Proljetne bebe 2021 pt. 2

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lunica
    21. Veljača 2021. 09:09

anaAn

MissGraz - onda sam se to pomijesala s nekom curom, mislim s MareiKate😅
    .
    Indukcija je tocno sto- osim dripa to jedino znam…

Indukcija je bilo koji nacin izazivanja trudova. gel, drip, busenje vodenjaka...najintezivnija indukcijs je carski,jer se tad bas nista ne dogadja prirodno.

ᗰIᕼᗩᗴᒪ 6.5.2021.

pupetta
    21. Veljača 2021. 09:14

Dobro vam jutro, drage trudnice! Danas je savrsen dan tako da cu ipak otici malo uhvatiti sunca uz more pa na rucak kod mojih 💛
    Bubice glavno da je sve pod kontrolom, danas lijepo idete kuci u svoj mir 
    Jagodice bolje da si otisla ako si bila nemirna, hvala Bogu pa je sve u redu. Odmaraj i nadam se da ce ti bol brzo proci 
    Neki dan sam slucajno naletjela da je Bajo nesto komentirala na temi Potpomognuta oplodnja, tako da je ona i dalje aktivna na forumu, samo ne kod nas.
    I mene bas zanima gdje je Ines. Ili odmara preko vikenda ili drzi bebicu u rukama 

Baby P 03/21 💙

21. Veljača 2021. 09:14

Jutroo🎀
    Ja sam jucer prekrdasila s poslovima pa danas odmaram🥰
    Jagodice dobro da si otisla,bar si mirnija,odmaraj samo,imas ti vec velike tjedne tu🤞🏼
    Ines nam je mozda i rodila vec🥰 a mozda je u pripremi za porod😍
    Citam i pratim,ali vikendi su mi takvi da provodim vrijeme s muzem pa kak citam tak pol tog ispari iz mene🤣

• EmEn9
    21. Veljača 2021. 09:18

Imam jedno pitanje opet oko prehrane znam da ce netko od vas znat, možda Petra? Znaci sad sam se sjetila da postoji ono brašno od pira, samo znate da ja to bas jos uvijek ne kuzim sve pa me zanima u biti kakav to ima okus i dali je velika razlika kad se naprave npr palačinke s njim u usporedbi sa običnim brašnom i dali ja mogu od toga napravit npr kruh palačinke itd a da je to zdravo ili to brašno isto nije ok koristit kad nesmiješ baš ugljikohidrate jest. I ako je njega ok koristit gdje ga kupite? Nemojte mi se smijat pitanju ali znate da još učim o zdravoj prehrani 🙉🙉🙉🙊🙊🙊🙊🤭🤭🤭🤭🤫🤔

mom_of_4
    21. Veljača 2021. 09:19

Jutro  anaAn ista sam takva..probudim se na ledima i to mi je tooop položaj dok ne skuzim i skocim na bok ahhaha..Doduse vec se sad lagano gradelajem i okrećem jer sam sa sve tri strane ka gnjila bole sve kosti..Bdw daaa uskoro smo na 30 tj jaooooo tek tada ce mi se sve cinit brzo i stvarno...nekako mislim da ce me od 33 tt trema prat na najjace bar me u prošloj tridnoci tako..od 33 tj mi je svaki iduci brzo proletio osim naravno onog 39,40 ta dva tj kao svih 9 mj trudnoce ..
    Evo vec nedjelja...imam osjecaj da taman pozelim ugodan vikend svima okrenem se dva puta i eto opet vikend pa i  ne ide to vrime sporo kako se nama cini🤔

