim i nadat se da nebude čunjkica jer je od 22-og tjedna glavom nisko dole hahaha 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.