Ninnach! Dobro ti rano jutro🌼! Evo i ja sam budna. Malena nešto kenjka, nikako da se smiri, sumnjam na grčeve. Spava sada, ali to nije duboki san , pa je non-stop osluškujem.
Ti sanjala da je Ines rodila!?! Možda si baš dobro naslutila. Ona se javi svaki dan, ili bar na kraju dana. Vidjet ćemo sutra! 🤗
Omg Ninnach i tebi se bliži porod! Izgleda da ćeš izdržati do carskog. Jedva čekam da nam stigne još jedna princezica🤗💗. Imala sam i ja dane kad je bebica bila puno mirnija, a neke dane je bila aktivnija. Ah taj osjećaj kad se napokon javi!
Pitam se često kako je Mala Marelica. U zadnje vrijeme je bila u ljetnim bebama, ali je onda nestala i nisam vidjela da je se više javljala. Jesi li je vidjela da se javlja?
Dobro jutro, sovice!🦉
.
Ja sam se sinoc oko 23h15 ipak uputila na hitnu u Petrovu, pocelo me opet zatezati dolje onako pred-menstrualno, ja se sva ustrtarila jer nisam bila sigurna jel si pritisak u leđima samo zamisljam ili ne.
.
Uglavnom, bila ultra brzo primljena, decko morao ostat vani. Sad u ovim tjednima vise ne idemo dolje na hitnu (prizemlje), nego na odjel rađaonica. Dala urin, pa pregled - prvo onim spekulumom. Cure moje, ne zelim plasit nikoga, ali mene je to ovaj put fakat boljelo😔 neugodno, i zbog toga jer sam ja bila napeta, pa onda jos gore. Uglavnom nakon toga pregled prstima i onda uvz.
.
Good news: nisam otvorena, iako mi sad u nalazu pise uloziva za jagodicu prsta, plodne vode ima dovoljno, posteljica je iza, malisa je glavicom prema dolje, srce junacki kuca🙏
.
Rekao mi doktor da idem na CTG (nikad nisam bila) i malo se sestre namucile sa namjestanjem one 2 "sonde" na trbuhu, otkucaji srca se cuju, pa izgube, malisa ludovao u trbuhu, pa opet cujee, pa izgubi.
.
U svakom slucaju dobila sam inekciju lijeka poput ketonala, da vide hoce li prestat to zatezanje. I na kraju je🙏 dosao nalaz krvi - imam povisene leukocite i vrlo vjerojatno je opet neka urinoinfekcija u tijeku 😒 napisao mi je na nalaz da u pon obavim ponovno urinokulturu, a u utorak da dodjem sa D1 uputnicom u trudnicku ambulantu. U slucaju da se isto ponovi, da malisu ne osijetim isto ili nedaj Boze krvarenja opet k njima.
Na nalazu napisao: lazni trudovi. Kaze da su pravi trudovi da ih nista ne bi primirilo, da to zatezanje moze biti i zato jer je bebica veca i teza i rasteze misice maternice.
.
Mi dosli doma oko 01hkusur. Ne mogu spavati jer mi je nekako mucno, pa me boluckala "gospodja" nakon pregleda, osijecaj da ce mi mjehur pun i da ce mi pobjec u gace. Odspavala malo, i sad me zgaravica muci...
.
Drago mi je da sam otisla, dok sam bila na CTGu su dvije rodilje pored mene odgegale u boxove, tako da nekako je sve postalo "stvarno"😳 odusevljena pristupom od med.sestara do doktora.
.
Nadam se jos malo odspavati 🥱 ali zivci mi rade 100 na sat 🥴
Ninnach! Dobro ti rano jutro🌼! Evo i ja sam budna. Malena nešto kenjka, nikako da se smiri, sumnjam na grčeve. Spava sada, ali to nije duboki san , pa je non-stop osluškujem.
Ti sanjala da je Ines rodila!?! Možda si baš dobro naslutila. Ona se javi svaki dan, ili bar na kraju dana. Vidjet ćemo sutra! 🤗
Omg Ninnach i tebi se bliži porod! Izgleda da ćeš izdržati do carskog. Jedva čekam da nam stigne još jedna princezica🤗💗. Imala sam i ja dane kad je bebica bila puno mirnija, a neke dane je bila aktivnija. Ah taj osjećaj kad se napokon javi!
Pitam se često kako je Mala Marelica. U zadnje vrijeme je bila u ljetnim bebama, ali je onda nestala i nisam vidjela da je se više javljala. Jesi li je vidjela da se javlja?
U međuvremenu se princeza javila s par udaraca ❤️❤️
Sad mogu mirno dalje. I ja se često nje sjetim ali odkad je otišla, ništa nisam više o njoj ni čula. Nadam se da je dobro.