Jagodica125
    21. Veljača 2021. 09:29

Hvala vam cure na potpori, neizmjerno je to kad mozes podijeliti ne samo dobra iskustva, nego i ona koja uznemire i preplase sa nekim tko to isto prolazi i nece reagirati sa "daj se opusti. Nemoj biti nervozna..."
    .
    NevaEva - ja 01.03. imam ginica u svom DZ, tada ponavljam cervikalne briseve pa cu vidjeti jel ureaplazma nestala ili nastavljamo ljecenje. Sutra idem po uputnicu za UK i trudnicku ambulantu u Petrovoj. Tam me doktor narucio za prekosutra. Imas pravo, ovaj pregled je bio meni dosad najbolniji, jos sam si mislila kad je pregledavao prstima, rekao da privucem koljena sebi i kasljem, sto ako pregled potakne nenamjerno otvaranje. Ali ok, oni su ljecnici i znaju sto rade. 
    .
    Normabel - ja pijem dnevno 2 tablete po 5mg zbog bipolarnog poremecaja. Rekla mi je moja docentica vec prije da netom prije poroda smanjim i onda stanem, da se mogu normalno porodiit. Ne smijem samoinicijativno nista prekidat, jer mi se psihicko stanje naglo zna pogorsati onda, a tek sam onda u banani. 
    .
    Ja sam do maloprije povracala, ali samo zuc, mislim da mi je onaj ketonal od sinoc tesko pao na zeludac. Sad mi je jos mucno, ali barem sam smirena, maloprije me hormoni prali sve u 16...
    .
    Zato je malisa aktivan citavu noc i vec od ranog jutra ima akrobacije. Hvala Bogu🙏
    .
    Jedna cura je jucer odgegala u box, prvi puta sam vidjela to u "real lifeu", dosla sa odjela, pospana, ali dahce tesko i to jos sve pod maskom. Nadam se da svoje zlato sad vec drzi u rukama. Jedna cura koja je dosla dok sam bila na CTGu, 29tjedan, rekli su joj da ce morati ostati. Takva opustenost, cure moje. Tako smirena i pribrana, dok ja ono nisam znala kako se zovem...
    .
    Idem jos malo pokusati odspavati. Zasluzeno. Lijepu vam nedjelju zelim 💞

• MissGraz
    21. Veljača 2021. 09:33

Lunica

anaAn

MissGraz - onda sam se to pomijesala s nekom curom, mislim s MareiKate😅
    .
    Indukcija je tocno sto- osim dripa to jedino znam…

Indukcija je bilo koji nacin izazivanja trudova. gel, drip, busenje vodenjaka…najintezivnija indukcijs je carski,jer se tad bas nista ne dogadja prirodno.

Bas to. Samo sto carski ne boli (barem ne prilikom izvodjenja, o rezu iza se da diskutirati... nekoga boli, neko kaze nista), a indukciju zene opisuju kao 10 puta jacu bol od prirodnog truda i nagona i moze potrajati duuuuugo i na kraju zavrsiti vakumom ili carskim rezom. 😱 Ali kako su svacija iskustva za sebe, neke zene kazu da su na indukciji rodile za sat do dva i da bi ponovo tako... i eto... budi pametan. Svakako se pokusavam fokusirati na ta pozitivna iskustva i misliti da bi moglo i meni biti bas tako, ali jednostavno ne mozes taj prirodni strah nikako ignorirati. 🤷‍♀️ 

Girl1234
    21. Veljača 2021. 09:38

Jagodice, zao mi je zbog burne noci iza tebe... Ali bolje da si otisla, barem si malo mirnija.. 🙈
    Da, mozda nam je Ines rodila 🥰

Blighted ovum, 6/2020, 10. tt 💔
    Rainbow baby 🌈🙏 7/2020 ❤️

bebolinka
    21. Veljača 2021. 09:48

Jutroooo curke 🥰
    Ja neznam dal se meni beba počela smirivati ali ja sam počela tako dobro spavat da nemogu vjerovat, čak spavam na leđima a to je do prije tjedan dana vilo nemoguceeee, a sad se probudim ono razvaljena ko krava. Dignem se 1 ili 2 puta na wc i tjt
    Mislim preko dana me udara i dalje ali preko noći mi je postalo top 🤩 
    ..
    Mislim da je EmEn pisala za malumarelicu i Saramala, bas sam i ja o njima mislilaaa. Malamarelica je bila na zimskim bebama i prestala se javljati 🤷🏽‍♀️
    ..
    Ines nas drži u neizvjesnosti 😬😬
    ..
    Emmie ja se tako bojim dojenja jojjjj 😞😞 nadam se da je tebi lakše 

bebolinka
    21. Veljača 2021. 09:57

Jagodice i bolje da si otišla, barem si mirna sada i možeš se opustiti 🥰

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.