To šta sad pišeš da te muči oko bebe, čeka i mene uskoro, pa ćemo se jedna drugoj jadati🤗
Ne sjećam se više detalja, ali znam da kad mi je sin bio tako mali osluškivsla sam stalno sve i bila u sto briga...ali prođe i to i sve sjedne na svoje mjesto ❤️
O Bože Jagodice! Žao mi je zbog tako stresnog iskustva, ali je super da si otišla, uvjerila se da je beban dobro, a možda i spriječila raniji porod.🌼
Jagodice, znači i ti imala butmrnu noć kao ja neku večer... Mdni su dva puta mjerili ctg jer je beba imala visoke otkucaje u više navrata i htjeli me zadržati ali onda u drugom mjerenju je bilo zadovoljavajući nalaz. Od tad me progoni misao jel sa srcem sve u redu, molim boga da je🙏🙏🙏....
Drago mi je da je samo lažna uzbuna ti bila, ali u tom strahu kad nemaš pojma šta se dešava, a ne prestaje... Bolje otići vidjeti. Sad barem znaš da je sve u redu a tu infekciju, ako je do nje, ćeš srediti kao i do sada,, 🤗🤗😊
Jagodice, znači i ti imala butmrnu noć kao ja neku večer… Mdni su dva puta mjerili ctg jer je beba imala visoke otkucaje u više navrata i htjeli me zadržati ali onda u drugom mjerenju je bilo zadovoljavajući nalaz. Od tad me progoni misao jel sa srcem sve u redu, molim boga da je🙏🙏🙏….
Drago mi je da je samo lažna uzbuna ti bila, ali u tom strahu kad nemaš pojma šta se dešava, a ne prestaje… Bolje otići vidjeti. Sad barem znaš da je sve u redu a tu infekciju, ako je do nje, ćeš srediti kao i do sada,, 🤗🤗😊
*burnu noć
Bome burna noc... neka je sve proslo tako kako je proslo 🙏 ma da, ta neizvjesnost ubija, mene onako zateze, mislim si ne samo da je noc preda mnom, nego iduci pregled tek za 9 dana😳😳😳 pa s pameti bi skrenula do tad od brige.
.
Moram definitivno u brzinu nize 👍i nekako sam bila dosad sva jaka i optimisticna, sad sam malo poljuljana, stalno si govorim ako nesto je bolje da sto prije znam sto da mi se moze pomoc. Tek sad vidim koliko je bitna psihicka jakost💪
.
Dobro ste skuzile, mozda nam Ines vec odavno u drustvu svoje curke 🥰
Bome burna noc… neka je sve proslo tako kako je proslo 🙏 ma da, ta neizvjesnost ubija, mene onako zateze, mislim si ne samo da je noc preda mnom, nego iduci pregled tek za 9 dana😳😳😳 pa s pameti bi skrenula do tad od brige.
.
Moram definitivno u brzinu nize 👍i nekako sam bila dosad sva jaka i optimisticna, sad sam malo poljuljana, stalno si govorim ako nesto je bolje da sto prije znam sto da mi se moze pomoc. Tek sad vidim koliko je bitna psihicka jakost💪
.
Dobro ste skuzile, mozda nam Inesvec odavno u drustvu svoje curke 🥰
Ne sumnjam uopće u tebe!
Ja isto morsm usporiti. Ne može tijelo ko nekada..
Čdksmo da se Ines javi!
Jutro cure.
Od ispadanja cepa, pa dalje, nista se vise nije dogodilo. 😄 Mada me sve dolje uzasno boli koliko me gledaju... ti pregledi prstima su postali uzasno neugodni i bolni, a to i amnio. mi rade svako jutro. Imam malu traumu od toga i cim se blizi jutro sva se uznemirim u krevetu. 😔
Jagodice, hvala Bogu da ti je sada bolje. Nadam se da nije nikakva bakterija i da su bili samo lazni trudovi. 🙏
Ninach, moja je curka ponekad jako aktivna na ctg-u i otkucaji naravno budu visoki, ali doktori to ne uzimaju za "zlo"... vjerovatno je i tvoja bila tad tako malo aktivnija, pa se malesno srce uzlupalo malo vise... bit ce to sve ok... 🙏
Ineees? 😇
MissGraz, jesam jato propusilakad sam prolazila zaostatke?? Ti si u bolnici ili nisi?
Da, beba je bila strahovito nemirna na ctg u ali za drugo mjerenje sam je umirivalai ispalo je ok.
Sve mi se čini da sam ja dobro sanjala... Nema nam Ines, 😊
Sortiraj odgovore
Najstariji